Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αδιαμφισβητητα το optimus G ηταν η καλυτερη προσφορα οχι της χρονιας αλλα της δεκαετιας στο χωρο της τεχνολογιας.

Επεξ/σία από matrixxx
  • Moderators
Δημοσ.

Αν αρχισει το τοπικ να γινεται πεδιο αντιπαραθεσης πιο καλα να το κλεισουμε. Δεν ψαχνουμε εδω πιστευω να βγαλουμε με αντικειμενικα κριτηρια την καλυτερη η οχι προσφορα. Απλα ο καθενας μπορει να παραθεσει 1-2-3-5 που θυμαται, του εκαναν εντυπωση κλπ. Ειναι κατι σαφως υποκειμενικο, οποτε πιστευω οτι η οποιαδηποτε αντιπαραθεση δεν εχει νοημα.   ;)     (ειδικα για θεματα που εχουν υπερ-αναλυθει στον δικο τους "χωρο"/τοπικ οπως αυτο της παραπανω "διαμαχης" την οποια αφαιρω μαλιστα γιατι θα αποσυντονισει το τοπικ του οποιου το νοημα ειναι μια ανασκοπηση της χρονιας με τις προσφορες που ειδαμε, σε "τιτλους" και μονο, χωρις διαμαχες και αντιπαραθεσεις)

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

LG Optimus G από Vodafone (έστω και με τον άθλιο τρόπο που εξελίχθηκε)...

Lenovo Thinkpad L520 από e-lenovo.gr (http://www.insomnia.gr/topic/472790-thinkpad-l520-free-dos-328%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%89/)

Hewlett Packard ProBook 4545s από e-shop (http://www.insomnia.gr/topic/483264-laptop-hp-probook-4545s-linux-eshopgr-345€/)

Toshiba Excite Pro από amazon.co.uk (http://www.insomnia.gr/topic/511802-tablet-toshiba-excite-pro-101-inch-tablet-nvidia-tegra-4-16ghz-2gb-ram-16gb-memory-android-42-amazoncouk-21537eu/)

Επεξ/σία από zacharis1955
Δημοσ.

Μου κανει εντύπωση που ουδείς αναφέρεται στην προσφορά του κωτσου για τα ps4. Μήπως τελικά καποιες φορες γινόμαστε λίγο αχαριστοι;

Επίσης προσπαθώ να θυμηθω αν η προσφορά του Lenovo Thinkpad L500 (?) απο το ΜΑΚΡΟ ηταν μέσα στο 13, άλλος πόνος απο εκεί... τίποτα δε μου έκατσε φέτος, να φύγεις ρε 13 να πας αλλου!

Mobile Forum Runner

Το L520 αρχες Γεναρη ειχε βγει. Οποτε μεσα στο 2013 ειναι.

Απο gaming λαπτοπ επισης το Lenovo Y580 (i5, full hd, 1 terra, gtx 660m) εγινε επιτοπου καπνος, απο eshop.

• Like 1
Δημοσ.

Το L520 αρχες Γεναρη ειχε βγει. Οποτε μεσα στο 2013 ειναι.

Απο gaming λαπτοπ επισης το Lenovo Y580 (i5, full hd, 1 terra, gtx 660m) εγινε επιτοπου καπνος, απο eshop.

Α γεια σου, καλά θυμόμουνα

Μιλάμε για τρελή προσφορά, θυμάμαι να έχω πάει και να τσεκάρω κωδικούς και να είναι 1366x768 και να τα έχω πάρει... Τσάμπα βενζίνες, τσάμπα κόπος...

Απίστευτη προσφορά απορώ πως δεν την ανέφερε κανείς, τυχεροί όσοι τσίμπησαν κομμάτι με 1600x900.

Εννοείτε ότι έμεινα όλη τη χρονιά χωρίς λάπτοπ και κάθε φορά που βλέπω καινούργια προσφορά με υπερτούμπανο λάπτοπ και οθόνη 1366x768 με πιάνει μια αναγούλα... 

Δημοσ.

Μιλάμε για τρελή προσφορά, θυμάμαι να έχω πάει και να τσεκάρω κωδικούς και να είναι 1366x768 και να τα έχω πάρει... Τσάμπα βενζίνες, τσάμπα κόπος...

Απίστευτη προσφορά απορώ πως δεν την ανέφερε κανείς, τυχεροί όσοι τσίμπησαν κομμάτι με 1600x900.

Εγώ το καθυστερούσα το καθυστερούσα και η προσφορά με τα 289,00 ευρώ τέλειωσε! Το πήρα τελικά με 336,00  και με την υπεροθόνη (ζήλια!!! ) :-D. Μ΄αυτό γράφω τώρα. Άρα το L520 και με 3 (!) χρόνια εγγύηση η καλύτερη αγορά μου για φέτος.

• Moderators
Δημοσ.

Παρακαλω να ποσταρετε σε σχεση με τον τιτλο. 

Δεν "ψαχνουμε" την προσφορα του αιωνα, του μιλενιουμ ή του ηλιακου μας συστηματος.

Γραφει ο καθενας ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΑ για την καλυτερη προσφορα του 2013. Αποφυγετε παρακαλω τις υπερβολες και τις προκλησεις/τρολιν. Το θεμα εμεινε με ολη την καλη διαθεση λογω των ημερων, αν ειναι να πεφτουν καθημερινα αναφορες για τα ποστς και να ανεβαινουν οι πιεσεις των μελων να το στειλουμε στον καδο καλυτερα!

• Like 2
Δημοσ.

Νομίζω η προσφορά της χρονιάς ήταν το optimus g από τη Vodafone.Αλλά πολύ καλές ήταν και ο 3770k στα 216 απο το you και η mobo της asus στα 112 απο το electroworld.

Γενικά, παρά τις γκρίνιες και τις απογοητεύσεις, έπαιξαν καλές προσφορές φέτος.

Δημοσ.

για μενα η καλυτερη προσφορα ηταν το LG Optimus G το οποιο και προλαβα απο τους τελευταιους..
αλλη προσφορα για φετος δεν προλαβα.. (θα χτυπαγα σιγουρα 2 σκληρους 2ΤΒ στα 43ε αν το ειχα παρει χαμπαρι)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...