killmelater Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπερα κ χρονια πολλα στην παρεα.. για να μην πολυλογο θα ηθελα να μαθω αν καποιος φερει απο γερμανικο καταστημα στην ελλαδα το lg g2 (γι αυτο ενδιαφερετε το φιλαρακι μου) θα εχει καποιο προβλημα συμβατοτητας η αναβαθμισεων γενικα καποιο θεμα? εχει εκει εναν συγγενη που μπορει να του το αγορασει κ επειδη θα ερθει ελλαδα σε λιγες μερες να του το φερει..
kataramenos32 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Εφοσον ειναι unlocked η συσκευη θα δουλευει κανονικα.Ομως δεν ξερω κατα ποσο θα εχεις εγγυηση λογω του οτι δεν υπαρχει 32αρι στην Ελλαδα
Beerloah Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα και σε εσένα. Δε θα έχει κανένα απολύτως πρόβλημα, μιλάμε για Ευρωπαικά μοντέλα, οπότε δε τίθεται θέματα π.χ προβλήματος με το 4G.
killmelater Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Σας ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες παιδια..!! Καλες γιορτες να εχετε...!!!! 1
C(r)y Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Για την εγγύηση τί ξέρουμε? Γιατί έχω και εγώ την ίδια περίπτωση!για το 32άρι απο γερμανία
C(r)y Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Τότε τι πρέπει να γίνει? Στην περίπτωση που πάθει κάτι?να το στείλω με δικά μου έξοδα έξω?
kataramenos32 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Προφανως αν σου δινει εγγυηση το καταστημα που κανεις την αγορα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα