zvarthangalos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Έχω την τελευταία έκδοση του VLC με Windows 8.1 64Βit ο player δεν φαίνεται να έχει κάποιο πρόβλημα όταν ξεκινάει να παίζει κάποιο βίντεο και πιάσω με τον κέρσορα το κουμπάκι για να πάω χειροκίνητα το βίντεο μπροστά αρχίζει να τρεμοπαίζει η εικόνα κάτι σαν lag για 15 με 20 δεύτερα κάτι που είναι ενοχλητικό και δυσάρεστο για έναν player του μεγέθους του VLC μήπως υπάρχει κάποια εξήγηση για αυτό το πρόβλημα;
p8grs Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Εγω με Windows 8.1 Pro 64bit αγγλικα (αυθεντικα ενημερωμενα) και το vlc ενημερωμενο στην τελευταια εκδοση του δεν εχω καποιο προβλημα. Δοκιμασε να το κανεις απεγκατασταση και ξανα εγκατασταση. Αν δεν διορθωθει δες μηπως η καρτα γραφικων σου θελει κανενα update
zvarthangalos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Η κάρτα μου έχει τους τελευταίους ΑΜD beta drivers δεν νομίζω να είναι θέμα των drivers
SPANK Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Στο κανει μονο με τον vlc η και με αλλο πρόγραμμα (media player) ? δοκίμασε και τον bsplayer
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα