Προς το περιεχόμενο

Modem-router ή σκέτο router για wake over internet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημέρα παιδιά ...

Απλά προς ενημερωση ...και το δευτερο που μου έστειλαν, προχθες έκανε ακριβως τα ίδια (επανεκκινησεις) . Τωρα εχω την 3η αντικατασταση!! 

Εχω βάλει πλώρη για draytek...αλλα δεν ξέρω ποιο να διαλέξω....πείτε καμια ιδέα.

Επίσης για να μην ανοίγω αλλο θέμα έχετε να προτείνετε και καποιο access point wireless αλλα που να έχει οπωσδήποτε παραπάνω απο μια θυρες ethernet?

Αν ενδιαφέρει καποιον το tplink , ας μου στειλει pm 

Ευχαριστώ.

στο αλλαξαν ξανα η περιμενεις αντικατασταση.αν περιμενεις μηπως να τους ρωταγες για κανα αλλο μοντελο αν μπορουν να σου δωσουν?ριξε και firmware update οταν ερθει και αυτο και κανα Hard reset μετα.δες στο site της draytek τι εχει και πιστευω θα σε καλυψει.θες adsl router πχ 2710n?θες vdsl/adsl router οποτε πχ το 2760 ειναι μια δευτερη επιλογη.σε αυτα τα 2 θα κοιταγα απλα δες αν κανουν αυτα που θες που λογικα εχουν πολλα καλουδια πανω.μιλαω παντα για adsl ή και adsl vdsl router οχι σκετο ρουτερ.

τωρα για access point μπορεις να βαλεις και switch.μερικα access point πχ air live δινουν 2 ethernet.απο εκει και περα καποιο παλιο adsl router μπορεις να το κανεις access point.

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μου το άλλαξαν πάλι. Έκανα update και σεταριστηκε από την αρχή!! Για να δούμε πόσο θα κρατήσει αυτό.....

Μάλλον για 2760 θα πάω να είμαι καλυμμένος για vdsl. Όσο Για το access point, όντως βρήκα ένα παλιό router και έλυσα το πρόβλημα!!

Αποστολή από το C6903 με τη χρήση Insomnia App

• Like 1
Δημοσ.

Μου το άλλαξαν πάλι. Έκανα update και σεταριστηκε από την αρχή!! Για να δούμε πόσο θα κρατήσει αυτό.....

Μάλλον για 2760 θα πάω να είμαι καλυμμένος για vdsl. Όσο Για το access point, όντως βρήκα ένα παλιό router και έλυσα το πρόβλημα!!

τριτο και φαρμακερο?αφου εχεις αλλαξει τοσα καλου κακου κρατα και ενα backup το config να μην το ξανακανεις απο την αρχη.:P

ναι τα παλια adsl router ειναι μια καλη λυση για access point.τωρα για draytek οκ πας σε αλλη φαση αλλα και σε αλλα λεφτα δυστυχως.

Δημοσ.

Χαχα..... Και πολύ κράτησε!!!

Το 3ο λοιπόν αφού συνδέθηκε και δούλεψε 1 ολόκληρη μέρα, ξαφνικά έκανε αποσύνδεση και δεν ξασυνδεθηκε πότε, ότι και αν προσπάθησα!!

Έγινε τηλ συνεννόηση για έκδοση πιστωτικού από το you.gr, και πήρε και αυτό σήμερα τον δρόμο της επιστροφής!

Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι κάτι δεν πάει καλά με μένα.... Ίσως να φέρω κάνα παπά στο σπίτι?

Το θέμα είναι τώρα, ότι προέκυψαν κάποια άλλα έξοδα, και δυστυχώς το draytek απομακρύνετε σαν αντικαταστατης. Διάβασα καλές κριτικές στο νέτ για το tdw 8980 της tplink. Έχετε κάτι άλλο να προτείνετε από προσωπική χρήση, που να έχει όμως οπωσδήποτε binding ip to Mac address?

Δημοσ.

Χαχα..... Και πολύ κράτησε!!!

Το 3ο λοιπόν αφού συνδέθηκε και δούλεψε 1 ολόκληρη μέρα, ξαφνικά έκανε αποσύνδεση και δεν ξασυνδεθηκε πότε, ότι και αν προσπάθησα!!

Έγινε τηλ συνεννόηση για έκδοση πιστωτικού από το you.gr, και πήρε και αυτό σήμερα τον δρόμο της επιστροφής!

Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι κάτι δεν πάει καλά με μένα.... Ίσως να φέρω κάνα παπά στο σπίτι?

Το θέμα είναι τώρα, ότι προέκυψαν κάποια άλλα έξοδα, και δυστυχώς το draytek απομακρύνετε σαν αντικαταστατης. Διάβασα καλές κριτικές στο νέτ για το tdw 8980 της tplink. Έχετε κάτι άλλο να προτείνετε από προσωπική χρήση, που να έχει όμως οπωσδήποτε binding ip to Mac address?

δεν παιζεσαι.χαχα.οκ παρε το πιστωτικο και μην παρεις tp link.κρατα τα λεφτα βρες λιγα λεφτα ακομα και παρε το draytek οταν μπορεσεις.ειδα οτι το θες για wake on wan.με καρφωτη ip δεν παιζει?θελει υποχρεωτικα mac address binding?.Λογικα θα μου πεις ναι διοτι πρωτα ερχεται η Mac address και μετα η ip.(διαφορετικα Layers)anyway δεν το κατεχω με το wow και wol.τωρα το 8980 δινει πολλα πραγματα πανω και το θεωρουν εξισου καλο με το 8970 που κατα καποιο τροπο ειναι ο προκατοχος του.επισης ξαναδιαβασα το θεμα και δεν εχεις γραψει πιο tp link εχεις αγορασει.τωρα πως γινεται να χαλανε δεν ξερω.εκανες τα κλασσικα reset κτλ και τιποτα?

μετα σε πιο φτηνα παιζουν dlink και Netgear αλλα α.δεν ξερω αν εχουν mac binding με ip και γενικα θα σου προτεινα  κατι σε draytek να πω την αληθεια.ειδικα το 2760.αμα τα κανει αυτα που θες ειναι και vdsl για μελλοντικη χρηση οποτε all in one.μπας και το τελευταιο firmware κανει κανα προβλημα στην συσκευη:P.χαχα

Δημοσ.

δεν παιζεσαι.χαχα.οκ παρε το πιστωτικο και μην παρεις tp link.κρατα τα λεφτα βρες λιγα λεφτα ακομα και παρε το draytek οταν μπορεσεις.ειδα οτι το θες για wake on wan.με καρφωτη ip δεν παιζει?θελει υποχρεωτικα mac address binding?.Λογικα θα μου πεις ναι διοτι πρωτα ερχεται η Mac address και μετα η ip.(διαφορετικα Layers)anyway δεν το κατεχω με το wow και wol.τωρα το 8980 δινει πολλα πραγματα πανω και το θεωρουν εξισου καλο με το 8970 που κατα καποιο τροπο ειναι ο προκατοχος του.επισης ξαναδιαβασα το θεμα και δεν εχεις γραψει πιο tp link εχεις αγορασει.τωρα πως γινεται να χαλανε δεν ξερω.εκανες τα κλασσικα reset κτλ και τιποτα?

μετα σε πιο φτηνα παιζουν dlink και Netgear αλλα α.δεν ξερω αν εχουν mac binding με ip και γενικα θα σου προτεινα  κατι σε draytek να πω την αληθεια.ειδικα το 2760.αμα τα κανει αυτα που θες ειναι και vdsl για μελλοντικη χρηση οποτε all in one.μπας και το τελευταιο firmware κανει κανα προβλημα στην συσκευη :P.χαχα

καλημέρα,

εχω πάρει το 1043ND. Πολυ δύσκολο αυτο τον καιρο να πάρω draytek (εχουν παρουσιαστει πολλά εξοδα!!). Βεβαια θα το έχω στα υποψη για αργοτερα, μιας και δεν μπορω να μείνω τωρα με ενα παλιο linksys που εχω , γιατι χρησιμοποιω καθημερινα για την δουλεια το wow. ναι θέλει οπωσδηποτε binding ip για αν δουλεωει απο το internet. Απο το τοπικο lan δουλευει και χωρις αυτο.

Θα πάω για 8980 τωρα αφου η διαφορα σε χρηματα ειναι μικρη , και ο θεος βοηθός!! Πραγματικα πάντως δεν ξερω τι γινετε με το 1043. το πρωτο που ειχα παρει δουλευε ρολοι για 6 μήνες ,χωρις το παραμικρο προβλημα. Το 2ο και το 3ο που μου εστειλαν ήταν το πιο καινουργιο μοντελο εμφανισιακα τουλαχιστον. Τι να πώ.......

Πάντως για το draytek 2760 που διαβαζα προχθες εχει αρκετα προβληματα η linux εκδοση, για αυτο και εβγαλαν αρον αρον το delihgt με το δικο τους os. Ελπίζω αργοτερα που θα πάω σε draytek να τα εχουν διορθώσει όλα.

Δημοσ.

καλημέρα,

εχω πάρει το 1043ND. Πολυ δύσκολο αυτο τον καιρο να πάρω draytek (εχουν παρουσιαστει πολλά εξοδα!!). Βεβαια θα το έχω στα υποψη για αργοτερα, μιας και δεν μπορω να μείνω τωρα με ενα παλιο linksys που εχω , γιατι χρησιμοποιω καθημερινα για την δουλεια το wow. ναι θέλει οπωσδηποτε binding ip για αν δουλεωει απο το internet. Απο το τοπικο lan δουλευει και χωρις αυτο.

Θα πάω για 8980 τωρα αφου η διαφορα σε χρηματα ειναι μικρη , και ο θεος βοηθός!! Πραγματικα πάντως δεν ξερω τι γινετε με το 1043. το πρωτο που ειχα παρει δουλευε ρολοι για 6 μήνες ,χωρις το παραμικρο προβλημα. Το 2ο και το 3ο που μου εστειλαν ήταν το πιο καινουργιο μοντελο εμφανισιακα τουλαχιστον. Τι να πώ.......

Πάντως για το draytek 2760 που διαβαζα προχθες εχει αρκετα προβληματα η linux εκδοση, για αυτο και εβγαλαν αρον αρον το delihgt με το δικο τους os. Ελπίζω αργοτερα που θα πάω σε draytek να τα εχουν διορθώσει όλα.

με το τελευταιο firmware λενε οτι διορθωθηκαν αρκετα προβληματα στο 2760.γενικως το καλο ειναι οτι η draytek δεν το αφηνει στην τυχη.βγαζει συχνα πυκνα firmware.απλα ειναι κριμα να δωσεις 70-80 ευρω για ρουτερ και μετα να ξαναπληρωσεις για draytek.εκτος αν μεινεις στο Tp link μεχρι να βαλεις vdsl.θα μου πεις οκ το πουλαω το tp link...τωρα με το 1043 πραγματι ειναι παραξενο.εκτος αν ειναι κανα Hardware θεμα με το νεο version.επισης ειχαν πει οτι υπαρχει διαδικασιια για να περασεις to os της draytek και στο 2760 που εχει Linux.καλα αρον αρον δεν θα το ελεγα.εχει περασει αρκετος καιρος που εχει βγει το linux version

• Like 1
Δημοσ.

Εντάξει δεν έχεις άδικο για την Linux έκδοση. Πάντως ακόμα και τώρα διαβάζω για αποσυνδέσεις σε πολλούς στα draytek. Τεσπα, έτσι και αλλιώς τώρα μόλις βάλω vdsl με βλέπω για draytek.

Δημοσ.

Εντάξει δεν έχεις άδικο για την Linux έκδοση. Πάντως ακόμα και τώρα διαβάζω για αποσυνδέσεις σε πολλούς στα draytek. Τεσπα, έτσι και αλλιώς τώρα μόλις βάλω vdsl με βλέπω για draytek.

φαντασου υπαρχουν και αλλα Modem codes οποτε ισως καποιο να παιξει πιο σταθερα με την ταδε γραμμη.αλλα γενικα ευτυχως τα παραπονα ακουγονται και βγαινουν firmware για να διορθωνουν πραγματα.πιο δυσκολο ειναιγια αυτον που το πρωτοαγοραζει που τρωει ολα τα bug στην μουρη οπως αλλωστε γινεται με ολα τα προιοντα.εκτος αν το καθυστερησεις και βρεις κανα δανεεικο για την ωρα και παρεις αργοτερα το draytek

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα...

Απλα για ενημέρωση , μου ήρθε σήμερα επιτελους, το TD-W 8980 (Τp-Link)

Το έβαλα ως modem-router , ενω συγχρόνιζε , δεν έκανε ποτέ σύνδεση . Δοκίμασα τα πάντα,    μαζί και την υπομονή μου!!! :mad:

Οταν το έβαλα να δουλέψει ως σκέτο router με ένα μοντεμ linksys , συνδέθηκε κατευθείαν και δουλεύει ...ρολόι!!

Τι να πώ.................... :mad:  

αντε να βάλω vdsl να πάρω κανα draytek !!

Δημοσ.

κατι λαθος θαχεις κανει στα settings

ps:αναφερομενος στα παλια σου ποστ για τα tp link :μηπως ειχες αφησει κανα whatsdog ανοιχτο κ γι αυτο βαραγε restart συνεχως??

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα...

Απλα για ενημέρωση , μου ήρθε σήμερα επιτελους, το TD-W 8980 (Τp-Link)

Το έβαλα ως modem-router , ενω συγχρόνιζε , δεν έκανε ποτέ σύνδεση . Δοκίμασα τα πάντα,    μαζί και την υπομονή μου!!! :mad:

Οταν το έβαλα να δουλέψει ως σκέτο router με ένα μοντεμ linksys , συνδέθηκε κατευθείαν και δουλεύει ...ρολόι!!

Τι να πώ.................... :mad:

αντε να βάλω vdsl να πάρω κανα draytek !!

pppoe llc εισαι σιγουρος?και vpi 8 vci 35?το λεω μην εχει τιποτε αλλο απο default?firmware update?στο Log βγαζει τιποτα?

και κατι που ισως να φταιει?μηπως το Password σου εχει κανα παραξενο συμβολο και για αυτο δεν συνδεεται?τι εταιρεια εχεις για ιντερνετ?αν εχεις otenet δοκιμασε το [email protected].επισης αν ειναι θεμα παραξενου συμβολου στο passsword Θα πρεπει στο Log να σου βγαζει κανα authentication failed.

• Like 1
Δημοσ.

οι ρυθμίσεις ειναι οκ . pppoe llc - vpi 8 vci 35. ηταν και οι default ετσι και αλλοιως. Στην hol ειμαι και το pass ειναι το guest. δεν νομίζω οτι παιζει κατι απο εκει. log να σου πω δεν κοιταξα.

Εχεις υποψη κατι αλλο? 

Το firm ειναι το τελευταιο. 

κατι λαθος θαχεις κανει στα settings

ps:αναφερομενος στα παλια σου ποστ για τα tp link :μηπως ειχες αφησει κανα whatsdog ανοιχτο κ γι αυτο βαραγε restart συνεχως??

Τα restart δυστυχως οπως με ενημερωσαν και απο το service ήταν καθαρα θεμα hardware

Δημοσ.

κοιτα μια στο log μπας και δουμε κατι παραπανω.γιατι κατι αλλο δεν μπορω να σκεφτω.θα μπορουσες να δοκιμαζες τυπικα και pppoa/vcmux να δουμε αν θα αλλαζε κατι.εχει κολλησει το μυαλο μου αλλα γιατι και καποιος αλλος νομιζω μe hol αλλα δεν θυμαμαι με τι ρουτερ ελεγε οτι δεν παιρνει ip.αλλα δεν θυμαμαι το θεμα

και για τα restarts στα logs θα πρεπε να δει καποιος αμα γραφει κατι.αλλα anyway αφου το αλλαξες οκ.τωρα και στον τεχνικο ελεγχο σιγα μην εκατσαν να δοκιμασουν και πολλα.αν και θεεμα ρυθμισεων παραξενο γιατι σου παιζε καποιες μερες κανονικα

Δημοσ.

pppoa δοκιμασα αλλα τα ιδια. 

Ναι δεν με πειραζει πολυ αφου παιζει σαν ρουτερ, αλλα ειναι για το γαμωτο!!

τεσπα , ευχαριστώ πολύ και παλι!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...