geozam Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά... Αντιμετωπίζω ένα περίεργο πρόβλημα με ενα Samsung laptop και θα ήθελα την βοήθεια σας αν μπορείτε: Λοιπόν μια μέρα πάτησα το power button και μου εμφανίζει το menu του Samsung recovery solution 5 και δεν με αφήνει να μπω στα windows από τότε όποτε ανοίγω τον υπολογιστή με βγαζει στην πράσινη οθόνη του Samsung recovery solution 5 και οχι στα windows...Έκανα εργοστασιακο format και παλι το ίδιο το θέμα είναι ότι οταν μπω στο bios του υπολογιστή και βγω μετά ο υπολογιστής μπαινει κανονικα στα windows χωρίς κανένα πρόβλημα και όταν είμαι στην επιφάνεια εργασίας και κάνω επανεκκίνηση πάλι μπαίνει κανονικά στα windows μόνο όταν είναι κλειστός ο υπολογιστής και τον ανοίγω πρώτη φορά με βγαζει στο menu του Samsung recovery solution 5 και οχι στα windows... Σας παρακαλώ προτείνετε κάποιες λύσεις γιατί θα μου στρίψει... Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας και καλές γιορτές να 'χετε...
SPANK Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Φυσιολογικά θα υπάρχει καποια επιλογή μεσα στο bios να μην σου εμφανίζει καν το recovery solution για ψάξε λιγο Edit : Το έψαξα λιγο και μαλλον δεν εχει κανει με το bios , πρέπει να ειναι σε καποιο κρυφό partition στον δίσκο για αυτο και με το format δεν φεύγει Edit 2 : Για δες λιγο εδω http://www.shouldiremoveit.com/Samsung-Recovery-Solution-5-8618-program.aspx , λενε πως μπορεις να το κανεις uninstall δοκίμασε το (απο το control panel βασικά δες)
geozam Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Σ'ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση σου Το πρόβλημα λύθηκε και είσαι καταπληκτηριακός το πρόβλημα το έλυσα μεσω του Link που μου έστειλες αλλά δεν διέγραψα το samsung recovery solution 5 αλλά ένα αρχείο το wcscheduler.exe το οποίο μαλλον δημιουργεί αυτο το πρόβλημα που είχα το διέγραψα και όλα καλά... Σ'ευχαριστω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα