Προς το περιεχόμενο

windows 7 home premium 32bit

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα πηρα απο εχτες στο σερβις το λαπτοπ μου απο το πλαισιο.το προβλημα ειναι οτι μου βαλανε ξανα τα windows 7 αλλα τα 32bit ενω το δικο μου ειχε 64bit.με αποτελεσμα προβλημα συμβατοτητας των αρχειων υπαρχει καποια λυση να τα κανω 64 οπως ηταν?

• Moderators
Δημοσ.

Ποια αρχεια εννοεις πως εχουν προβλημα συμβατοτητας και ποση ram εχεις?

Εαν οντως χρειαζεται να πας σε 64bit, ο μονος τροπος ειναι το format.

• Moderators
Δημοσ.

τα αρχεια μου εινε ολα περασμενα σε 64bit.

Απο τη στιγμη που σου περασαν τα Windows 7 32bit, εκαναν format στον υπολογιστη σου. Σε ποια αρχεια αναφερεσαι? Τι ειδους αρχεια ειναι αυτα? Δοκιμασες να τα χρησιμοποιησεις/τρεξεις και δεν τα καταφερες?
Δημοσ.

αρχεια οπως,winrar,daemon tool,avast,comodo,convert δεν ειναι δυνατη η συμβατοτητα των windows.παντος αφτο το format που ειπες το σκεφτομε,δεν χρειαζετε να περασω τιποτα για να γινει 64?

• Moderators
Δημοσ.

Ολα οσα ανεφερες διαθετουν και εκδοσεις για 32bit. 

Σχετικα με το format, αυτο που θα κανεις εαν το επιλεξεις, ειναι να περασεις τα Windows απο την αρχη και στη συνεχεια ολα τα προγραμματα σου.

• Like 1
Δημοσ.

Αν το laptop το αγόρασες με γνήσιο λειτουργικό windows 7 64bit δεν στέκει να σου εγκαταστήσανε τα 32bit. Να το πας πίσω και να ζητήσεις να σου κάνουν νέο φορμάτ και αυτή τη φορά να σου εγκαταστήσουν τα 64bit.

To αρχείο iso της έκδοσης σου χρειάζεσαι, για να δημιουργήσεις ένα bootable DVD.  αν λοιπόν δεν έχεις το DVD θα κατεβάσεις το γνήσιο iso απο την microsoft το οποίο όμως είναι στα αγγλικά.

Αν δεν έχεις γνώσεις, καλύτερα να το πας στο πλαίσιο πάλι. Εννοείται πως αν είναι λάθος τους δεν θα τους πληρώσεις.

Είσαι σίγουρος ότι σου βάλανε τα 32bit;  Υπολογιστής-Ιδιότητες συστήματος και δες ποια έκδοση είναι εγκατεστημένη.

• Like 1
Δημοσ.

οταν το ειχα παρει ειχε windows 7 home premium 64bit.επαθε ζημια ο σκληρος μου τον αλλαξανε και μου ξαναβαλλανε τα windows 7 αλλα σε 32bit και κοστισε 130 ευρω.και τωρα σκεφτομε πως να τον κανω ξανα 64bit οπως παλια.

Δημοσ.

Σου είπα. Εφόσον ήταν 64bit είναι τρομερό και αδικαιολόγητο λάθος τους, ειδικά απο την στιγμή που σου πήραν και 130 ευρώ για να σου αλλάξουν σκληρό και να σου κάνουν φορμάτ...τι σκληρό σου βάλανε δηλαδή; Εχουν πέσει οι τιμές στους σκληρούς. Ακόμα και μαζί με την εργασία τους, σου πιάσανε τον κ.....

Είναι λάθος τους και πρέπει να σου επανεγκαταστήσουν τα windows εντελώς δωρεάν!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...