tasosrer Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 παιδια καλησπερα εχω το παιχνιδι εδω και μια εβδομαδα και δεν μπορω να παιξω online και αυτο γιατι καθε φορα που παω να παιξω μου ζηταει redeem code Σε ολα τα αλλα fifa που ειχα ο κωδικος υπηρχε στο κουτι στο manual μεσα,τωρα δεν εχει τιποτα..μπορει να με βοηθηςει καποιος να μου πει τι μπορω να κανω;; ευχαριστω πολυ εκ των προτερων
mtzs Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δεν εχει online pass το φιφα 14 Κατι αλλο θα συμβαινει
stratigos24 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Eμενα ειχε το βιβλιαρακι του αλλα δεν μου το ζητησε ποτε. Εγω πηγα και το εκανα χειροκινητα redeem για σιγουρια μεσα απο το ps store.
tasosrer Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Παιδια ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση αλλα στο κουτι μεσα δηλαδη που ειναι ο κωδικος και δεν τον εχω δει;; Οταν μου ζηταει redeem code μου βγαζει μηνυμα να παω στο ps παταω οκ και μετα μου βγαζει κατευθειαν τον κωδικο..να πατησω αλλα δεν τον εχω...
stratigos24 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Ο κωδικος που εβαλα βρισκεται πισω απο το χαρτι που λεει ''fifa interactive world cup 2014''. Ξαναλεω ομως οτι με αφηνε να παιξω online και πριν βαλω τον κωδικο. Εγω τον εβαλα για σιγουρια.
tasosrer Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Εμενα το κουτι δεν ειχε μεσα το manual κατι.. Και να διευκρινισω ε το fifa 14 το εχω για το ps4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα