jokerakias Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 καλημέρα και Χρόνια Πολλά...έχω ένα θεματάκι με το συγκεκριμένο προγραμματάκι..έχω τα windows 8.1 και θέλω να κάνει εκκίνηση στο start up αλλά δεν τα έχω καταφέρει ως τώρα...το έβαλα σαν επιλογή στις ρυθμίσεις του προγράμματος και το έβαλα στο start up φάκελο των windows... άνοιξα και το task manager->startup και το έχει κανονικά καμιά βοήθεια??
SPANK Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Το εχουν και αλλοι αυτο το θεματάκι , για δες εδω http://www.hdsentinel.com/forum/viewtopic.php?f=32&t=5014 τις 3 απαντήσεις απο το τέλος λενε οτι έκαναν κατι με το Task Scheduler
makfil Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Διερωτώμαι αν χρειάζεται να λειτουργεί αυτό το πρόγραμμα όλη την ώρα που λειτουργεί και ο υπολογιστής και να καταναλώνει πόρους, χωρίς λόγο. Νομίζω ότι, ακόμη και στην περίπτωση που υπάρχει κάποιο πρόβλημα, μπορούμε να το ανοίγουμε και να ελέγχουμε τους δίσκους μας, σε χρονικά διαστήματα που νομίζουμε κατάλληλα. 2
micos000 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Διερωτώμαι αν χρειάζεται να λειτουργεί αυτό το πρόγραμμα όλη την ώρα που λειτουργεί και ο υπολογιστής και να καταναλώνει πόρους, χωρίς λόγο. Νομίζω ότι, ακόμη και στην περίπτωση που υπάρχει κάποιο πρόβλημα, μπορούμε να το ανοίγουμε και να ελέγχουμε τους δίσκους μας, σε χρονικά διαστήματα που νομίζουμε κατάλληλα. Το αυτό!!! Δεν υπάρχει λόγος να τρέχει συνεχώς. Δεν τα παίζουν οι δίσκοι από τη μια μέρα στην άλλη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα