stamatinho Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Φιλε poulinos να σε καλα,οταν βαλω και το d link θα πω εντυπωσεις.Πριν το update του 585 ειχα τρελο προβλημα αποσυνδεσεων,μετα το update εφτιαξε αλλα εκοψα το ethernet και πηγα σε wifi οποτε παλι προεκυψε προβλημα.Παντως η γραμμη της forthnet ειναι κομπλε ευτυχως γιατι φοβομουν μηπως φταιει αυτη και δεν εχω ορεξη να κουβαλαω τεχνικους.Ενας φιλος με wind ακριβως απο πανω πιανει 5mbs με το ζορι και ενας γνωστος στη διπλα πολυκατοικια με conex πιανει 2 mbs (ναι καλα ακουσατε)με 24αρα πιανει 2.Οποτε μια χαρα ειμαι. Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App
poulinos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Φιλε poulinos να σε καλα,οταν βαλω και το d link θα πω εντυπωσεις.Πριν το update του 585 ειχα τρελο προβλημα αποσυνδεσεων,μετα το update εφτιαξε αλλα εκοψα το ethernet και πηγα σε wifi οποτε παλι προεκυψε προβλημα.Παντως η γραμμη της forthnet ειναι κομπλε ευτυχως γιατι φοβομουν μηπως φταιει αυτη και δεν εχω ορεξη να κουβαλαω τεχνικους.Ενας φιλος με wind ακριβως απο πανω πιανει 5mbs με το ζορι και ενας γνωστος στη διπλα πολυκατοικια με conex πιανει 2 mbs (ναι καλα ακουσατε)με 24αρα πιανει 2.Οποτε μια χαρα ειμαι. Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App μαλλον η προβλημα γραμμη η προβλημα καλωδιωσης εχουν οι αλλοι εκτος αν ειναι πανω στα συνορα και παιρνουν απο αλλο αστικο κεντρο.ενταξει αν στο γυρισαν σε default εισαι μια χαρα.πριν βαλεις το dlink κοιτα και για firmware update
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα