thelos257 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Την καλησπερα μου αρχικα σε ολο το φορουμ πριν αρχισω να ουργαζωωωω και καλα χριστουγεννα επισης. Πηγα σημερα να αγορασω το HP Pavilion TouchSmart 15-n054sv E9L95EA απο τον Στεφανή και τι το ηθελα να πηγαινα ; Το ξεκιναμε εκει το λαπτοπ ολα μια χαρα και ωραια μετα κανουμε τα dvd ανακτησης του γινεται το πρωτο μια χαρα ολα καλα χωρις προβλημα. Γινεται το δευτερο dvd και μαγκονει στο 100% στην εγγραφη δεδομενων περιμενουμε εκει για παρα πολλα λεπτα. Μετα πηγαινει να κανει επιβεβαιωση και ειναι στο 0% για πολλα λεπτα (παραπανω του κανονικου) ετσι τα πειρα αργια στο κρανιο το αφησα εκει και εφυγα δεν το πληρωσα και τους ειπα να μου κανουν τα recoverys disks και τα τεσσερα και μετα να μου το παραδωσουν αλλιως δεν το θελω να ναι προβληματικο. Επισης βγαλαμε το dvd απο την μοναδα δισκου αφου μαγκοσε και ξανα παταμε στην δημιουργια εργοστασιακης επαναφορας. Μετα ξανα κανει το δευτερο και μας πεταει ενα μηνυμα οτι δεν ειναι δυνατον να γινει δοκιμαστε με αλλο dvd μετα το αφησα εκει και εφυγα. Πως γινεται αυτο το προβλημα ρε παιδια εξηγηστεε μου γιατι θα τρελλαθω πραγματικαααααααα...... Νεος φορτος υπολογιστης ανανοιχτος που λεει ο λογος τον βγαλαμε απο το κουτι του φρεσκο και να κανει αυτο το προβλημα ; Ευχαριστω εκ των προτερων.
SPANK Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Μαλλον έπεσες στην περίπτωση που κατι ειναι προβληματικό / ελλατωματικό , τουλάχιστον εχεις εγγύηση και αν οντως υπάρχει πρόβλημα θα στο αλλάξουν αλλιως στην χειρότερη θα ζήταγα τα χρήματα μου πισω απο την στιγμή που το laptop εχει ουσιαστικά πρόβλημα με το που αγοράστηκε
thelos257 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Μαλλον έπεσες στην περίπτωση που κατι ειναι προβληματικό / ελλατωματικό , τουλάχιστον εχεις εγγύηση και αν οντως υπάρχει πρόβλημα θα στο αλλάξουν αλλιως στην χειρότερη θα ζήταγα τα χρήματα μου πισω απο την στιγμή που το laptop εχει ουσιαστικά πρόβλημα με το που αγοράστηκε Τελικα ολα οκ εγιναν τα ρεcovery μια χαρα απο οσο μου ειπαν ηταν καμμενα τα dvd καψικανε την ωρα που γινοντουσαν μου τα εφιαξε εκει το παιδι που με ξερει προσωπικα οποτε ολα καλα.
SPANK Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Παλι καλα που ηταν τα δισκάκια και οχι το laptop
thelos257 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Παλι καλα που ηταν τα δισκάκια και οχι το laptop Σε ευχαριστω πολυ και καλα χριστουγεννα και ευτυχισμενα σου ευχομαι φιλε να σαι καλα.
SPANK Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Επίσης φίλε με υγεία προπάντων και οτι θέλεις βοήθεια εδω είμαστε 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα