manolo0liss Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 παιδια αξιζει να αναβαθμισω το συστημα της υπογραφης μου να παρω λαπτοπ ή ps3 αν προκειται για αναβαθμιση(παιζω παιχνιδια και δεν με ενδιαφερει το ps4)
ssns Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 παιδια αξιζει να αναβαθμισω το συστημα της υπογραφης μου να παρω λαπτοπ ή ps3 αν προκειται για αναβαθμιση(παιζω παιχνιδια και δεν με ενδιαφερει το ps4) Αξιζει!!Βαλε να το πουλησεις ενα 150αρακι να το παρουν και με 650 φτιαχνεις καλυτερο συστηματα 3 φορες
manolo0liss Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 απλα επειδη ειμαι τρελος φανατικος του gran turismo μηπως υπαρχει κατι παρομοιο(να εχει ομως και αργα αμαξια καθημερινα οχι γρηγορα εαν οχι μην μπειτε στον κοπο να μου πειτε συστημα ) ξερω ηδη need for speed,test drive,driving simulator κλπ
Xristaras12 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 καμια σχεση τα Nfs με gran turismo υπαρχει το project c.a.r.s. Και το asseto corsa
manolo0liss Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 το ξερω οτι δεν εχει καμια σχεση απλα το ειπα καλα φενονται αλλα εχω θελω να εχει και κανενα clio rs και κανα yaris ts μαλλον θα παρω ps3( ο μονος λογος ειναι το god of war και gran turismo 6)
Xristaras12 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 μαλλον ναι. το pc δεν εχει αντιστοιχο racing simulator περα απο αυτα που ανεφερα. Ελπιζω να μην κανω τραγικο λαθος.
Millennium Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Project CARS και Assetto corsa που ανέφερε και ο xristaras πρόκειται να βγουν αλλά δεν έχουν απλά αμάξια νομίζω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα