johnychliaras Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Πως γίνεται μετά από 4 χρόνια να δουλεύουν ενώ είχαν κομπλάρει https://www.e-shop.g...t?id=PER.502013 τα πήγα για φτιάξιμο και μου είπαν δεν φτιάχνονταί.και τα είχε φάει η αποθήκη για 4 χρόνια
arc Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Το ερ Πως γίνεται μετά από 4 χρόνια να δουλεύουν ενώ είχαν κομπλάρει https://www.e-shop.g...t?id=PER.502013 τα πήγα για φτιάξιμο και μου είπαν δεν φτιάχνονταί.και τα είχε φάει η αποθήκη για 4 χρόνια Το ερώτημα ποιο ειναι; Πως γίνεται μετά απο 4 χρόνια να δουλεύουν;
johnychliaras Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Ναι για 4 χρόνια τα είχα χαλασμένα και τα πήγα τώρα σε έναν και μου λένε δεν φτιάχνονται έχει καεί λίγο ένας ενισχυτή έτσι μου φένεται εμένα αλλά δουλευούν όπως τότε πυκνωτής έχει καεί λάθος έγραψα πάνω
johnychliaras Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 οχι πριν 4 χρόνια ειχα παει καπου βολτα για καν δεκαλεπτο και οταν γιρύζω σπίτι ακούω το subwoofer να έχει κολισει αυτο θυμάμαι και αν θυμάμαι καλά τα ηχεία δεν είχαν ήχο και το βρήκα στην αποθήκη και λέω για κάτσε να δω μήπωσ φτιάχνεται και το πήγα και μου λένε δεν γίνεται και είπα για κάτσε να δω μήπως το φτιαξω και δούλεψε. Λες να είχε κολίσει και να ξεκόλισε?
arc Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Συνεχίζω να απορώ τι ψάχνεις, αφου δουλεύουν. Τα ηλεκτρονικά των απλών ηχείων δεν είναι θέμα κόλλησε-ξεκόλλησε. Το μονο που μπορώ να φανταστώ σαν πιθανή απάντηση ειναι οτι κάποιο καλώδιο δεν εκανε επαφή (κακή κόλληση) και με τα άνοιξε-κλείσε-λύσε-δέσε του τεχνικου κάνει επαφή και λειτουργουν πάλι. Καλο-δουλευτα!
johnychliaras Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 ευχαριστώ τα είχα ήδη 3 χρόνια απο το 2006 και δεν ήθελα να τα πετάξω επειδή το subwoofer είναι απο ξύλο ενώ κάτι άλλα απο πλαστικό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα