Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Aπό ότι φαίνεται δεν πέρασε το sarcasm... παρά το ότι έκανα φιλότιμη προσπάθεια με το smiley.

Προφανώς τη θεωρώ πολύ καλή κίνηση φίλε dimitris...

• Like 2
  • Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Aπό ότι φαίνεται δεν πέρασε το sarcasm... παρά το ότι έκανα φιλότιμη προσπάθεια με το smiley.

Προφανώς τη θεωρώ πολύ καλή κίνηση φίλε dimitris...

Όχι φίλε πέρασε :)...απλά δεν θέλω να αφήνουμε κάτι στον αέρα! Φτιάχνω την λίστα....

Δημοσ.

Παρότι δε θα συμμετάσχω, γράφω γιατί θέλω να σ' ευχαριστήσω για την κίνησή σου. 

Ένα μεγάλο μπράβο και καλές γιορτές σε όλους.

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά σας έχω δώσει σε όλους έναν αριθμό κλήρωσης ανάλογα με την σειρά που μου γράψατε (και όσοι γράψετε ακόμα θα μπείτε επίσης στην λίστα). Θα δώσω μια διορία μέχρι αύριο το απόγευμα στις 6 η ώρα όπου και θα κάνω την κλήρωση. Με το site που πόσταρα προηγουμένως θα ανακατέψω αυτήν την λίστα και η νέα σειρά που θα πάρω θα είναι και η νικητήρια. Έχετε να προτείνεται κάποιο καλύτερο τρόπο για να κάνω την κλήρωση? Δεν το έχω ξανακάνει οπότε κάθε πρόταση δεκτή. ;)

• Like 1
Δημοσ.

μέτρησε με για dead space 3 και mirrors edge please. :)

Ναι φίλε μου, το τονίζω και πάλι. Μέχρι αύριο (25/12) στις 6 όποιος ποστάρει μπαίνει στην λίστα. Και αμέσως μετά θα γίνει η κλήρωση! ;)

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους , ιδιαίτερα για τον φίλο μας dimitris21gr και την κίνηση του αυτή. Ενδιαφέρομαι για Sanctum 2 , Dead Space  3 , Dead Space και Crysis 2 Maximum Edition ......καλή επιτυχία σε όλους!!!

Δημοσ.

Καλησπέρα, καλές γιορτές και καλή τύχη! Μπράβο στον dimitris21gr για το giveaway

Ενδιαφέρομαι για το Cities in Motion 2.

Mέσα για dead space 3,Mirrors edge Και Medal of Honnor.

Ο,τι καθήσει πραγματικά :-D

Ωχ.. όσοι δηλώσατε για το Dead Space 3 το Mirrors Edge και το Medal of Honor, χάσατε. :lol:

Δημοσ.

Καλησπέρα, καλές γιορτές και καλή τύχη! Μπράβο στον dimitris21gr για το giveaway

Ενδιαφέρομαι για το Cities in Motion 2.

Ωχ.. όσοι δηλώσατε για το Dead Space 3 το Mirrors Edge και το Medal of Honor, χάσατε. :lol:

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ηθελα να δω αν το θυμαται κανεις :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Δημοσ.

αν και δεν θελω να χαλασω το θμεα του παιδιου ,δινω και εγω κλειδια απο αυτα τα παιχνιδια

Dead Space Origin Key

Burnout Paradise: The Ultimate Box Origin Key

Crysis 2 Maximum Edition Origin Key   ΕΦΥΓΕ

Dead Space 3 Origin Key

Medal of Honor Origin Key

Mirror's Edge Origin Key

Command & Conquer: Red Alert 3 - Uprising Origin Key

Populous Origin Key
O πρωτος που στελνει pm τα παιρνει[1 ο καθενας].
  • Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...