Προς το περιεχόμενο

Modem-router ή σκέτο router για wake over internet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα και χρόνια πολλά σε όλους.

Θα ήθελα να μου προτείνετε απο δική σας εμπειρία ή καποιου γνωστού σας , καποιο modem - router που να έχει οπωσδηποτε DHCP reservation ή να μπορείς να κάνεις bind to MAC address , για να μπορέσω να στησω Wake over Internet.

Αυτη την στιγμη έχω ενα Linksys wag 120n το οποίο δεν υποστηρίζει τιποτα απο τα δυο. Budget μέχρι 150 ευρώ!!

Ευχαριστώ και περιμένω γνωμες - προτάσεις!!

Αποστολή από το HTC One με τη χρήση Insomnia App

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

το Thomson αν το βρεις καιδωρεαν Μπορεις να πεις οτι η ταδε mac addess να αντιστοιχει σε αυτην την ip.αλλα δεν ξερω αν εχει κατι παραπανω και το θεμα ειναι μην ειναι απο cli τα υπολοιπα.απο εκει και περα θα σου λεγα να ριξεις μια ματια στο manual του draytek 2760 η 2710 για να δεις αν σε καλυπτει.λογικα δινει 500000 πραγματα μεσα αυτο το ρουτερ οποτε πιστευω οτι θα σε καλυψει.το wake on internet ειναι στην ουσια Wake on wan

εδω λεει για wake on lan αλλα λεει οτι το πακετο μπορει να σταλει και απο το ιντερνετ

http://www.draytek.com/.upload/pdffiles/bf2f0d72523449686620d5f928ee23c5.pdf

Δημοσ.

<p>το Thomson αν το βρεις καιδωρεαν Μπορεις να πεις οτι η ταδε mac addess να αντιστοιχει σε αυτην την ip.αλλα δεν ξερω αν εχει κατι παραπανω και το θεμα ειναι μην ειναι απο cli τα υπολοιπα.απο εκει και περα θα σου λεγα να ριξεις μια ματια στο manual του draytek 2760 η 2710 για να δεις αν σε καλυπτει.λογικα δινει 500000 πραγματα μεσα αυτο το ρουτερ οποτε πιστευω οτι θα σε καλυψει.το wake on internet ειναι στην ουσια Wake on wan</p>

<p> </p>

<p>εδω λεει για wake on lan αλλα λεει οτι το πακετο μπορει να σταλει και απο το ιντερνετ</p>

<p><a data-ipb='nomediaparse' href='http://www.draytek.com/.upload/pdffiles/bf2f0d72523449686620d5f928ee23c5.pdf'>http://www.draytek.com/.upload/pdffiles/bf2f0d72523449686620d5f928ee23c5.pdf</a></p>

Σε ευχαριστώ. Για ποιο Thomson μιλάς?

Γιατί θέλω και κάποια standard σε σχέση με τις ασύρματες ταχύτητες ....

Τα draytek ,,φαίνονται ενδιαφέροντα...

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ. Για ποιο Thomson μιλάς?

Γιατί θέλω και κάποια standard σε σχέση με τις ασύρματες ταχύτητες ....

Τα draytek ,,φαίνονται ενδιαφέροντα...

thomson δεν ξερω αν εχουν wake on wan.μιλαω για 585 v8 κτλ.επισης δεν δινουν n300.εκει πας σε draytek.και στο Thomson ακομα και αν εχεις wake on wan ισως χρειαστει να γινει απο cli.κοιτα στα draytek που γενικοτερα παιζουν καλυτερα μηπως καποιο μοντελο σε βολευει.

πχ 2710n η σε vdsl/adsl για μελλοντικη χρηση το 2760n.δες στο site χαρακτηριστικα και γενικα σε google τι παιζει αν σε καλυπτουν αυτα που κανει.γενικα κανει παρα πολλα απλα δεν το εχω ψαξει γενικοτερα για wol /wow για να σου πω κατι παραπανω.

Δημοσ.

Θα μου δώσει ένας φίλος ένα ρούτερ της Tplink,που έχει όσα ζητάω.θα το δοκιμάσω λίγες μέρες και αν δω ότι δουλεύει σωστά , θα το αγοράσω. Είναι και πολύ οικονομικό, αλλά την φοβάμαι λίγο την Tplink....

Ειδωμεν....

Δημοσ.

Θα μου δώσει ένας φίλος ένα ρούτερ της Tplink,που έχει όσα ζητάω.θα το δοκιμάσω λίγες μέρες και αν δω ότι δουλεύει σωστά , θα το αγοράσω. Είναι και πολύ οικονομικό, αλλά την φοβάμαι λίγο την Tplink....

Ειδωμεν....

μια που θα στο δωσει δες καιγια firmware update πριν τοχρησιμοποιησεις.επισης τα tp link ειναι value for money.δεν ειναι ουτε κατι το τρελο το κορυφη το ακριβο αλλα σιγουρα ειναι πολυ καλυτερο απο ενα κινεζικο.για τα λεφτα τους αξιζουν αν σε καλυπτει.σε draytek πας σε αλλα λεφτα αλλη ποιοτητα εντελως αλλα τωρα με την κριση δε  δινει καποιος ευκολα 150 ευρω.

Δημοσ.

Θα το κοιτάξω.

Αν δεν με ικανοποιήσει...πάω κατευθείαν σε draytek.

Δημοσ.

οσο μπορεις να κανεις δοκιμες με ρουτερ αλλων ειναι καλο διοτι δεν θα χαλασεις λεφτα για να παρεις κατι που ισως να μην σου κανει.επισης σιγουρα θα μπορεις να ρωτησεις και στο Forum της καθε εταιρειας αν κανει αυτο που θες κτλ.

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν επανέρχομαι...

Το έχω ήδη 2 μερες και το δοκιμάζω. Για αυτο που το ήθελα εγώ (wake on wan) ειναι τελειο. Μεχρι ωρας ολα γενικώς πηγαίνουν καλά!!

Φοράει το τελευταίο firmware. Αν σε 2-3 μερες ακομα δεν μου κάνει τίποτα "κουλά" το τσίμπησα!!

Δημοσ.

<p>δεν νομιζω να σου κανει.εβαλες και dyndns account μεσα?</p>

Γιατί το λες αυτό?

Ναι έβαλα και dyndns.

Όσες δοκιμές έχω κάνει πάντως από ίντερνετ ( και όχι βέβαια από το δικό μου δίκτυο) έχει δουλέψει..!!!

Δημοσ.

Γιατί το λες αυτό?

Ναι έβαλα και dyndns.

Όσες δοκιμές έχω κάνει πάντως από ίντερνετ ( και όχι βέβαια από το δικό μου δίκτυο) έχει δουλέψει..!!!

το δεν νομιζω να σου κανει το εννοουσα με την εννοια οτι εφοσον δεν σου εχει κανει προβλημα δυο μερες τωρα οτι ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ.οτι εισαι οκ δηλαδη.σορρυ το εγραψα λιγο παραξενα.οποτε go for it με το καλο.ειναι και φτηνο κιολας.

• Like 1
Δημοσ.

Γιατί το λες αυτό?

Ναι έβαλα και dyndns.

το δεν νομιζω να σου κανει το εννοουσα με την εννοια οτι εφοσον δεν σου εχει κανει προβλημα δυο μερες τωρα οτι ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ.οτι εισαι οκ δηλαδη.σορρυ το εγραψα λιγο παραξενα.οποτε go for it με το καλο.ειναι και φτηνο κιολας.
ΟΚ κατάλαβα...Τις καλημέρες μου!!!!Αποστολή από το HTC One με τη χρήση Insomnia App

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...