Προς το περιεχόμενο

yt2mp3.net | Νέο YouTube To Mp3 Online Converter

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα σε όλους,

Θα ήθελα να σας παρουσιάσω τη νέα ιστοσελίδα που μόλις έφτιαξα και ίσως σας φανεί και χρήσιμη.

Αυτό που κάνει ειναι να κατεβάζει το βιντεο που θες από το youtube και να το μετατρέπει σε MP3 με την βοήθεια του ffmpeg.

Link: http://yt2mp3.net

Θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας και o,τι άλλο θα θέλατε να δείτε σε ένα τέτοιο site.

Eπισης, και καμία συμβουλή για το SEO αν μπορείτε να πείτε...

Screenshot:

Link.png Site: ca54157a47b0f55c3e5e0421fa8ecc69.png

Επίσης υπάρχει διαθέσιμη και Chrome extension: https://www.dropbox.com/s/h0j8q8nj6zpc75e/youtube2mp3.crx

Αναμένω  :D

Επεξ/σία από vacilis
  • Like 3
Δημοσ.

Καλο....

Ενα + που μπορεις να διαλεξεις την ποιοτητα....

Thanksss! Η ποιοτητα σε bits ειναι:  Low (64 bit)  Medium (128 bit)  High (320 bit)

Δημοσ.

πολύ ωραίο (αν και σε ένα που δοκίμασα δεν δούλεψε, σε άλλο οκ!)

Εγώ θα σου πρότεινα:

1. να γίνεται ajax και να μπορείς να φτιάχνεις λίστες για κατέβασμα (σειριακά δεν χρειάζεται κάτι επιπλέον)
  2. να κάνει με κάποιο τρόπο (ίσως ένα checkbox) auto-scan το clipboard για νέα links youtube-host και να κάνει auto-paste
  3. να υπάρχει ένα checkbox για aytodownload όταν είναι έτοιμο

Πρέπει να γίνονται με javascript όλα αυτά, δεν ξέρω ακριβώς τον τρόπο αλλά αν θέλεις ευχαρίστως να σε βοηθήσω. 

Μπράβο για τη δουλειά σου!

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα φίλε μου , μπορει να κατεβάσει σε mp3 ένα βίντεο διαρκείας 2 ωρών ; Θα ήταν οτι πρέπει για audiobook

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

πολύ ωραίο (αν και σε ένα που δοκίμασα δεν δούλεψε, σε άλλο οκ!)

Εγώ θα σου πρότεινα:

1. να γίνεται ajax και να μπορείς να φτιάχνεις λίστες για κατέβασμα (σειριακά δεν χρειάζεται κάτι επιπλέον)
  2. να κάνει με κάποιο τρόπο (ίσως ένα checkbox) auto-scan το clipboard για νέα links youtube-host και να κάνει auto-paste
  3. να υπάρχει ένα checkbox για aytodownload όταν είναι έτοιμο

Πρέπει να γίνονται με javascript όλα αυτά, δεν ξέρω ακριβώς τον τρόπο αλλά αν θέλεις ευχαρίστως να σε βοηθήσω. 

Μπράβο για τη δουλειά σου!

Ευχαριστώ για τις προτάσεις....για το 2 εχω φτιαξει extension για το chrome https://www.dropbox.com/s/h0j8q8nj6zpc75e/youtube2mp3.crx) που απλώς πατάς ενα κουμπι και ξεκιναει η διαδικασία αυτοματα

Δουλεύει μια χαρά, ωραία η δουλειά σου.

Τhanks!

Καλησπέρα φίλε μου , μπορει να κατεβάσει σε mp3 ένα βίντεο διαρκείας 2 ωρών ; Θα ήταν οτι πρέπει για audiobook

Προς το παρών γίνεται αλλά μετά θα έχει όριο βιντεο έως 20-30 λεπτό.

• Like 1
Δημοσ.

Ωραίο φιλε μου. Μια αφελής ερώτηση γιατι είχα μια εγω κατι τέτοιο στο μυαλο μου, ειναι legal το convert απο youtube?

• Like 1
Δημοσ.

Ωραίο φιλε μου. Μια αφελής ερώτηση γιατι είχα μια εγω κατι τέτοιο στο μυαλο μου, ειναι legal το convert απο youtube?

Δεν το εχω ψάξει και πολυ αλλα απο ο,τι εχω δει ειναι αμφιλεγόμενο (ειδικότερα όταν ειναι για personal use). Η Google δεν εχει πει ,ομως, τιποτε σχετικα με το αν επιτρέπετε ή οχι.

Δημοσ.

Καλή προσπάθεια!

My feedback: Μου φαίνεται ότι είναι αργό σε σχέση με παρόμοιες διαθέσιμες υπηρεσίες.

Υ.Γ. Θα ήθελες να μοιραστείς μαζί μας τις τεχνολογίες που χρησιμοποίησες για να το φτιάξεις (γλώσσες, frameworks, κλπ.);

Δημοσ.

Καλή προσπάθεια!

My feedback: Μου φαίνεται ότι είναι αργό σε σχέση με παρόμοιες διαθέσιμες υπηρεσίες.

Υ.Γ. Θα ήθελες να μοιραστείς μαζί μας τις τεχνολογίες που χρησιμοποίησες για να το φτιάξεις (γλώσσες, frameworks, κλπ.);

Ευχαριστώ! Οτι ειναι αργό οφείλεται στο νέο VPS που πήρα ειναι ειναι ιδιαίτερα αργο.

Το κατασκεύασα σε PHP, η λήψη και η μετατροπή γίνεται σε την χρήση του προγράμματος  Link.png Site: FFmpeg . Τον κώδικα θα τον ανεβάσω σύντομα στο github. Ήθελα ,κιόλας, να χρησιμοποιήσω sockets αντί για requests άλλα δεν το ολοκλήρωσα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...