Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το optimus g δεν το παρακολούθησα, αλλά η samy 6030 που έγινε καπνος με ετσουξε γιατί ακόμα ψάχνω και δε βρίσκω...

Mobile Forum Runner

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και ο ssd Samsung evο 840 120 στα 75 ευρώ από το πλαίσιο ήταν καλή προσφορά.

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

• Like 2
Δημοσ.

Μόνο για τους τελευταίους μήνες που θυμάμαι:

3. Samsung EH6030, Mediamarkt, 329€

2. Seagate 2TB ST2000DM001, EasyBuyWorld, 43,23€

and the oscar goes to...

1. LG Optimus G, Vodafone, 129€.

Η πλάκα είναι ότι δεν χρειαζόμουν τίποτα από τα τρία και δεν παρήγγειλα καν (καλά, το LG ούτε να το δω δεν πρόλαβα...). :-D

• Like 2
Δημοσ.

Και εγώ το Optimus G από τη Vodafone που εξαιτίας του έγινα για πρώτη φορά κάτοχος μη Nexus συσκευής (αγορά Nexus 4 δυο μήνες πριν την προσφορά). Και επίσης, η προσφορά αυτή ήταν ο λόγος να με μισήσει μία φίλη επειδή δεν την πρόλαβε...  :-D

Δημοσ.

Η καλυτερη προσφορα για το 2013 κατα την αποψη μου ειναι φυσικα το Optimus G (ενας απο τους τυχερους) !!!

Επισης πολυ καλες προσφορες ειναι ο σκληρος δισκος 2tb απο το EBW,  η 6030 απο το Mediamarkt , το ipad mini απο το ebay και το πληκτρολογιο logitech απο Public...

Αντε το 2014 να φερει καλυτερες προσφορες... αρκει να εχουμε δουλεια  :-)

edit: ξεχασα να αναφερω και τις oral b που σε συνδυασμο  με την χρηση του κουπονιου απο τις επιθυμιες πολλες φορες καναμε τις ταμιες στα καταστηματα να μας κοιταζουν με αυτο το περιεργο βλεμμα  :blink:

Δημοσ.

Ασυζητητί το Optimus G η προσφορά της χρονιάς. Μπορεί και των 2 προηγούμενων. 

Kαι το iPad αν αποδειχθεί ότι παραλάβουν όλοι χωρίς τελωνείο είναι καλή προσφορά αλλά όχι σε ίδιο επίπεδο με το LG. Το Dell ήταν καλή τιμή αλλά δεν νομίζω να ήταν τρελή προσφορά. Πιο καλή προσφορά λάπτοπ ήταν το Samsung Ativ Book 4.

μπααα του 12 πρεπει να ηταν το asus padfone στα 270 απο multiδραμα

Δημοσ.

Ασυζητητί το Optimus G η προσφορά της χρονιάς. Μπορεί και των 2 προηγούμενων. 

Kαι το iPad αν αποδειχθεί ότι παραλάβουν όλοι χωρίς τελωνείο είναι καλή προσφορά

Γιατι το Optimus G το παρελαβαν οσοι παρηγγειλαν? Η πιο μπαχαλο-προσφορα εβερ ηταν το Optimus G απο καθε αποψη.

Εγω θα ψηφιζα το ποντικι του public στα 0,50€...

• Like 3
Δημοσ.

Μου κανει εντύπωση που ουδείς αναφέρεται στην προσφορά του κωτσου για τα ps4. Μήπως τελικά καποιες φορες γινόμαστε λίγο αχαριστοι;

Επίσης προσπαθώ να θυμηθω αν η προσφορά του Lenovo Thinkpad L500 (?) απο το ΜΑΚΡΟ ηταν μέσα στο 13, άλλος πόνος απο εκεί... τίποτα δε μου έκατσε φέτος, να φύγεις ρε 13 να πας αλλου!

Mobile Forum Runner

• Like 2
Δημοσ.

Lg Optimus G το οποίο δεν το πρόλαβα καθώς δεν έδωσα σημασία στο αντίστοιχο thread γιατί σκέφτηκα "σιγά μην κάνεις σοβαρές προσφορές η Vodafone"..... :cry:

• Like 1
Δημοσ.

Οι καλύτερες προσφορές για μένα ήταν o σκληρός Seagate 2TB απο το EBW στα 43Ε (άραγε σε πόσα χρόνια θα δούμε ξανά τέτοια τιμή) και το ασύρματο πληκτρολόγιο Logitech K360 στα 5Ε από το public.

• Like 1
Δημοσ.

ΠΙΣΤΕΥΩ οτι η περιπτωση του LG OPTIMUS G ΔΕ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ

προσφορα με τον τροπο που εγινε...ισως η μεγαλυτερη απατη

του αιωνα ηταν...ηδη εχουν αναλαβει τα αρμοδια οργανα και

το τιμημα για αυτη την αλητεια που εγινε θα ειναι πολυ

μεγαλο για το μαγαζακι  της βοδα.

παρολα αυτα ευχομαι καλοριζικο σε οσους το πηραν

και χρονια πολλα σε ολους σας.................

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...