doc77 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Καλημερα, εχω αγορασει ενα καινουργιο laptop (samsung).Εγιναν ολες οι απαραιτητες αναβαθμισεις και επισης περασα στα 8.1 windows.Παρουσιαζεται ομως το εξης προβλημα:Οποιον browser και να δοκιμασα (i.e, ff, chrome) εχω καθυστερηση στο να ανοιξουν καποια site, ενω αλλα δεν ανοιγουν καν (page cannot be displayed)Εχω 2 laptop, επομενως δεν ειναι προβλημα δικτυου (ο αλλος παει σφαιρα), ενω δοκιμασα και συνδεση ethernet χωρις αποτελεσμα.Πραγματοποιησα και ολα τα βηματα που προτεινουν στο ακολουθο sitehttp://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?cc=gr&lc=el&dlc=el&docname=c03707720και ενω στην αρχη νομιζα οτι το προβλημα λυθηκε ...μετα απο 2-3 "κλικ" site που μου ανοιξε πριν ενα λεπτο ..ξαναζω την ιδια αρχικη κατασταση!!!Μπορειτε να με βοηθησετε? Ευχαριστω!
nikomas50 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Έχεις αποκλείσει την ύπαρξη malware στον υπολογιστή σου?
doc77 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Έχεις αποκλείσει την ύπαρξη malware στον υπολογιστή σου? Τελικα μετα απο πολυυυ σερφαρισμα και βοηθεια απο συμφορουμιστες...το προβλημα ηταν καπου εδω Control Panel > Internet Options > Connections > Lan Settings, κλείσε το "Automatically detect settings"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα