Δημοφιλής ανάρτηση dimitris21gr Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Παίδες μου έχουν μείνει games από bundles που αγόρασα και δεν πρόκειται να τα αξιοποιήσω. Δεν έχει νόημα να τα πουλήσω μιας και τα πήρα υπερ-φθηνά. Η λίστα των games που χαρίζω είναι η παρακάτω: Natural Selection 2 Sanctum 2 Sanctum Collection Magicka + DLC Cities in Motion 2 Dwarfs!? Zeno Clash Zeno Clash 2 Dead Space Crysis 2 Maximum Edition Dead Space 3 Medal of Honor Mirror's Edge Πείτε μου ποια κλειδιά θέλετε. Αναλόγως την ζήτηση που θα υπάρξει θα μοιράσω και τα κλειδιά. (πχ αν ο αριθμός των ενδιαφερόμενων είναι μικρότερος από τα games τότε κάποιος μπορεί να πάρει πάνω από 1 game που θέλει). Θα επιλέξω τυχαία τους τυχερούς έπειτα από κάποια κλήρωση. Χρόνια πολλά και Καλά Χριστούγεννα σε όλους! Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ: # κλήρωσης Όνομα Ενδιαφέρον για 1 Alchemist` Crysis 2 2 DeiX Dead Space 3, Mirror's Edge 3 Xristaras12 Dead Space 3,Mirrors edge 4 SPANK Magicka 5 t3llis Magicka 6 alexanip Dead Space 3, Magicka 7 ChrisSaber Zeno Clash, Natural Selection 2 8 Socratis_g Dead Space,Crysis 2,Dead Space 3,Medal of Honor,Mirror's Edge 9 gega Natural Selection 2 10 Mojo-Jojo Dead Space 3 11 chourdis Crysis 2, Medal of Honor, Dead Space 3 12 LionHurt1982 Dead Space, Dead Space 3 13 Alithinos Dead Space 3, Mirrror's Edge 14 ΠΡΟΜΗ Sanctum 2, Dead Space 3, Dead Space, Crysis 2 15 SOADNICK Cities in Motion 2 16 revolver1990 Cities in Motion 2 17 bad_freddy Zeno Clash 2 18 Brandtobrand Natural selection 19 Millenium Natural selection 2, sanctum 2 20 Benign Dead Space 3 21 mpompo13 Sanctum 2, Sanctum Collection, Zeno Clash, Zeno Clash 2 22 xarrys Natural Selection 2, Cities in Motion 2 23 GabrielConnor Dead Space, Dead Space 3 24 ADHD Dead Space, Dead Space 3, Crysis 2 25 kourt71724 Magicka Αν έχω κάνει κάποιο λάθος παρακαλώ πείτε μου. ------------------------------------------------------------------------------ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Natural Selection 2 --> gega Sanctum 2 --> Millenium Sanctum Collection --> mpompo13 Magicka + DLC --> SPANK Cities in Motion 2 --> revolver1990 Zeno Clash --> ChrisSaber Zeno Clash 2 --> bad_freddy Dead Space --> ADHD Crysis 2 Maximum Edition --> Alchemist Dead Space 3 --> socratis_g Medal of Honor --> chourdis Mirror's Edge --> Alithinos Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2013 από dimitris21gr 30
Alchemist` Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Σε ευχαριστούμε εκ των προτέρων για το χριστουγεννιάτικο δωράκι! Δηλώνω ενδιαφέρον για το Crysis.
DeiX Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Να ευχαριστησω και εγω με τη σειρα μου και να ζητησω Dead space 3 ή mirror's edge
Xristaras12 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Mέσα για dead space 3,Mirrors edge Και Medal of Honnor. Ο,τι καθήσει πραγματικά
shadowmann Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 δεν θέλω κάποιο παιχνίδι ωστόσο θέλω να πω συγχαρητήρια για την κίνηση αυτή! δεν την βλέπουμε συχνά! και πάλι μπράβο! καλά χριστούγεννα σε όλους! 13
SPANK Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Πολυ ωραία δωράκια ευχαριστούμε θα ήθελα αν υπάρχει το Magicka + DLC
t3llis Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Ευχαριστουμε πολυ καλες γιορτες!! Ενδιαφερομαι για το magicka
alexanip Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Eνδιαφερομαι για τα dead space 3 και Magicka + DLC καλές γιορτές
ChrisSaber Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 καλες γιορτες αγορι. Εμενα θα με ενδιεφεραν τo zeno clash & Natural selection 2 Καλες γιορτες με πολλες χαρες
nevermore Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 καλή κίνηση αδερφέ και καλές γιορτές! δεν με ενδιαφέρει κάποιο game απλά είπα να σου πω ένα gratz για την κίνηση σου 5
kostool13 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Άκου εκεί "κάποια κλήρωση". Τι αδιαφανείς διαδικασίες είναι αυτές, είμαι σίγουρος ότι τα έχουν ήδη κλεισμένα οι κολλητοί σου και απλά έφτιαξες το thread για να διασκεδάσεις με τους ευκολόπιστους που θα αρχίσουν να δηλώνουν ενδιαφέρον...
Mau-Maus Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 δε παιζω ομως μπραβο σου boy ! καλες γιορτες σε ολους κ χρονια πολλα!! 2
mathsrule Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Μπράβο σου! Δηλώνω ενδιαφέρον για το Medal of Honor.
Socratis_g Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Συγχαρητίρια φίλε. αν μπορείς βάλε με σε κλήρωση για Dead Space Crysis 2 Maximum Edition Dead Space 3 Medal of Honor Mirror's Edge Ευχαριστούμε! Άκου εκεί "κάποια κλήρωση". Τι αδιαφανείς διαδικασίες είναι αυτές, είμαι σίγουρος ότι τα έχουν ήδη κλεισμένα οι κολλητοί σου και απλά έφτιαξες το thread για να διασκεδάσεις με τους ευκολόπιστους που θα αρχίσουν να δηλώνουν ενδιαφέρον... και έτσι να είναι. με γεια του και χαρά του.
dimitris21gr Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Παιδιά ευχαριστώ πάρα πολύ όλους σας για τα καλά σας λόγια πρώτον και δεύτερον φίλε kostool13 φαντάζομαι ότι αστειεύεσαι. Όποιος κερδίσει μπορεί να γράψει αν με ξέρε από πριν ή όχι εδώ στο θέμα. Για το θέμα της κάποιας κλήρωσης το ανέφερα έτσι επειδή δεν έχω αποφασίσει ακόμα πως θα διαλέξω τους τυχερούς. Σκέφτομαι να κάνω την κλήρωση εδώ: http://www.random.org/integers/ Στο πρώτο post, για να το βλέπετε όλοι, θα δώσω από έναν αριθμό στον καθένα από εσάς που δηλώνει συμμετοχή (ο αριθμός θα βασίζεται στην σειρά με την οποία απάντησε ο καθένας,) καθώς και τα game τα οποία θέλει. Επειδή βλέπω ότι είστε αρκετοί θα κληρώσω τυχαία 13 άτομα ώστε να κερδίσουν όσο πιο πολλοί γίνεται! ΥΓ. Παρακαλώ πολύ μην μου στέλνετε προσωπικά μηνύματα για την κλήρωση. Μόνο όσοι ποστάρουν εδώ και δηλώνουν ότι ενδιαφέρονται για κάποιο game θα μπαίνουν στην κλήρωση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα