anonymouscy Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Αγόρασα από το Jumbo τα ακουστικά της x5tech (http://www.e-jumbo.gr/pd/maura-asurmata-akoustika-kefalis-vasi-1969.htm?lang=el&path=-1449907125). Μοντέλο: XH-302BMV Συνδέω κανονικά τα ακουστικά με το λάπτοπ μου και ενώ ακούω μουσική μέσω των ακουστικών, ταυτόχρονα παίζει μουσική και από το λάπτοπ. Έχω κοιτάξει τις ρυθμίσεις κλπ αλλά δεν βρίσκω κάτι. Έψαξα επίσης για κάποιο λογισμικό στο διαδίκτυο που μπορεί να χρειάζεται να εγκαταστήσω αλλά και πάλι τίποτα. Καμιά ιδέα;
anonymouscy Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Βρήκα άκρη. Για όποιον αντιμετωπίζει παρόμοιο πρόβλημα με driver κλπ, θα του συνιστούσα το DriverUpdate. Σου βρίσκει μόνο του τα drivers που θέλουν ενημέρωση και στα κάνει αυτόματα αναβάθμιση!
SPANK Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Αφου το έφτιαξες κομπλε αν και το συγκεκριμένο που λες ειναι σύνήθως καποια ρύθμιση στις ιδιότητες του ήχου στα windows εκτος και αν εχουν δικό τους control panel τα ακουστικά , το λεω γιατι και εμενα ετσι ειναι. Και επισης καλύτερο ειναι να βάζουμε τους drivers απο τον κατασκευαστή κατευθείαν και οχι απο windows update κτλπ εκτος και αν πια δεν υπάρχουν drivers απο το επίσημο site
anonymouscy Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Έκανε φοβερή δουλειά πάντως το προγραμματάκι γιατί εγώ είχα πολύ παλιά drivers και τώρα που τα αναβάθμισε είδα διαφορά γενικά στη λειτουργία. Όσο αφορά τα windows updates, χρησιμοποιώ windows 7 και είχα απενεργοποιήσει τα updates γιατί είχα ακούσει ότι κάποιες αναβαθμίσεις έκαναν ζημιά στους υπολογιστές. Είναι εντάξει τώρα να αναβαθμίσω;
GiannisKaras Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Έκανε φοβερή δουλειά πάντως το προγραμματάκι γιατί εγώ είχα πολύ παλιά drivers και τώρα που τα αναβάθμισε είδα διαφορά γενικά στη λειτουργία. Όσο αφορά τα windows updates, χρησιμοποιώ windows 7 και είχα απενεργοποιήσει τα updates γιατί είχα ακούσει ότι κάποιες αναβαθμίσεις έκαναν ζημιά στους υπολογιστές. Είναι εντάξει τώρα να αναβαθμίσω; καλημέρα,σχετικά με αυτό καλό είναι να κατεβάζεις όλα τα updade ακόμη και απο το windows updade και να αναβαθμιζεις τους drivers .
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Κάνεις όλες τις ενημερώσεις εκτός από την KB971033.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα