ison Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Ωραιος ο TS ειχα δει την αρχικη προσφορα που επεφτε στα 17.90 αλλα τωρα ειναι πραγματικα καλη προσφορά.
thunder7child Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Δε θέλει κουπόνι.Το βάζεις στο καλάθι και ενσωματώνεται η έκπτωση! Ευχαριστω. Πηρα και εγω 2 20αρες με την προοπτικη να χρησιμοποιηθουν αν παιξει εκπτωση στην ετησια συνδρομη του Plus. Αλλιως ολο και κανενα παιχνιδι θα βρεθει. Ευχαριστω στον TS!
grotenfrod Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Αχ τι ζημιά μας έκανες...Μου έβαλες διαόλια τώρα να πάρω 2o DS4...Ευχαριστώ πάντως πολύ για τον κόπο σου και την ενημέρωσή σου.
Nemesis_rds Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Τα χρηματα αυτα που φορτωνουμε στο PSN με αυτες τις καρτες μπορουν να χρησιμοποιηθουν για αγορες παιχνιδιων PS4? Γιατι στο κουτακι πανω λεει μονο για PS3, PS Vita. Ειναι απλα παλια τα κουτακια?
katsikoula Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Τα χρηματα αυτα που φορτωνουμε στο PSN με αυτες τις καρτες μπορουν να χρησιμοποιηθουν για αγορες παιχνιδιων PS4? Γιατι στο κουτακι πανω λεει μονο για PS3, PS Vita. Ειναι απλα παλια τα κουτακια? ΛΟΓΙΚΑ μπορείς αφού αυτά τα λεφτά εξαργυρόνονται στον PSN λογαριασμό σου από τον οποίο μπορείς να αγοράσεις για όλες τις κονσόλες της Sony. 1
ison Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Ναι γινεται..αγοραζεις οτι θες για vita/ps3/psp/ps4 κλπ 1
johnbond Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Παρέλαβα σήμερα 3 20ευρα. Στο κουτί λέει οτι ισχύει για ένα χρόνο απο την ημερομηνία αγοράς αλλά μου φαίνεται μούφα. Πως θα ξέρουν πότε το αγόρασα;
mikesss Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Να ευχαριστησω και εγω τον TS. Πηρα 5 καρτες των 20. Γιατι σας νοιαζει ποτε ληγουν; Εξαργυρωστε τις και τα χρηματα θα πιστωθουν στο PSN λογαριασμο σας, οποτε δεν προκειται να "ληξουν" ποτε. Εμενα δυστυχως το Plus ληγει σε 2 μερες, οποτε επειδη δεν το βλεπω η Sony να κανει προσφορα για την συνδρομη, παει το ενα 50ευρω.
mtzs Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Επικοινωνησα σημερα με τον Κωτσο για την παραλαβη. Οσοι κανανε την αγορα στις 25 και εχουν βαλει παραλαβη απο καταστημα πρεπει να πανε σημερα να τις παρουνε διοτι το συστημα τις ακυρωνει αυτοματα και δεν θα ισχυει για αυριο Επισης στις παραγγελιες μου την βγαζει οτι εχει παραληφθει. Ειπανε οτι ετσι τις βγαζει σε ολους που βαζουν παραλαβη απο καταστημα.
mikesss Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Οποιαδηποτε παραγγελια στον Κωτσοβολο με παραλαβη απο καταστημα ισχυει μεχρι και την επομενη εργασιμη. Το αναφερει και στο email που στελνουν με την επιβεβαιωση της παραγγελιας. Επισης ισχυει το οτι βαζει "εχει παραληφθει" απο την πρωτη στιγμη, αν βαλεις παραλαβη απο καταστημα.
mikesss Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Αυξηθηκε πλεον η τιμη της καρτας των 20 ευρω, στην αναγραφομενη (απο 17.90 στα 20). Πλεον με το κουπονι βγαινει στα 16 ευρω.
gascp Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 ωχ ωχ ωχ ... Αν ήταν το Elrctroworld θα είχε ήδη ακυρώσει και θα μας έστελνε το μουφοκουπόνι Απο Κώτσο παίζει να παραλάβουμε, Ίδωμεν.
bakosm Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Μια χαρα εγω τις πηρα σημερα 5 καρτουλες 71 περιπου ευρα και εχω τωρα 100 ευρα στον λογαριασμο μου στο PS4 Ευχαριστω τον TS
Thrylos7 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 ενταξει....δεν ξανανοιγω thread προσφορας...εγω παντως δεν παρελαβα τωρα στο mall...δεν ειχαν κομματια, δε βρισκανε την παραγγελια μου και αλλες μπουρδες.... μπακαληδες! προφανως τα 5 κομματακια μου που εκανα πρωτος παραγγελια τα δωσανε καταλαθος σε αλλον...
bakosm Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δες μπας και μπορεις να τα παρεις απο αλλου στανταρ καναν αυτοι βλακεια γιατι εγω στο καταστημα αγ παρασκευης τα πηρα αλλα ψαχναν καννα τεταρτο μου φεραν δυο απο εναν οροφο και αλλα 3 απο ραφι(ειχα αλλα 3-4). Και μοχλο που παρελαβα απο αλλο κασταστημα απο ραφι μου το εφεραν,αρα αν τα ειχε πουλισει δεν θα ειχε να σου δωσει και ισως γιαυτο και καλα δεν βρισκαν την παραγγελια σου!! Πες τους να ψαξουν να σου βρουν,κριμα να μην παρεις εσυ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα