Leo360 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Η Κινέζικη εταιρεία Oppo εδώ και αρκετό καιρό μας προετοίμαζε για το επόμενό της smartphone, το οποίο είδε χθες τα φώτα της δημοσιότητας και το οποίο έρχεται με κύριο στόχο τις καλύτερες φωτογραφίες σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Ο λόγος για το R1, το οποίο διαθέτη IPS οθόνη 5 ιντσών ανάλυσης 1280x720p, chipset MediaTek MT6582 με τετραπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στα 1.3GHz, 1GB μνήμης RAM, 16GB εσωτερικής μνήμη, μπαταρία 2410mAh, ενώ τρέχει την έκδοση 4.2.2 του λειτουργικού συστήματος Android. Στο πίσω μέρος της συσκευής βρίσκουμε την κάμερα των 8MP με διάφραγμα F/2.0 για βέλτιστες νυχτερινές λήψης, όπως τουλάχιστον υποστηρίζει η εταιρεία, με το μπροστινό μέρος να κοσμεί η δεύτερη κάμερα ανάλυσης 5MP. Οι διαστάσεις του Oppo R1 ανέρχονται στα 142.7x70.4x7.1 χιλ. με το ικανοποιητικό βάρος των 140 γραμμ. Η διάθεσή του έχει ήδη ξεκινήσει στην Κίνα με τιμή περίπου 300 Ευρώ μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της εταιρείας, χωρίς όμως ακόμα να υπάρχει κάποια ανακοίνωση περί κυκλοφορίας στις υπόλοιπες αγορές. Site: http://m.gsmarena.com/oppo_r1_goes_official_8mp_f_20_rear_camera_costs_you_410-news-7417.php?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter[/url]']GSMArena Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
kapios22 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 οντως λιγακι ακριβουτσικο για τα χαρακτηριστικα του..https://www.youtube.com/watch?v=ZlpF8bXND9U
keysmith Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Οι διαστάσεις του Oppo R1 ανέρχονται στα 142.7x70.4x7.1 χιλ και μεγαλούτσικο.. (για τα γούστα μου ασφαλώς). Η μπροστινή κάμερα έχει επίσης ενδιαφέρον (5MP δεν συνηθίζεται) καθώς όλο και περισσότερος κόσμος την χρησιμοποιεί για "αυτοφωτογραφίσεις" το οποίο την κάνει ιδιαίτερη. Υ.Γ. Αλήθεια γιατί τόσο ντόρος με αυτήν την εταιρία? Στην Ελλάδα υπάρχει αντιπροσωπία? (για επισκευές εγγύηση κτλ). Είναι τόσο ιδιαίτερη;
hakunamatata Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 και μεγαλούτσικο.. (για τα γούστα μου ασφαλώς). Η μπροστινή κάμερα έχει επίσης ενδιαφέρον (5MP δεν συνηθίζεται) καθώς όλο και περισσότερος κόσμος την χρησιμοποιεί για "αυτοφωτογραφίσεις" το οποίο την κάνει ιδιαίτερη. Υ.Γ. Αλήθεια γιατί τόσο ντόρος με αυτήν την εταιρία? Στην Ελλάδα υπάρχει αντιπροσωπία? (για επισκευές εγγύηση κτλ). Είναι τόσο ιδιαίτερη; κινεζικη που θελει να θεσπιστει ως premium και οχι φτηνιαρικη...λιγο ισως htc κατα τις αρχες της...παντως μεχρι στιγμης με τα high end κινητα δε τα βαζει...και η συσκευη οντως ακριβη για τα χαρακτηριστικα της...θα αξιζε τον κοπο αν ηταν απο ακριβα υλικα το τηλεφωνο της πχ αλουμηνιο ολο...
FELIX Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 http://www.oppodigital.com/ μηχανηματα αναφορας.αυτο την εκανε διασημη. τωρα και κινητα http://en.oppo.com/ 1
dali13gr Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Ένα ελαφρώς βελτιωμένο R819. Μέτρια κίνηση της Oppo αυτή τη φορά τη στιγμή που το R819 είναι στα 249€. http://europe.oppostyle.com/r819/17-r819.html 1
mohic4n Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 κινεζικη που θελει να θεσπιστει ως premium και οχι φτηνιαρικη...λιγο ισως htc κατα τις αρχες της...παντως μεχρι στιγμης με τα high end κινητα δε τα βαζει...και η συσκευη οντως ακριβη για τα χαρακτηριστικα της...θα αξιζε τον κοπο αν ηταν απο ακριβα υλικα το τηλεφωνο της πχ αλουμηνιο ολο... δλδ θες να μου πεις οτι το find 5 δεν ηταν hiend και ομορφο και τα εκανε κι ολα και ηταν πολυ πιο ομορφο απο κατι αλλες πλαστικουρες και και και και... ? δλδ σε αυτο τον κοσμο μονο σαμυ και μηλαρακια αξιζουν? μου φαινεται οτι μερικοι εχετε βγαλει φτερα και οχι μικρα...
Black Demis Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 δλδ θες να μου πεις οτι το find 5 δεν ηταν hiend και ομορφο και τα εκανε κι ολα και ηταν πολυ πιο ομορφο απο κατι αλλες πλαστικουρες και και και και... ? δλδ σε αυτο τον κοσμο μονο σαμυ και μηλαρακια αξιζουν? μου φαινεται οτι μερικοσι εχετε βγαλει φτερα και οχι μικρα... σε τιμή δεν ήταν high end, τι θα πεις στη καφετερία εδοσα 400+ ευρώ για κινέζικο? θα γελάνε όλοι μεχρι σκασμού 1
mohic4n Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 θα γελανε μεχρι να τα βαλεις διπλα διπλα και μετα θα βγαλουν το σκασμο, γιατι ως γνωστον γελαει καλυτερα οποιος γελαει τελευταιος... βεβαια ομως, πολυ μιλανε χωρις να ξερουν, χωρις να εχουν δει απο κοντα, ουτε καν να εχουν πιασει ενα "κινεζικο" στα χερια τους. ισως μετα να αλλαξουν γνωμη για κατι αλλες κινεζιες (βλ σαμμυ μερια) εκτος κι αν νομιζει κανεις οτι αυτη (η τελευταια) δεν ειναι κινεζια.... 2
Black Demis Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 θα γελανε μεχρι να τα βαλεις διπλα διπλα και μετα θα βγαλουν το σκασμο, γιατι ως γνωστον γελαει καλυτερα οποιος γελαει τελευταιος... βεβαια ομως, πολυ μιλανε χωρις να ξερουν, χωρις να εχουν δει απο κοντα, ουτε καν να εχουν πιασει ενα "κινεζικο" στα χερια τους. ισως μετα να αλλαξουν γνωμη για κατι αλλες κινεζιες (βλ σαμμυ μερια) εκτος κι αν νομιζει κανεις οτι αυτη (η τελευταια) δεν ειναι κινεζια.... εε το είπα σαρκαστικά και βεβεα δεν με νοιάζει από που τι και πως είναι η συσκευή αρκεί να καλύπτει αυτά που θέλω όσο για της καφετερίες ευτυχώς είναι καθαρά ελληνικό φαινόμενο btw: κατοχος του oppo find 5 32 gb mindnight
keepgoing Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Μετά τη μάχη των mpixel έχουμε τη μάχη των διαφραγμάτων; Τουλάχιστον αυτό είναι κάτι χρήσιμο. 1
hakunamatata Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 δλδ θες να μου πεις οτι το find 5 δεν ηταν hiend και ομορφο και τα εκανε κι ολα και ηταν πολυ πιο ομορφο απο κατι αλλες πλαστικουρες και και και και... ? δλδ σε αυτο τον κοσμο μονο σαμυ και μηλαρακια αξιζουν? μου φαινεται οτι μερικοι εχετε βγαλει φτερα και οχι μικρα... μερικοι τρωγεστε να πειτε την εξυπναδα σας...get a life φιλε που διαβασες για μηλαρακια ηθελα να ξερα...δυο κινεζους εχω παρει για να μη νομιζεις οτι εισαι ο κολομβος των κινητων δλδ... τεσπα αφηνουμε κατα μερος την παρακρουση σου...οταν λοιπον το find 5 ειχε τοτε σχεδον 500ε(449 αν θυμαμαι καλα) ενω με τοσα επαιρνες απο ελλαδα s4 htc one xperiaz κλπ, σορρυ δε θα παρω...γενικα λιγο υπερτιμημενα τα οππο για τα λεφτα που ζητανε...high end κινεζος μονο xiaomi βλεπω...συσκευες τουμπανες που τα βαζει στα ισα με τους αλλους... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα