fuctart Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπερα. Η καρτα γραφικων που εχω τωρα ειναι η gforce 8400gs και θελω να αγορασω την msi gt 630 To τροφοδοτικο στον η/υ μου ειναι το sl 8500btx στα 500watt νομιζω(δεν ξερω που ακριβως λεει τα καθαρα watt του οταν ανοιξα το κουτι να το δω) και η motherboard μου 880gma-e45 Και τωρα στο ζουμι.... Αρχικα,επειδη δεν το χω πολυ με αυτα,η καρτα θα ειναι συμβατη με την motherboard μου κρινοντας απο την προηγουμενη καρτα ? εχουν ιδια chipsets ? Δευτερον,θα χρειαστει να αλλαξω τροφοδοτικο μιας και η διαφορα μεταξυ της δυναμης των δυο καρτων ειναι αρκετα μεγαλη ??
SPANK Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Πες μας λιγο τι motherboard , επεξεργαστή εχεις και γενικα απο το αποτελείται το σύστημα
fuctart Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 msi 880gma-e45 ειναι η motherboard,amd athlon II x3 445 οι πυρηνες στα 3.1 και 4gb ram.
SPANK Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Αρχικα η κάρτα που λες μπαίνει μια χαρα στην motherboard σου δεν υπάρχει θέμα chipset αν θα μπαίνει μια κάρτα στην motherboard η οχι αλλα αν κανει το slot , δηλαδη η motherboard σου υποστηρίζει pci express και η κάρτα γραφικών το ιδιο οποτε εισαι μια χαρά , και αν ηταν η motherboard σου pci express 3 και η κάρτα γραφικών pci express 2 παλι κανει. Με το τροφοδοτικό οσο αφορά τα watt δεν νομιζω οτι θα υπάρχει καποιο πρόβλημα , αυτο μονο που δεν ξέρω ειναι κατα ποσο το συγκεκριμένο τροφοδοτοικό (no name) δεν θα σου κανει νερά , αν εχει χρησιμοποιήσει καποιος φίλος το συγκεκριμένο ας το πει. Δεν ξέρω αν μπορεις να επενδύσεις σε καποιο επώνημο τροφοδοτικό
fuctart Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 υπαρχει περιπτωση να υπαρξει ιδιαιτερο προβλημα μου να γινει αναγκαια η αλλαγη του τροφοδοτικου μετα ? θελω να ξερω γιατι αν ειναι να χρειαστει αλλαγη και το τροφοδοτικο αναγκαστικα δεν θα ξεκινησω καν τη διαδικασια αλλαγης καρτας γραφικων.no money no honey
SPANK Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Σίγουρη απάντηση δεν υπάρχει και απο την στιγμή που ειναι το τροφοδοτικό no name δεν ξέρεις αν αργότερα τα παίξει η δεν μπορει να ανταποκριθεί απο την αρχή , δεν θέλω να σε παρω στον λαιμό μου οποτε περίμενε να απαντήσει και καποιος αλλος
fuctart Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 ολος ο υπολογιστης ειχε φτιαχτει part by part στο πλαισιο.αν ρωτησω στην εξυπηρετηση,υπαρχει περιπτωση να μου δωσουν αξιοπιστη απαντηση ?
SPANK Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Ρώτησε τους δεν χάνεις τιποτα το θέμα ειναι το τροφοδοτικό βασικά
fuctart Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 απαντησαν πως τα 500watt ειναι μια χαρα,αμα ηταν 450 θα υπηρχε προβλημα.προχωρησα με την παραγγελια,ευελπιστω να μην υπαρξει καποιο προβλημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα