Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χαιρετε,αντιμετωπιζω ενα προβλημα με υψηλες θερμοκρασιες οταν παιζω καποιο βαρυ παιχνιδι,πχ σημερα ειδα 80 βαθμους σε μητρικη και 77 σε επεξεργαστη ενω επαιζα,και αμεσως ο η/υ εσβησε,ο επεξεργαστης ειναι τριπυρηνος amd με την μαμα ψυχτρα,και η μητρικη  msi  770 c45,με περιεργει το γεγονος οτι ανεβαζει η μητρικη αυτες τις θερμοκρασιες,ακομα πιο περιεργο ειναι οτι η καρτα γραφικων δε ανεβαζει τρελες θερμοκρασιες,δεν εχω καποιο fan και το κουτι ειναι παλιο,τι μπορω να κανω για να μην εχω τετοιες θερμοκρασιες,

καλα χριστουγεννα και καλη χρονια για ολους.

Δημοσ.

Μέχρι να βγει ο χειμώνας κράτα το έτσι , βολεύει . Αν λιώσει τίποτα μέσα μη παραξενευτείς :P

Το πας σε ένα πρατήριο καυσίμων και το φυσάς προσεκτικά με τον αέρα να καθαρίσει ,  αγοράζεις 2 ανεμιστήρες για να έρθει στα καλά του και είσαι οκ 

Δημοσ.

Απαραίτητα κανε κατι με τις θερμοκρασίες οπως ειπες και ο φίλος παραπάνω , αν και το ιδανικό θα ηταν να αγόραζες ενα καινούργιο σύγχονο κουτάκι να παίρνει τουλάχιστον κανενα ανεμιστήρα. Για την ώρα αυτο που μπορει να κανεις ειναι καλο καθάρισμα του κουτιού γενικα και της ψύκτρα του επεξεργαστή και αλλαγή πάστας

Δημοσ.

ωραια παιδια θα κανω οτι λετε κατ αρχην καθαρισμα,για καινουργιο κουτακι τι θα προτεινατε:αν μπορειτε προτεινετε και κανενα ανεμηστηρακι 

Δημοσ.

αν δεν ειχες ποτε κανενα προβλημα οπως λες , κ αν δε συ περισσευουν ,  μη ξεδευεσαι , κρατα το κουτακι σου αλλα να το καθαριζεις απο σκονες πολυ πιο συχνα !

Δημοσ.

Ξεκίνα για αρχή το καθάρισμα απο σκόνες να πέσουν οι θερμοκρασίες λιγακι , οσο για κουτάκι υπαρχουν πολλες επιλογες ανάλογα τα χρήματα που θέλεις να δώσεις , ενα απλο κουτάκι με θέσεις και για ανεμιστήρες http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=20910&cat=1&sub=152&pmanuf=undefined&sort=3&step=undefined

Δημοσ.

update,τελικα το προβλημα ηταν απλα οι σκονες που ειχε πιασει(νυχτεριδες και αραχνες δηλαδη)μολις το καθαρισα στους 30, με το παιχνιδι 40 το πολυ

Δημοσ.

εγω στο ειπα  δε χρειζεσαι κουτι , καθαρισμα ριχνε του πιο συχνα ..

Δημοσ.

Ναι, αλλά δεν είναι λύση αυτο...

Πες μας ποιο κουτακι εχεις η αν δεν ξερεις βαλε μια φωτο να σου πουμε τι μπορεις να βάλεις...

Δημοσ.

καλα δε το συζηταμε , καλυτερη λυση ειναι να εχει φραγκα κ να παρει μια κουταρα με 10 ανεμηστηρες !

αν δε θελει να μπαινει σε εξοδα μια χαρα δουλεια κανει με αυτο που εχει αν δεν εχει κανενα προβλημα τοσα χρονια οπως λεει !

φτανει να το καθαριζει !

γεμισε σκονη , δεν ανεπνεε , βουλωσαν ολα κ γι αυτο ανεβασε ..

Δημοσ.

το κουτι μου ειναι noname αρχαιο(απο την εποχη του Περικλη χαχα)παρ ολα αυτα δεν ειχα θεμα οπως προειπα,πως μπορω να ανεβασω φοτος εδω:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...