Προς το περιεχόμενο

Αγορά gaming monitor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα χρόνια πολλά με υγεία και χαρά για όλους!

Μιας και αναβαθμίστηκα σε κάρτα γραφικών λέω πλέον να αξιοποιήσω τις δυνατότητες της κάρτας μου και να φύγω απο την πολυαγαπημένη μου LG FLATRON M228WD

Που ,ε συνόδευε όλα αυτα τα χρόνια...Κανένα απολύτος παράπονο απλά πλέον βλέπω πως δεν πάει με την κάρτα GTX780 DCU II aSuS η οποία έχει να δώσει max σε πολλές αναλύσεις αλλα η καημένη οθόνη είναι πολλά έτη πίσω...

Οπότε θέλω κάτι φυσικά καλύτερο απο την συγκεκριμένη δεν ενδιαφέρομαι να έχει tv αλλά θέλω να μην κουράζει τα μάτια να είναι με zero pixel και απόκριση όσο μικρότερη γίνεται όπως επίσης και αν υπάρχει κάτι με ρυθμό ανανέωσης πάνω απο 120χερτζ

Ιντσες δεν θέλω και τεράστια πχ 27 πιστεύω είναι πολύ μεγάλη για τόσο κοντινή απόσταση θα στραβωθούμε!!

οπότε απο 21-24 πιστεύω είναι καλά βέβαια αν η διαφορά είναι 20-30 ευρώ ε θα πάω σε 27ρα αν το αξίζει τόσο

Και τέλος τα χρήματα δεν θέλω να υπερβούν τα 270 τα οποία είναι το Max ταβάνι είχα σκοπό εως 200 αλλα δεν είδα κάτι αξιόλογο σε αυτά τα χρήματα

Ακούω γνώμες εντυπώσεις επίσης δεν με πειράζει αν θα είναι Led ή ips ότι είναι καλύτερο

Ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων!

Δημοσ.

http://www.skroutz.gr/s/360622/Dell-UltraSharp-U2412M.html?from=autocomplete&keyphrase=dell+ultrasharp+u2412m 3 χρονια εγγυηση, Ips panel,αναλυση 1920x1200 και μεσα στα χρηματα που διαθετεις απο Ελλαδα τουλαχιστον. Αν θες για πολλα Hz οπως αναφερεις τοτε πρεπει να κοιταξεις για καποια κορεατικη απο εξωτερικο

• Like 1
Δημοσ.

Αυτη έβλεπα και εγω αλλα με χάλασε το 8ms όπως και το οτι απο egate το μοντέλο είναι revision 00 αρκετα παλιο δηλαδη εχει βγει 5 νομίζω

Κατι άλλο ενναλακτικο η το συγκεκριμένο είναι top για τα χρηματα του;;για Κορεατικο με τίποτα ο αδερφός μου πήρε και τρέχει ακόμα με Rma και έχει πλήρωσει άλλη μια οθόνη σε πήγαινε έλα..,τα έχω πάρει με στραβό ματι

Δημοσ.

Δεν παίζουν ρόλο;

Πχ τώρα που το βλέπω θέλω να βάζω πάνω και κάποια συσκευή με hdmi ps4-Xbox one ένα blue ray τα dell έχουν μόνο dvi γιατι αυτο;

Προσωπικά η καθαρότητα και το πόσο ξεκουραστούν είναι στα ματια με ενδιαφέρει!

Δημοσ.

TN και 1080p.....δεν ξέρω έχω φάει τα μάτια μου και έχω διαβάσει ενα σωρό reviews για οθόνες!!!

Για Gaming καταλήγουμε σε 1920χ1200 και αν γίνεται πάνω απο 60HZ

για τις dell είδα πως είναι κιόλας αν σου κάτσει!αν πέσω σε μάπα κομμάτι τι κάνω;όλο rma ενώ samsung και Lg έχουν άμμεση αντικατάσταση!

έχω μπερδευτεί τρελλά!!!

Δημοσ.

Κοίτα για την Dell U2412M ή την Eizo Foris FS2333 (23'' IPS 1080p με χαμηλό input lag και response με παραπάνω χρήματα) αλλά σε 60hz.Αν θες παραπάνω hz θα πας σε ΤΝ 120/144hz ή κορεατικό IPS/PLS με overlock.Υπάρχει και η FG2421 από Eizo αλλά είναι πανάκριβη.

Δημοσ.

Καλημέρα χρόνια πολλά με υγεία και χαρά για όλους!

Μιας και αναβαθμίστηκα σε κάρτα γραφικών λέω πλέον να αξιοποιήσω τις δυνατότητες της κάρτας μου και να φύγω απο την πολυαγαπημένη μου LG FLATRON M228WD

Που ,ε συνόδευε όλα αυτα τα χρόνια...Κανένα απολύτος παράπονο απλά πλέον βλέπω πως δεν πάει με την κάρτα GTX780 DCU II aSuS η οποία έχει να δώσει max σε πολλές αναλύσεις αλλα η καημένη οθόνη είναι πολλά έτη πίσω...

Οπότε θέλω κάτι φυσικά καλύτερο απο την συγκεκριμένη δεν ενδιαφέρομαι να έχει tv αλλά θέλω να μην κουράζει τα μάτια να είναι με zero pixel και απόκριση όσο μικρότερη γίνεται όπως επίσης και αν υπάρχει κάτι με ρυθμό ανανέωσης πάνω απο 120χερτζ

Ιντσες δεν θέλω και τεράστια πχ 27 πιστεύω είναι πολύ μεγάλη για τόσο κοντινή απόσταση θα στραβωθούμε!!

οπότε απο 21-24 πιστεύω είναι καλά βέβαια αν η διαφορά είναι 20-30 ευρώ ε θα πάω σε 27ρα αν το αξίζει τόσο

Και τέλος τα χρήματα δεν θέλω να υπερβούν τα 270 τα οποία είναι το Max ταβάνι είχα σκοπό εως 200 αλλα δεν είδα κάτι αξιόλογο σε αυτά τα χρήματα

Ακούω γνώμες εντυπώσεις επίσης δεν με πειράζει αν θα είναι Led ή ips ότι είναι καλύτερο

Ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων!

Το θεμα ειναι τι υπαρχει στα χρηματα που διαθετεις :)

Δημοσ.

Ακριβώς όπως το εθεσες στα 270 τι καλυτερο υπαρχει απ όσα έχω ήδη δει;δεν μ αρέσει η dell μόνο προβλήματα βλέπω έχει σε πολλές αναφορές ποτε για πολυ έντονα χρώματα ποτε για καμωμένο pixel out of the box ποιοτικά ναι σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη είναι μερα με νύχτα αλλα απ όσο βλέπω μέχρι εκει

Δημοσ.

Κοιτα στην αναλυση που την θες,με τις συνδεσεις που την θες,στα hrz που την θες και με τα λεφτα που την θες λιγο δυσκολο.Κατι πρεπει να θυσιασεις απο ολα αυτα.Στην θεση σου σιγουρα δεν θα θυσιαζα την αναλυση.Μεταξυ μας τωρα τα ms παιζουν ρολο στους world class επαγγελματιες παιχτες και αυτο γιατι ειναι τοσο αργο το δικο μας response time που η διαφορα των οθονων ειναι τιποτα.

Η dell που γραφουν τα παιδια απο πανω ειναι καλη επιλογη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το μονο θεμα που θα δεις να πολυ-αναφερεται για τις Dell ειναι το backlight bleeding που ειναι λαχειο,

αν θα σου κατσει με ελαχιστο ή με αρκετο..

Αυτο ομως ειναι θεμα ολων των IPS panel, και σε αλλη εταιρια να πας παλι θα το συναντησεις, δυστυχως..

Το aftermarket service της Dell οπως αναφερεται απο παρα πολλους, εντος αλλα και εκτος forum ειναι αψογο,

μιας και η εταιρια στελνει courier να παραλαβει και να αντικαταστησει σε περιπτωση που χρειαστει..

ολα αυτα εντος εγγυησης, γιατι για εκτος εγγυησης δεν ξερω τι ψαρια πιανει το service της Dell και ποσο γρηγοροι ειναι..

Οντας κατοχος της 2412m και ερχομενος απο TN panel 21'' Samsung, ειναι ασυγκριτες οι διαφορες..

Για τα MS.. H Sammi μου ειχε 5 και η Dell εχει 8-10 (δεν θυμαμαι)..

Δυστυχως δεν εχω το ματι του Robocop για να καταλαβω την διαφορα.. αν καποιος μπορει να καταλαβει "lag"

απο τα marketiκα 5-10-15 ms, του βγαζω το καπελο μαζι με ολο το κορεατικο gaming community..

Σε οποια εταιρια πας lg/dell που ειναι το sweet spot σ αυτα τα χρηματα σε ips panel, διαφορες στην ποιοτητα εικονας δεν θα δεις..

Θα δεις διαφορες ομως στην ποιοτητα κατασκευης, με την Dell να υπερεχει σε θεμα features και βασης,

καθως της LG η βαση ειναι τραγελαφικη (παρομοια με την Sammi που ειχα πριν).

Το εμφανες μειον της Dell ειναι οτι δεν εχει θυρα hdmi για ατομα, σαν εσενα,

που θελουν να συνδεσουν και μια κονσολα πανω στο monitor.

Αν τωρα θες να πας σε 120αρια, μονοδρομος απο θεμα budget ειναι τα κορεατικα..

Αν ψαξεις σε προηγουμενα topic θα δεις καμποσους να αναφερουν μοντελα/links και τροπους για να αγορασεις κορεατικο monitor..

Εχουν βγει πολυ καλα κορεατικα, τα οποια εχουν προτιμησει καμποσα ατομα στο insomnia, απο τα οποια μπορεις να μαθεις λεπτομεριες και γνωμες.

Καλη αγορα, και χρονια πολλα!

Επεξ/σία από Skr1ll3x
  • Like 3
Δημοσ.

Εντάξει δεν λεω να το ψάχνουμε πριν αγοράσουμε κατι , και εγω οταν έψαχνα για οθόνη έψαχνα τα hz τα ms ποσο φωτεινή ειναι αν εχει lag κτλπ , τελικα αυτο που κατάλαβα ειναι οτι εκτος του οτι δεν μπορεις να βρεις τα πάντα σε λογική τιμη τελικα οταν πάρεις το monitor τις περισσότερες φορές ουτε το lag προσέχεις ουτε τιποτα.

Με τα πολλα για εμενα η u2412m ειναι μια παρα πολυ καλη οθόνη τοσο για παιχνίδια που δεν εχω δει την παραμικρή καθυστέρηση οσο και σε ταινίες surfing κτλπ , σε σχέση με την samsung που ειχα ειναι η μέρα με την νύχτα και να πω την αλήθεια δεν εχω εμπειρία και απο πολλες οθόνες για να προσέξω ουτε την διαφορά με το tn panel σε σχέση με το ips που εχει , ειναι παντως μια καταπληκτική οθόνη για τα ματια μου τουλάχιστον , σιγουρα υπάρχουν και πολυ καλύτερες αλλα και πολυ ακριβότερες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...