Alchemist` Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Σε ευχαριστώ πολύ για το χριστουγεννιάτικο δώρο. Χρόνια πολλά και ότι επιθυμείτε όλοι σας για το 2014. Συγχαρητήρια και πάλι για την εξαιρετική αυτή κίνηση dimitris21gr. 2
Millennium Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 dimitris21gr ευχαριστώ για το παιχνίδι Καλά Χριστούγεννα,χρόνια πολλά και καλά σε όλους.
bad_freddy Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Να ευχαριστήσω και εγώ τον dimitris21gr για το δώρο του και την κίνηση του γενικότερα! Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα!
mikemart Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Συγχαρητήρια φίλε εξοχή κίνηση! Καλές γιορτές κι καλά Χριστούγεννα, το dwarfs άμα δεν έχει δοθεί θα το ήθελα, χρόνια πολλά
SPANK Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Με την σειρά μου να ευχαριστήσω και εγω τον φίλο δημήτρη για το παιχνιδάκι. Καλα χριστούγενα χρόνια πολλα σε ολους με υγεία
nickarmy Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 θα με ενδιέφερε το Command & Conquer: Red Alert 3 - Uprising αν δεν έχει δοθεί (καλές γιορτές)
Socratis_g Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Και απο μένα ένα μεγάλο ευχριστώ στο Δημήτρη και χρόνια πολλά!
gega Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Δημητρη σε ευχαριστω παρα πολυ , χρονια πολλα και καλες γιορτες να εχεις!
ADHD Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Ενα ευχαριστω και απο εμενα δημοσια, πολυ καλη κινηση..
Sog96Ch Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Η κλήρωση έγινε με τους όρους που προανέφερα στον ακριβώς προηγούμενο post μου. Τα αποτελέσματα επειδή πρόκειται για 13 κληρώσεις δεν θα τα αναρτήσω. Πιστεύω ότι καταλαβαίνετε πως αυτό γίνεται για καθαρά θέμα χρόνου μέρα που είναι και όχι λόγο κάποιας σκοπιμότητας. ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Natural Selection 2 --> gega Sanctum 2 --> Millenium Sanctum Collection --> mpompo13 Magicka + DLC --> SPANK Cities in Motion 2 --> revolver1990 Zeno Clash --> ChrisSaber Zeno Clash 2 --> bad_freddy Dead Space --> ADHD Crysis 2 Maximum Edition --> Alchemist Dead Space 3 --> socratis_g Medal of Honor --> chourdis Mirror's Edge --> Alithinos Ευχαριστώ πολύ για την συμμετοχή σας. Σας εύχομαι και πάλι καλές γιορτές. Τα κλειδιά θα διαμοιραστούν στους νικητές μέσω PM! Σε ευχαριστώ πολύ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα