Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχω το CoolerMaster Silent Pro M600  είναι 600 watt και +v12 40A outpout μέχρι τι κάρτες σηκώνει και πως μπορώ να υπολογίσω. θέλω να πάρω 280x toxic

Δημοσ.

έχω το CoolerMaster Silent Pro M600  είναι 600 watt και +v12 40A outpout μέχρι τι κάρτες σηκώνει και πως μπορώ να υπολογίσω. θέλω να πάρω 280x toxic

Λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα, ειδικά αν μιλάμε για single gpu, όποια κάρτα και αν βάλεις. Να κοιτάξεις επίσης αν σου βγάζεις 2 6pin PCIx καλώδια.

Για να δείς τι μπορεί να σηκώσει (roughly) θα πρέπει να τσεκάρεις το TDP όλου του Hardware που έχεις και να δεις αν αυτό ξεπερνάει τα 600Watt. Δεν μπορεί να σου πει κανείς τπτ έτσι, μόνο με το τροφοδοτικό. Σημείωσε επίσης ότι αν έχεις o/c αυξάνονται οι απαιτήσεις.

Δημοσ.

έχω κάνει oc τον cpu και έχει 2x6  (4+2 ) όμως πιο site είναι αξιόπιστο για δοκιμη?

http://prntscr.com/2dmlpi (280x )μου εεβγαλε στο εχτρεμε  δεν ξερω αν εχει μεσα τον οc cpu 

Overclocked CPU Wattage: 146

Δημοσ.

Αυτό που πρέπει να κοιτάξεις και στις 2 περιπτώσεις είναι το OC και το headroom.Σε stock δε θα χεις πρόβλημα αν το υπόλοιπο σύστημα είναι ας πούμε "νορμάλ".Αν πειράζεις το hardware σου όμως με OC για να είσαι άνετα θες μεγαλύτερο τροφοδοτικό.

Δημοσ.

Για να μην ανοίγω νέο θέμα έχω αυτό το τροφοδοτικό http://www.corsair.com/en/power-supply-units/vs-series-power-supply-units/vs-seriestm-vs550-550-watt-power-supply.html

Εδώ και 2 χρόνια περίπου έχω πάνω 2Χ 5770 σε crossfire και μέχρι στιγμής δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα απολύτως πρόβλημα (χτύπα ξύλο) άρχισα να σκέφτομαι για την νέα χρονιά μίας και οι κάρτες τα έχουν φάει τα ψωμιά τους να αγοράσω νέα κάρτα ώστε να μπορώ να παίξω τα παιχνίδια που θα βγουν στο άμεσο μέλλον την αγορά μίας R9  λοιπόν πιστεύω να την καλύπτει το υπάρχων τροφοδοτικό;

Δημοσ.

Οχι μόνο και μόνο για παιχνίδια γιατί ;

μηπως επαιρνες μια φθηνοτερη . ομως πιστευω οτι με μια 270Χ δεν θα εχει θεμα το τροφοδοτικο

Δημοσ.

Δέν θέλω να πάω σε φθηνότερη γιατί μέτα απο 6 με 10 μήνες θα ψάχνω πάλι για κάρτα τουλάχιστον να περάσω ενάμιση δυο χρόνια και μετά να πάω σε νέα αναβάθμιση ανάλογα και με τις απαιτήσεις της εποχής 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...