koustoumis Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Γεια σας !!! θα ηθελα να αγορασω το Asus transformer 701 αλλα εντος ελλαδος το εχει φερει μονο ενα καταστημα στην τιμη 480 τ ταμπλετ κ 160 το dock...ψαχνω κατι καλυτερο κ εχω ψαχτει μεσω ebay κ amazon και εχω βρει κατι καλυτερο απλα τι θεμα ειναι οτι ειναι απο αμερικη και απο οτι με ενημερωσαν θα εχω θεμα με το τελωνειο (οτι θα τ σταματησουν κ θα πρεπει να πληρωσω) και μ ειπαν να ψαχτω σε αγορα εντος ευρωπης..εκει το εχω βρει μονο στο amazon της αγγλιας 520 (μαζι με το dock) και στ e bay δν εχω βρει κατι τ αξιολογο σε καλυτερη τιμη..!!! γενικως θα ηθελα να διαθεσω 400 € το πολυ 450 € και εαν δν βρω κατι σε αυτο σκεφτομαι και το asus tf700 η ακομα και το 300 (μαζι με τ dock)..τ εψαξα κ αυτα κ δν εβγαλα κ πολυ ακρη !! μπορει καποιος να με βοηθησει με σχετικα καταστηματα εξωτερικου η γενικως με γνωσεις απο τελωνειο ..περιμενω τν γνωμη σας??? Ευχαριστω εκ των προτερων..Καλα χριστουγεννα κ καλες γιορτες..!!! )) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naturegodtm Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 το t100 το έχεις δει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koustoumis Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Να υποθεσω οτι εννοεις το Asus transformer Book T100 ...κοιτα επειδη δν εψαχνα ποτε κ δν ειχα ασχοληθει ποτε με windows στα ταμπλετ κ εψαχνα μονο android δν το ειχα δει..τωρα ψαχνω καποια πραγματα γ αυτο ...κοιτα γενικα το θελω για σερφαρισμα,λιγο μουσικη , καμια ταινια και καμια εργασια σε word ecxel power point για τν σχολη..!! η αληθεια ειναι οτι ειχα κολλημα κ ηθελα να παρω ταμπλετ με android αλλα αφου αυτο π εχω δει ειναι πολυ ακριβο βλεπω τωρα κ αλλες λυσεις !! τυτρι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα