gadg3takias Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Παιδιά τι γνώμη έχετε για τα One Touch της Alcatel; Γενικά ψάχνομαι για smartphone γύρω στα 150 ευρώ και αυτά βρίσκονται μέσα στο price range μου... Είναι προβληματικά γενικά; Δεν έχω μεγάλες απαιτήσεις, θα θελα απλά το κινητό που θα πάρω να έχει μια αξιοπρεπή μπαταρία και να μην κολλάει και πάρα πολύ στο browsing. Κάποιο Alcatel λέτε να με καλύπτει σε αυτά; Οποιαδήποτε άλλη πρόταση δεκτή (θα προτιμούσα κάποιο κινητό που να έχει Jelly Bean γιατί μου αρέσει πολύ περισσότερο από τις προηγούμενες εκδόσεις του Android, αν και δεν αποκλείω και WP...)
GiannisWalker Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 ρίξε μια ματιά και σε κανα lumia 520
Beerloah Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Συμπαθητικό το Alcatel, αλλά καλό θα είναι να πας σε Lumia 520 - το οποίο είναι οικονομικό και πολύ γρήγορο ταυτόχρονα.
adi32 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Αν δε θες να πας σε κινεζικα που ειναι τουμπανα μια χαρα εινια τα Alcatel Παλια τα ειχαμε της πλακας αλλα τα καινουρια ειναι σκυλια εχω το 997d με καμια 300αρια εφαρμογες μεσα και παιχνιδια 1,5gb το καθενα και δεν εχει κολησει ουτε μια φορα Δες και το http://www.getitnow.gr/prod/tilefonia-tablets/kinita-smartphones/alcatel-one-touch-6030x-3g-wi-fi-4gb-anthraki/prod4560029pp/
gadg3takias Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.....σκεφτόμουν για το Idol Mini ή το X'Pop αλλά θα κοιτάξω και τα άλλα 2 που λες... Τα ΖΤΕ αξίζουν;
vangelis_k Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα εχω πάρει εδω και ενα μηνα περίπου το alcatel m' pop στα 129 €. Το χρησιμοποιω σαν δεύτερο για what's up και vodafone. Μεχρι στιγμής δε μου εχει δημιουργήσει κανένα προβλημα. Η μπαταρία με χαμηλη χρήση και κλειστά τα δεδομένα με βγαζει 4-5 μερες. Αρκετα καλη οθονη και η ποιότητα κατασκευής. Στα αρνητικα η χαμηλη ένταση του ηχειου στον ηχο κλήσης και οτι το touch δεν ειναι στα επίπεδα ακριβότερων συσκευών πράγμα αναμενόμενο βεβαια αλλα χωρις να γίνεται ενοχλητικό. Τελος δε διαθέτει φλας στην κάμερα. Αυτα ως πρώτες εντυπωσεις ελπίζω να σε βοήθησα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα