kostool13 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Aπό ότι φαίνεται δεν πέρασε το sarcasm... παρά το ότι έκανα φιλότιμη προσπάθεια με το smiley. Προφανώς τη θεωρώ πολύ καλή κίνηση φίλε dimitris... 2
gega Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Ωραιος φιλε ! Ενδιαφερομαι για το Natural Selection 2 Καλες γιορτες!
dimitris21gr Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Aπό ότι φαίνεται δεν πέρασε το sarcasm... παρά το ότι έκανα φιλότιμη προσπάθεια με το smiley. Προφανώς τη θεωρώ πολύ καλή κίνηση φίλε dimitris... Όχι φίλε πέρασε ...απλά δεν θέλω να αφήνουμε κάτι στον αέρα! Φτιάχνω την λίστα....
Mojo-Jojo Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Dead Space 3... Καλές γιορτές σ' όλους!!!
dkmaster Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Παρότι δε θα συμμετάσχω, γράφω γιατί θέλω να σ' ευχαριστήσω για την κίνησή σου. Ένα μεγάλο μπράβο και καλές γιορτές σε όλους. 1
Sog96Ch Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Ενδιαφερομαι για Crysis 2, Medal of honor και Dead space 3
LionHurt1982 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Dead space Dead space 3 Crysis 2 Σ ευχαριστω και γω με τη σειρα μου..
dimitris21gr Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Λοιπόν παιδιά σας έχω δώσει σε όλους έναν αριθμό κλήρωσης ανάλογα με την σειρά που μου γράψατε (και όσοι γράψετε ακόμα θα μπείτε επίσης στην λίστα). Θα δώσω μια διορία μέχρι αύριο το απόγευμα στις 6 η ώρα όπου και θα κάνω την κλήρωση. Με το site που πόσταρα προηγουμένως θα ανακατέψω αυτήν την λίστα και η νέα σειρά που θα πάρω θα είναι και η νικητήρια. Έχετε να προτείνεται κάποιο καλύτερο τρόπο για να κάνω την κλήρωση? Δεν το έχω ξανακάνει οπότε κάθε πρόταση δεκτή. 1
Alithinos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 μέτρησε με για dead space 3 και mirrors edge please.
dimitris21gr Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 μέτρησε με για dead space 3 και mirrors edge please. Ναι φίλε μου, το τονίζω και πάλι. Μέχρι αύριο (25/12) στις 6 όποιος ποστάρει μπαίνει στην λίστα. Και αμέσως μετά θα γίνει η κλήρωση! 1
ΠΡΟΜΗ Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους , ιδιαίτερα για τον φίλο μας dimitris21gr και την κίνηση του αυτή. Ενδιαφέρομαι για Sanctum 2 , Dead Space 3 , Dead Space και Crysis 2 Maximum Edition ......καλή επιτυχία σε όλους!!!
SOADNICK Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα, καλές γιορτές και καλή τύχη! Μπράβο στον dimitris21gr για το giveaway Ενδιαφέρομαι για το Cities in Motion 2. Mέσα για dead space 3,Mirrors edge Και Medal of Honnor. Ο,τι καθήσει πραγματικά Ωχ.. όσοι δηλώσατε για το Dead Space 3 το Mirrors Edge και το Medal of Honor, χάσατε.
Xristaras12 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα, καλές γιορτές και καλή τύχη! Μπράβο στον dimitris21gr για το giveaway Ενδιαφέρομαι για το Cities in Motion 2. Ωχ.. όσοι δηλώσατε για το Dead Space 3 το Mirrors Edge και το Medal of Honor, χάσατε. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ηθελα να δω αν το θυμαται κανεις :lol: :lol: :lol: :lol:
SOADNICK Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ηθελα να δω αν το θυμαται κανεις :lol: :lol: :lol: :lol: Ξεχνιέται? Battlefield 3 και Crysis 2 δεν είχες κερδίσει?
SOCRATIS1000 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 αν και δεν θελω να χαλασω το θμεα του παιδιου ,δινω και εγω κλειδια απο αυτα τα παιχνιδια Dead Space Origin Key Burnout Paradise: The Ultimate Box Origin Key Crysis 2 Maximum Edition Origin Key ΕΦΥΓΕ Dead Space 3 Origin Key Medal of Honor Origin Key Mirror's Edge Origin Key Command & Conquer: Red Alert 3 - Uprising Origin Key Populous Origin Key O πρωτος που στελνει pm τα παιρνει[1 ο καθενας]. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα