giannaros_mes Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα, πριν από λίγες ημέρες αγόρασα από γειτονικό forum την εν λόγω μητρική. Σήμερα λοιπόν καθησα να την εγκαταστήσω. Όλα μπήκαν στη θέση τους αλλά καμία ανταπόκριση. Απ ότι φαίνεται ρεύμα δέχεται κανονικά αλλα δεν παίρνουν σήμα οθόνη, ποντίκι, πληκτρολόγιο και στην q code ένδειξη δείχνει 00. Απο οσο το εψαξα δεν ειναι και τόσο καλό. Μηπως έχετε καμία ιδέα; Υ.Γ. Να αναφέρω ότι όταν τοποθέτησα τον επεξεργαστή μου φάνηκε σαν ένα πιν να ηταν κάπως στραβομενο αλλά δεν είμαι σίγουρος. Περιμένω απαντήσεις σας. Ευχαριστώ
WalkerSW Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Αν και συνήθως το 00 αναφερεται σε νεκρη μητρική... δοκιμασε Bios reset, ξέσφιξε λίγο το μπλοκ της Η100ι, στίσε το μηχάνημα εκτος κουτιου.. και το κυριότερο τσεκαρε αν οντως είναι στραβωμένο το πιν.
konpat Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Πολύ πιθανό κάτι να βραχυκυκλώνει και σου βγάζει το 00.Κάνε αυτά που σου είπε ο συμφορουμίτης παραπάνω.αφήνοντας τελευταίο το βάλε-βγάλε του επεξεργαστή.
giannaros_mes Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Καλημέρα . επισυνάπτω μια φωτογραφία οπου αν παρατηρήσετε στο κάτω μέρος αριστερά από το πλαστικό κενό στο κεντρο φαίνεται το στραβωμενο πιν. Σε τετοια περίπτωση φταίει αυτό; υπάρχει πιθανότητα να το σώσουμε; Ευχαριστώ
WalkerSW Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Αν πιάνουν τα χέρια με τις λεπτοδουλειες μπορεις να προσπαθήσεις να το επαναφέρεις με την μύτη ενός μηχανικού μολυβιού.
giannaros_mes Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Η αλήθεια είναι ότι το ψιλοέφερα με ένα πολύ λεπτό κατσαβίδι. Αλλά επειδή έβγαλα τα μάτια μου περιμένω ένα φίλο να μου φέρει μεγεθυντικό φακό να δω αν ολα φαίνονται σωστά. Δεν ξέρω αν φαίνεται στις φωτογραφίες αλλά νομίζω ότι έχει και άλλο ένα στραβό στην αριστερή πλευρά. Γενικά πιστεύετε ότι εκεί είναι το πρόβλημα και δεν ποστάρει ή μπορεί να έχει καεί;
giannaros_mes Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Για μεγάλη μου ανακούφιση η μητρική τελικά πόσταρε!!! Αυτο που έκανα ήταν το εξής, με ένα μικρό κατσαβίδι έφερα σε οσο καλυτερη θέση μπορούσα το στραβό πιν. Εβαλα τον επεξεργαστή και μετα μου εβγαζε σφάλμα μνήμης. Δοκίμασα μια μια τις ram και πλεον δουλεύουν όλα κανονικά. Στο bios monitor δείχνει θερμοκρασία cpu 26-29 βαθμούς. Ελπίζω να μην προκύψει πρόβλημα λόγω του πιν.
giannaros_mes Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Αυτο ελπίζω και εγώ! Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια! Καλές γιορτές!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα