Προς το περιεχόμενο

Samssung Galaxy tab 3 7"

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χρονια πολλα καταρχας. Η απορια μου ειναι η εξης, ποιο το νοημα να παρεις ενα tablet που εχει 7 ιντσες οθονη αρα ειναι ultra-portable και δεν εχει 3g? Εχει ενα σωρο κινεζικα και ειμαι σιγουρος με λιγο ψαξιμο καποια απο αυτα ειναι ποιοτικα τα οποια εχουν καλα χαρακτηριστικα και σε αυτες τις ιντσες εχουν και 3g και μπορεις να τα αγορασεις σε αυτα τα λεφτα.

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

για τον λογο που ο αλλος πουλησε 1000 κομματια ipad mini wifi se 1 ωρα.. :) εγω παντως δεν ξαναπερνω ταμπλετ χωρισ 3g . το ipad3 wifi το εχω χρησιμοποιησει 10 φορες μετρημενες

Δημοσ.

Αν εχεις σχετικα καινουριο κινητο ειναι αχρηστο το 3g στο ταμπλετ αφου μπορεις να κανεις το κινητο wifi hotspot πανευκολα.

• Like 3
Δημοσ.

Φιλε μου, να κανεις το κινητο σου wi-fi hotspot ενω μπορεις να παρεις συσκευη που να το εχει ενσωματωμενο? Λυπαμαι αλλα χρειαζομαι λιγοτερες συσκευες για να κανω τα πραγματα απλα. Επισης τα reviews δεν ειναι ακριβως ενθαρυντικα. http://www.phonearena.com/reviews/Samsung-Galaxy-Tab-3-7-inch-Review_id3512 διχως να εχω ψαξει και παρα πολυ. Περισσοτερο μου δινει την εντυπωση αρπαχτης απο την samsung για ενα φθηνοτερο κομματι της αγορας οποτε παρολο που εχω φιλους αγγλια θα κανω πασο.

Δημοσ.

Φιλε μου, να κανεις το κινητο σου wi-fi hotspot ενω μπορεις να παρεις συσκευη που να το εχει ενσωματωμενο? Λυπαμαι αλλα χρειαζομαι λιγοτερες συσκευες για να κανω τα πραγματα απλα. Επισης τα reviews δεν ειναι ακριβως ενθαρυντικα. http://www.phonearena.com/reviews/Samsung-Galaxy-Tab-3-7-inch-Review_id3512 διχως να εχω ψαξει και παρα πολυ. Περισσοτερο μου δινει την εντυπωση αρπαχτης απο την samsung για ενα φθηνοτερο κομματι της αγορας οποτε παρολο που εχω φιλους αγγλια θα κανω πασο.

Δηλαδη θα αντικαταστησεις το κινητο σου με το ταμπλετ? Θεωρω αυτονοητο οτι καποιος εχει το κινητο του μαζι του αλλα ισως κανω λαθος.

Αλλο αν αξιζει η αγορα του συγκεκριμενου ταμολετ. Αλλα το οτι δεν εχει 3g για οποιον εχει ενα κινητο μαζι του δεν αποτελει προβλημα. Εμενα με βολευει κιολας γιατι δεν εχω να πληρωνω και δευτερη καρτα για 3g

• Like 2
Δημοσ.

Αν και δεν εχει νοημα να συνεχισουμε την συζητηση διοτι ειναι προφανως οτι ο καθενας μας εχει διαφορετικες αναγκες και αποψεις αλλα συμφωνα με την λογικη σου το επομενο κινητο σου δεν υπαρχει λογος να εχει οθονη μεγαλυτερη των 2 ιντσων και φωτογραφικη μηχανη της προκοπης διοτι δε υπαρχει λογος να αντικαταστισεις την καμερα σου και τον λαπτοπ σου. 

• Moderators
Δημοσ.

Υπάρχει τροπος να το φέρετε με κάνα 10ευρω κοστος αλλά δε ξέρω αν μπορω να γράψω τον τροπο μη θεωρηθεί διαφημιση

Γραψε τον τροπο και βλεπουμε. Το 10ευρω αν ειναι τροπος με ασφαλεια ειναι καλο ποσο.

• Like 1
Δημοσ.

Αν και δεν εχει νοημα να συνεχισουμε την συζητηση διοτι ειναι προφανως οτι ο καθενας μας εχει διαφορετικες αναγκες και αποψεις αλλα συμφωνα με την λογικη σου το επομενο κινητο σου δεν υπαρχει λογος να εχει οθονη μεγαλυτερη των 2 ιντσων και φωτογραφικη μηχανη της προκοπης διοτι δε υπαρχει λογος να αντικαταστισεις την καμερα σου και τον λαπτοπ σου. 

Δεν κατάλαβες τη λογική μου μαλλον. Έχεις παντού μαζί σου φωτογραφική και λάπτοπ? Η λογική μου είναι ότι πάντα έχεις το κινητό σου μαζί, συνεπώς είναι αχρείαστο να έχει 3g το τάμπλετ αφού θα παίρνει ίντερνετ από το κινητό.

Αν είχες παντού μαζί σου τη φωτογραφική μηχανή Dslr τότε ναι θα ήταν παντελώς άχρηστη η κάμερα στα κινητά. Αλλά δε νομίζω πως κυκλοφορούμε όλοι κάθε μέρα με φωτογραφικές η λάπτοπ στη τσέπη.

Τεσπά, δεν έχει νόημα να το συνεχίσουμε. Ο καθένας έχει την άποψη του σε αυτό έχεις δίκιο! Φεύγουμε και offtopic.

• Like 1
Δημοσ.

Προφανώς ο καθένας έχει τις ανάγκες του αλλά η συντριπτική πλειοψηφία μία χαρά μπορεί να βολευτεί κάνοντας το κινητό του hotspot χωρίς να πληρώνει και 2η κάρτα για 3G, ο C1cloud για εμένα έχει απόλυτο δίκιο. Θα είχε ενδιαφέρον να ακούγαμε το σκεπτικό με το οποίο δεν προτιμάς να κάνεις φτηνότερα και εξίσου καλά την δουλειά σου. Εκτός και αν πράγματι δεν μπορείς να κάνεις εξίσου καλά την δουλειά σου αλλά θα ήθελα να ξέρω το γιατί(αν θές να το μοιραστείς μαζί μας αιτιολογώντας το). Ο συλλογισμός για περισσότερες συσκευές που έκανες παραπάνω είναι νομίζω άκυρος, για το κινητό που κουβαλάμε όλοι μας μιλάμε και όχι για κάτι έξτρα.

Αυτά χωρίς να θέλω να κρίνω την συσκευή και χωρίς να με χάλαγε αν έχει 3g ενσωματωμένο αρκεί να μην το πλήρωνα παραπάνω από 20 ευρώ. 50 ή 60 θεωρώ ότι δεν τα αξίζει τουλάχιστον για ότι εγώ χρειάζομαι και θεωρώ και οι περισσότεροι.

• Like 1
Δημοσ.

Αν εχεις σχετικα καινουριο κινητο ειναι αχρηστο το 3g στο ταμπλετ αφου μπορεις να κανεις το κινητο wifi hotspot πανευκολα.

Και εκει που θα θελω το κινητο να ειναι standby γιιατι περιμενω κλησεις για δουλεια θα τρωει τη μπαταρια το wifi hotspot επειδη θελω να παιξω με το ταμπλετακι. Και ενω ειμαι εξω παπαλα το κινητο σε 1-2 ωρες, εμεινα απο μπαταρια. Η κληση σας προωθειται για Καϊρο μερια :)

Εκτος αν πρεπει να εχω και κανα παλιο νοκια 6210 για να μη μενω ποτε απο μπαταρια και να μη χανω σημαντικες κλησεις.

Καλως η κακως ολες αυτες οι λυσεις οπως η επιλογη 3G στο tablet εχει την χρησιμοτητα της. Το να απαξιωνεις εντελως το 3G απλα δε στεκει.

Δε λεω οτι θα πρεπε ολα τα ταμπλετ να ειναι με 3G αλλα ορισμενους ισως τους βολευει ειδικα αν ειναι η δουλεια τους τετοια.

Το wifi hotspot του κινητου μονο για λυση αναγκης ειναι

• Like 2
Δημοσ.

Και εκει που θα θελω το κινητο να ειναι standby γιιατι περιμενω κλησεις για δουλεια θα τρωει τη μπαταρια το wifi hotspot επειδη θελω να παιξω με το ταμπλετακι. Και ενω ειμαι εξω παπαλα το κινητο σε 1-2 ωρες, εμεινα απο μπαταρια. Η κληση σας προωθειται για Καϊρο μερια :)

Εκτος αν πρεπει να εχω και κανα παλιο νοκια 6210 για να μη μενω ποτε απο μπαταρια και να μη χανω σημαντικες κλησεις.

Καλως η κακως ολες αυτες οι λυσεις οπως η επιλογη 3G στο tablet εχει την χρησιμοτητα της. Το να απαξιωνεις εντελως το 3G απλα δε στεκει.

Δε λεω οτι θα πρεπε ολα τα ταμπλετ να ειναι με 3G αλλα ορισμενους ισως τους βολευει ειδικα αν ειναι η δουλεια τους τετοια.

Το wifi hotspot του κινητου μονο για λυση αναγκης ειναι

Αρχικά έθεσα ως προτεραιότητα να έχεις ένα σχετικά καινούριο κινητό που μπορεί να το υποστηρίξει. Τώρα νομίζω ένα 5ωρο wifi hotspot το βγάζουν τα πιο πολλά κινητά.(Βάλε που συνήθως υπάρχει και wifi όπου και να πας πλέον). Εγώ με note 2 βγάζω και 24ωρο με ανοικτό wifi και 3g μαζί πχ. αλλά δε χρειάζεται και τόσο.

Προφανώς όσων το κινητό ΔΕΝ μπορεί να υποστηρίξει λόγω μπαταρίας και να λειτουργήσει σαν wifi hotspot το 3g πρέπει να τους νοιάζει σε αυτό έχεις δίκιο. Αλλά νομίζω το 2ωρο είναι υπερβολή. Από περιέργεια τι κινητό έχεις και με 2ωρο τελειώνει? (υπό συνθήκες το απαξιώνω το 3g :P )

Δημοσ.

Yasatrans Google it.

Μεταφορική που έφερα τον υπολογιστή μου Αγγλία. Για τέτοιο μικρό πακέτο από Αγγλία θα πάει γύρω στα 5-10€, αλλά παραλαβή από Ασπρόπυργο.

Πληροφοριακά, παίζει και το Asus memo pad με £59 από Tesco.

Δημοσ.

Εφόσον το έγραψε και ο Mod εγώ ενημερώνω.

Λόγω παλαιότερου ενδιαφέροντος για το Nexus 5 είχα ψαχτεί και είχα βρει ελληνική μεταφορική με γραφεία την Αγγλία.

( http://www.metafores.co.uk/ )

Μετά από επικοινωνία με e-mails η διαδικασία που θα μπορούσα να ακολουθήσω ήταν η εξής:

Αγορά του κινητού, ορισμός ως διεύθυνσης αποστολής αυτή του γραφείου τους (Αγγλίας φυσικά, θα σας τη στείλουν)

και μόλις παραλάβουν με τη σειρά του θα το στείλουν με το επόμενο προγραμματισμένο δρομολόγιο και θα περάσετε

από την αποθήκη στον Ασπρόπυργο να την πάρετε.

Για το Nexus  μου είχαν ζητήσει 5-10€.

Ας επικοινωνήσει όποιος θέλει μαζί τους είναι εξυπηρετικότατοι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...