Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα/Καλημέρα,

Θέλω να ζητήσω βοήθεια από το community, θέλω ένα πολύ high-end pc για gaming αλλά και γενικότερα γιατί ως προγραμματιστής ο υπολογιστής είναι τα πάντα :P. Επειδή τα έχω χάσει λιγο τον τελευταίο καιρό με το hardware, θέλω πληροφορίες/απόψεις...

Το budget είναι πολύ μεγάλο για αυτό χτυπήστε με...

1) CPU

Intel i7 latest generation vs AMD 8-core

Ή τελοσπαντων ότι άλλο υπαρχει... Δεν μπορώ να καταλάβω γιατι η intel δεν έχει 8-πυρηνο...

Μπορεί ο ι7 να ανταγωνιστεί τους τελευταίους της ιντελ?

(Ξέρω οτι για παιχνίδια ο επεξεργαστής παίζει μικρό ρόλο απο κάποια στιγμή και μετά αλλα είπαμε, δεν κοιτάμε μόνο για παιχνίδια... Θέλουμε ΤΕΡΑΣ)

Πέρα απο τα Ghz, τι παίζει με το cache? L1,L2,L3...

2) GPU

Nvidia or AMD?

Υπάρχει κάρτα που να μπορεί να ανταγωνιστεί την ΤΙΤΑΝ?

Είναι μεγάλη υπερβολή η ΤΙΤΑΝ? γιατι έχει τεράστια χρηματική διαφορά με την 780... Μετράει καθόλου? (αν και θα φάει το μισό budget :P)

Η ΑΜD τι έχει για πούλημα? :P

3) RAM

16 or 32?

Τι ταχύτητες? Κερδίζω τίποτα αν είναι περισσότερες με μικρότερο μέγεθος?(στην περίπτωση των 16, γιατι τα 32 δεν νομίζω να εχει επιλογή 2x16 :P...)

4) HD

SSD? Αξίζουν τα λεφτά τους? Θα δω διαφορα?

Φαντάζομαι κανένα 2ΤΒ 7200rpm είναι το κλασσικό για storage τώρα πια... Έχει άλλες επιλογές?

5) Monitor

22" ή 24"?

Σκέφτομαι για 2 οθόνες, HDMI

Απο εκεί και περα δεν ξέρω πολλα, τι κοιτάμε σε μια οθονη? ms,pixel, τεχνολογια???

6) Motherboard

Τι μπορεί να κρατήσει τα παραπάνω σωστα..?

USB 3.0 <3

7) Τροφοδοτικό

ακούω νούμερα σε Watt :PP

Να αποφύγω κάποια εταιρία?

8) Cooling

Λογικά δεν θα ασχοληθω με overclocking αλλα οσο πιο κρύο τόσο καλύτερα + η υδρόψηξη είναι αθόρυβη... Τι επιλογές υπάρχουν και τι λέτε fan ή hydro?

Ευχαριστώ και καλες γιορτές!

Δημοσ.

Πόσο μου έλειψαν αυτά τα μηνύματα Τρόλ όλου του κόσμου ενωθείτε και ελάτε να τρολάρουμε παρέα. :lol:

• Like 2
Δημοσ.

Mετα το 8 περιμενα να εχει και 9η ερωτηση τυπου, να του βαλω Νιτρο ή Τουρμπο? Η και τα 2?

Επεσα εξω, το τρολλαρισμα σταματησε στο νο8 τελικα :P

Δημοσ.

Καλησπέρα/Καλημέρα,

Θέλω να ζητήσω βοήθεια από το community, θέλω ένα πολύ high-end pc για gaming αλλά και γενικότερα γιατί ως προγραμματιστής ο υπολογιστής είναι τα πάντα :P. Επειδή τα έχω χάσει λιγο τον τελευταίο καιρό με το hardware, θέλω πληροφορίες/απόψεις...

Το budget είναι πολύ μεγάλο για αυτό χτυπήστε με...

1) CPU

Intel i7 latest generation vs AMD 8-core

Ή τελοσπαντων ότι άλλο υπαρχει... Δεν μπορώ να καταλάβω γιατι η intel δεν έχει 8-πυρηνο...

Μπορεί ο ι7 να ανταγωνιστεί τους τελευταίους της ιντελ?

(Ξέρω οτι για παιχνίδια ο επεξεργαστής παίζει μικρό ρόλο απο κάποια στιγμή και μετά αλλα είπαμε, δεν κοιτάμε μόνο για παιχνίδια... Θέλουμε ΤΕΡΑΣ)

Πέρα απο τα Ghz, τι παίζει με το cache? L1,L2,L3...

2) GPU

Nvidia or AMD?

Υπάρχει κάρτα που να μπορεί να ανταγωνιστεί την ΤΙΤΑΝ?

Είναι μεγάλη υπερβολή η ΤΙΤΑΝ? γιατι έχει τεράστια χρηματική διαφορά με την 780... Μετράει καθόλου? (αν και θα φάει το μισό budget :P)

Η ΑΜD τι έχει για πούλημα? :P

3) RAM

16 or 32?

Τι ταχύτητες? Κερδίζω τίποτα αν είναι περισσότερες με μικρότερο μέγεθος?(στην περίπτωση των 16, γιατι τα 32 δεν νομίζω να εχει επιλογή 2x16 :P...)

4) HD

SSD? Αξίζουν τα λεφτά τους? Θα δω διαφορα?

Φαντάζομαι κανένα 2ΤΒ 7200rpm είναι το κλασσικό για storage τώρα πια... Έχει άλλες επιλογές?

5) Monitor

22" ή 24"?

Σκέφτομαι για 2 οθόνες, HDMI

Απο εκεί και περα δεν ξέρω πολλα, τι κοιτάμε σε μια οθονη? ms,pixel, τεχνολογια???

6) Motherboard

Τι μπορεί να κρατήσει τα παραπάνω σωστα..?

USB 3.0 <3

7) Τροφοδοτικό

ακούω νούμερα σε Watt :PP

Να αποφύγω κάποια εταιρία?

8) Cooling

Λογικά δεν θα ασχοληθω με overclocking αλλα οσο πιο κρύο τόσο καλύτερα + η υδρόψηξη είναι αθόρυβη... Τι επιλογές υπάρχουν και τι λέτε fan ή hydro?

Ευχαριστώ και καλες γιορτές!

:rolleyes:  :rolleyes:

Δημοσ.

Εντάξει μωρε, τους τελευταίους της AMD εννοούσα, με παραξενεύει η όλη φάση με τους 8 πυρήνες, δεν καταλαβαίνω πως ενας 4πυρηνος μπορεί να ανταγωνιστεί... και πραγματικά δεν καταλαβαίνω προς τι η όλη αντίδραση μεχρι τώρα, σοβαρά μιλάω ρε παιδιά...

Δημοσ.

Εντάξει μωρε, τους τελευταίους της AMD εννοούσα, με παραξενεύει η όλη φάση με τους 8 πυρήνες, δεν καταλαβαίνω πως ενας 4πυρηνος μπορεί να ανταγωνιστεί... και πραγματικά δεν καταλαβαίνω προς τι η όλη αντίδραση μεχρι τώρα, σοβαρά μιλάω ρε παιδιά...

Τη στιγμή που ειδικά φέτος οι περισσότεροι πήραμε τη γαλοπούλα χωρίς γέμιση (κι άλλοι χωρίς ούτε πόδια/φτερά) (για να μην πω γι' αυτούς που η γαλοπούλα τους έκανε γαβ πριν), ε είναι κομμάτι δύσκολο να πάρουμε στα σοβαρά τη λίστα σου...

(...ακόμη και ο Άι-Βασίλης νομίζω θα την έσκιζε)

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...