Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για δοκίμασε να εγκαταστήσεις το "EasyBCD 2.2" και σβήνεις όποια επιλογή θέλεις από εκεί. Μπορεί να δουλέψει.

vision ευχαριστώ. Θα δοκιμάσω το βράδυ στο σπίτι και θα σου πω αν δούλεψε!

Δημοσ.

Η εγκατάσταση από USB στέφθηκε με πλήρη επιτυχία (ήταν λίγο ταρζανιά να εγκαταστήσω τα windows σε άλλο μηχάνημα ε; )!!!

Το drive εξακολουθεί να κάνει τα δικά του!

Μόλις τελειώσω με το λαπτοπ σειρά έχει το EasyBCD 2.2!

Θα σας ενημερώσω δεόντως!

Ευχαριστώ και καλό βράδυ!! :-)

• Like 1
Δημοσ.

γεια σας

δεν ανοιγω νεο topic επειδη εχω κι εγω θεμα στη συγκεκριμενη αλλαγη

θελω να κανω clean install windows 7 x64 σε SSD και μου βγαζει το error "load drivers / no device drivers were found"

τι κανω λαθος?

Δημοσ.

Δοκίμασε να αλλάξεις αρχικά απο το bios του υπολογιστή στους δίσκους απο AHCI αν ειναι σε IDE , αν και με αυτο σου βγάζει τα ιδια δοκίμασε με καποιο αλλο δισκάκι windows μηπως εχει πρόβλημα το συγκεκριμένο

Δημοσ.

το menu του bios ισχυριζεται οτι ειναι ahci

usb stick χρησιμοποιω αλλα δε νομιζω γιατι ειναι ζαβο γιατι σε pc με σκληρο προχωραει κανονικα

Δημοσ.

Το usb-stick με την εγκατάσταση των windows, μήπως το βάζεις σε usb3 θύρα? Αν ναι, βάλτο σε usb2 θύρα και ξαναδοκίμασε.

Ασυμβατότητα δίσκου-λάπτοπ, πολύ δύσκολο να παίζει.

• Like 1
Δημοσ.

yep. εχεις δικιο. σε usb2 δεν ψαχνει drivers!

σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις!

κανω εγκατασταση σε ahci mode σωστα?

Δημοσ.

συνεχίζεις σε ahci mode, αν σου ζητήσει drivers, το γυρνάς αναγκαστικά σε IDE, και με το που τελειώσεις την εγκατάσταση, το γυρνάς σε AHCI πάλι.

Δημοσ.

για δοκίμασε να εγκαταστήσεις το "EasyBCD 2.2" και σβήνεις όποια επιλογή θέλεις από εκεί. Μπορεί να δουλέψει.

καλησπέρα! Εγκατέστησα το EasyBCD 2.2

Ο loader είχε σαν επιλογή entry#1 την default (αυτη του setup του ssd που δεν υπάρχει πλέον μέσα και μετά το countdown 30sec βγαίνει σε error σελίδα) και σαν entry#2 την current αυτή δηλαδή που προϋπήρχε και έτρεχε.

Εγώ θεωρητικά "έσβησα" από το loader την πρώτη επιλογή (entry#1) και τίκαρα και το κουτάκι που παρακάμπτει τη σελίδα επιλογής με αποτέλεσμα να μην φορτώνει τίποτα. Επίσης έχω και ένα θέμα με το drive (ήμαρτον και στο desktop; ) και δε μπορώ να βάλω το cd των windows για repair. 

Ωστόσο δε θυμάμαι το path, αλλά ήταν το ίδιο και στις δύο περιπτώσεις.

Να σας θυμίσω ότι προσπάθησα στο desktop να εγκαταστήσω στο νέο ssd το λειτουργικό και μετά να το μεταφέρω στο λαπτοπ, οπότε στο desktop έμεινε το dualboot με πρώτη επιλογή την εγκατάσταση που δεν υπάρχει μέσα.

Δημοσ.

Δοκίμασες να κάνεις εγκατάσταση στον ssd απευθείας επάνω στο laptop και απέτυχες?

Το να κάνεις εγκατάσταση στο desktop και μετά να μεταφέρεις τον ssd στο laptop ήταν τρελή μαιμουδιά. Ακόμη και αν τελικά έπαιζε, δεν θα έπαιζε σωστά, μιας και οι drivers (για το desktop) θα μπλεκόντουσαν με αυτούς του laptop, κάνοντας τα έναν αχταρμά.

Θα μπορούσες να έχεις αποφύγει το σφάλμα με το dual boot στο desktop , εάν όταν αποφάσισες να κάνεις εγκατάσταση στον ssd (λάθος είπαμε, μην το ξανακάνεις), αφαιρούσες όλα τα καλώδια τροφοδοσίας των υπόλοιπων δίσκων έτσι ώστε να μην "βλέπει" ο υπολογιστής άλλους δίσκους επάνω, ώστε να μην γίνει αυτό που έγινε. Τώρα είναι αργά θα μου πεις, αλλά στο λέω για την επόμενη φορά.

Δημοσ.

Timour21 ευχαριστώ για την απάντηση!

Το λαπτοπ είναι οκ, έγινε εγκατάσταση από usb.

Το πισί επίσης το άνοιξα, κούμπωσα ένα άλλο drive και έκανα repair από το dvd των windows και όλα καλά!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...