Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

βασικά έχω κάνει format και έχω τα win 7 64-bit στον ssd 120gb όταν αρχίζει το pc μου βγάζει συνέχεια αυτό το μνμ!!ξέρει κάποιοσ να μου πει πως μπορώ να το εξαφανίσω??

Δημοσ.

προφανώς και έχει μείνει το παλιό λειτουργικό μέσα στον σκληρό...έπρεπε να φορμάρεις το partition προτού βάλεις τα νέα windows!

επαναδιατυπωνω μετα τη διευκρίνηση...έχεις και άλλον σκληρό με windows?

Δημοσ.

Βλέπω 2 επιλογές windows 7 , μηπως ειχες τα windows και ξανα έκανες εγκατάσταση απο πανω ?

όχι δεν τα έκανα install  απο επάνω!! έκανα κανονικά φορματ πρώτα όλους τους δίσκουσ μου και μου βγάζει αυτήν την επιλογή!!

Δημοσ.

προφανώς και έχει μείνει το παλιό λειτουργικό μέσα στον σκληρό...έπρεπε να φορμάρεις το partition προτού βάλεις τα νέα windows!

επαναδιατυπωνω μετα τη διευκρίνηση...έχεις και άλλον σκληρό με windows?

ένα partision απο ότι θυμάμαι δεν το έκανα και τώρα το σκέφτομαι και το θυμήθηκα...ήταν ένα με 100mb και είχε πιασμένα τα 30 απο αυτά!!αυτο λες να είναι??

mb ήτανε h gb δεν το θυμάμαι ακριβώς!!αυτό πρέπει να ήταν

Δημοσ.

Αυτο το partition μαλλον κανει ολη την ζημιά αν μπορεις να το πεις ετσι , δεν ειναι ζημιά αλλα ειναι σπαστικό :P

Δημοσ.

οχι δεν ειναι αυτο...εννοεις μάλλον το partition που είναι unallocated space. Μήπως ξεκινησες να κάνεις install και για κάποιο λόγο ακύρωσες και ξεκίνησες τη διαδικασία από την αρχη?

Δημοσ.

κοίτα το μόνο που μου έκανε το pc μου ήταν όταν προτομπούταρα το cd με τα windows άργησε να το διαβάσει και μου έβγαλε σφάλμα!τωρα αυτό το σφάλμα δεν ξέρω κατα ποιον λόγο το έβγαλε...αλλα θυμάμαι οτι δεν είχα πρόβλημα...έκανα επανεκκίνηση και όλα κομπλέ...συνέχισε την εγκατάσταση του windows...

και να προσθέσω και κάτι άλλο μόλισ πήρα ssd και τον άλλαξα στην θέσει ενός 120gb πάλι σκλοιρο δίσκο 

κοίτα το μόνο που μου έκανε το pc μου ήταν όταν προτομπούταρα το cd με τα windows άργησε να το διαβάσει και μου έβγαλε σφάλμα!τωρα αυτό το σφάλμα δεν ξέρω κατα ποιον λόγο το έβγαλε...αλλα θυμάμαι οτι δεν είχα πρόβλημα...έκανα επανεκκίνηση και όλα κομπλέ...συνέχισε την εγκατάσταση του windows πάλι απο την αρχή...

και να προσθέσω και κάτι άλλο μόλισ πήρα ssd και τον άλλαξα στην θέσει ενός 120gb πάλι σκλοιρο δίσκο 

παιδιά συγνώμη που κάνω παραθέσεις συνέχεια απλα προσπαθώ να μάθω και το site έδω μεσα

Δημοσ.

Μόλις εντοπίστηκε το πρόβλημα....την πρώτη φορά δημιουργήθηκαν αρχεία boot και όταν έκανες επανεκκίνηση του install δημιουργήθηκαν δεύτερα αρχεία boot.

λογικά η μια από τις 2 επιλογές που εμφανίζονται δεν θα ανοίγει windows

Δημοσ.

Επομένως το 2ο αρχείο boot είναι αυτό που δεν ολοκλήρωσε την εγκατάσταση και πρέπει να καταργηθεί. Είναι μια διαδικασία με ρίσκο, εκτός και αν φαίνεται καθαρά ποιο είναι το λειτουργικό αρχείο boot.ini

Ακολούθησε την παρακάτω διαδικασία:

Start > Run > msconfig > Πηγαίνεις στο Boot tab και διαγράφεις την επιλογή που θέλεις.

Καλύτερα επίλεξε να διαγράψεις αυτήν που δεν γράφει CurrentOS; DefaultOS;

• Like 2
Δημοσ.

έλα το έκανα!!!εισαι πρώτοσ φίλε μου μίσο να κάνω ένα restart να δω

όλα κομπλέ!!!σας ευχαριστώ παιδιά για το ενδιαφέρων!!!χίλια ευχαριστώ!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...