viotos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Χροννια πολλα και καλες γιορτες σε ολους με υγεια!!!!!
gr234567 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 χρόνια πολλά, με υγεία, ευτυχία και γεμάτο πορτοφόλι σε όλους για πολλές αγορές..
Moderators matrixxx Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Ας αφησουμε για μια φορα ενα οφτοπικ θεμα! Μιας και ειναι ενα θεμα που γεννηθηκε λογω της ιδιαιτερης αγαπης και της αποκλειστικης για αρκετους παρουσιας/συμμετοχης στην ενοτητα των προσφορων! Τον νιωθω τον TS αφου το 99.99% και της δικης μου παρουσιας στο ινσομνια, ηταν (και ειναι) εδω. Χρονια πολλα και κυριως καλα σε ολους και απο μενα! Ας ειναι το 2014 μια χρονια που θα αλλαξει παρα πολλα! Το τοπικ λεω να το κανω pinned, μεχρι το τελος της εορταστικης περιοδου, οποτε και θα το βγαλουμε. 4
simplemind79 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 χρόνια πολλά και τεχνολογικά με ευτυχία , καλή τύχη και νεές αγορές για το 2014!!!!!
PETROS13 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα με υγεία!
Captain Nemo Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Βοηθάτε ούλοι αγοράζοντας (έξυπνα πάντα) να διώξουμε την κακιά την κρίση που μας έκανε και πολλά καλά γιατί το είχαμε παρακάνει και έπρεπε να συμμορφωθούμε και να αναλογιστούμε τι πραγματικά αξίζει.Εύχομαι υγεία και ευτυχία και όλα τα άλλα έρχονται απο μόνα τους.
Tecton Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Χρόνια πολλά,εύχομαι το νέο έτος υγεία σε όλους και καλές αγορές!
starconvict Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Χρόνια Πολλά Με Υγεία πάνω από όλα και τις καλύτερες ευχές μου σε όλους!!!
manosfp Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Πολλές ευχές κι απο εμένα σε ενα θρυλικό πλέον τομέα, τον πιο hot του insomnia κατά τη γνώμη μου. Αποτελεί σημείο αναφοράς στις Ελληνικές ηλεκτρονικές αγορές. Και φυσικά θα ηταν άδικο να μην αναφέρουμε ξεχωριστά τον άνθρωπο που του έδωσε τη δυναμική αυτή, τον τελειομανή και πάντα ψαγμένο διαχειριστή που έχω την τιμή να κατατάσσω στα "ιντερνετικά" (και ελπίζω σύντομα κανονικά) φιλαράκια μου. Χωρίς αυτόν θα ήταν πολύ "λίγο". Χρόνια πολλά matrixxx! υ.γ. Ακόμα να καταλάβω τι κάνει αυτο το cube της emtec που τόσο πολύ χρειαζόμουν!!! Χρόνια καλά αδέρφια!!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις