Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά σε σύστημα με: mobo-> Gigabyte EX58-UD5,  cpu-> i7 920,  ram 6GB(1333),  gpu-> xfx GTX285, psu-> corsair TX750,  και έναν παλιό ocz 60αρι ssd τι κάρτα θα μου προτείνατε να μπει? (θα τις κρατάει πολύ πίσω η θα δουλεύουν κανονικά?) 

από ότι βλέπω και διαβάζω η nvidia δεν πιάνει τις αποδόσεις των 2 αυτών καρτών. 280χ vs 770 η 280χ είναι μπροστά και 290 με 780 πάλι η 290 πάει μπροστά σωστά? άρα μην κοιτάξουμε για nvidia... Για bf4 θα μπει η κάρτα (ας ελπίσουμε πως θα φτιάξουν το σκατό online τους)

Επίσης ξέρω πως σε λίγο θα βγουν και τα non-refference μοντέλα για την 290 αλλά ξέρουμε περίπου σε τι τιμές θα είναι?? 

Δημοσ.

Δεν νομιζω να εχουν προβλημα αν και βεβαια σε pci-e 2 που ειναι η mobo σου οι high-end καρτες που αναφερεις πιο πανω μπορει να εχουνε γυρω στο 5% μειωμενη αποδοση.Στις υπολοιπες καρτες τα fps δεν εχουνε διαφορες.Για bf4 σιγουρα να πας σε ati γιατι το παιχνιδι ειναι optimized για ati.Τελος για τα non reference μοντελα της 290 που αναφερεις κανενας δεν ξερει ποια θα ειναι η τιμη τους αν και συμφωνα με προηγουμενη εμπειρια θα ειναι λογικα 50-100 ευρω ακριβοτερα.Αν δεν μπορεις να περιμενεις η 280x ειναι η καλυτερη value for money καρτα αυτη τη στιγμη στην αγορα

Δημοσ.

θα περιμένω αν είναι αλλά έχω ξενερώσει κιόλας με το bf που όλο μας πετάει από τους σερβερ.. τα 6 GB ram που έχω δεν είναι λίγα δηλαδή? 

Δημοσ.

θα περιμένω αν είναι αλλά έχω ξενερώσει κιόλας με το bf που όλο μας πετάει από τους σερβερ.. τα 6 GB ram που έχω δεν είναι λίγα δηλαδή? 

Μια χαρά ειναι...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...