Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.

Η καρτα γραφικων που εχω τωρα ειναι η gforce 8400gs και θελω να αγορασω την  msi gt 630 

To τροφοδοτικο στον η/υ μου ειναι το sl 8500btx στα 500watt νομιζω(δεν ξερω που ακριβως λεει τα καθαρα watt του οταν ανοιξα το κουτι να το δω) και η motherboard μου 880gma-e45

Και τωρα στο ζουμι....

Αρχικα,επειδη δεν το χω πολυ με αυτα,η καρτα θα ειναι συμβατη με την motherboard μου κρινοντας απο την προηγουμενη καρτα ? εχουν ιδια chipsets ?

Δευτερον,θα χρειαστει να αλλαξω τροφοδοτικο μιας και η διαφορα μεταξυ της δυναμης των δυο καρτων ειναι αρκετα μεγαλη ??

Δημοσ.

Αρχικα η κάρτα που λες μπαίνει μια χαρα στην motherboard σου δεν υπάρχει θέμα chipset αν θα μπαίνει μια κάρτα στην motherboard η οχι αλλα αν κανει το slot , δηλαδη η motherboard σου υποστηρίζει pci express και η κάρτα γραφικών το ιδιο οποτε εισαι μια χαρά , και αν ηταν η motherboard σου pci express 3 και η κάρτα γραφικών pci express 2 παλι κανει.

Με το τροφοδοτικό οσο αφορά τα watt δεν νομιζω οτι θα υπάρχει καποιο πρόβλημα , αυτο μονο που δεν ξέρω ειναι κατα ποσο το συγκεκριμένο τροφοδοτοικό (no name) δεν θα σου κανει νερά , αν εχει χρησιμοποιήσει καποιος φίλος το συγκεκριμένο ας το πει.

Δεν ξέρω αν μπορεις να επενδύσεις σε καποιο επώνημο τροφοδοτικό

Δημοσ.

υπαρχει περιπτωση να υπαρξει ιδιαιτερο προβλημα μου να γινει αναγκαια η αλλαγη του τροφοδοτικου μετα ? θελω να ξερω γιατι αν ειναι να χρειαστει αλλαγη και το τροφοδοτικο αναγκαστικα δεν θα ξεκινησω καν τη διαδικασια αλλαγης καρτας γραφικων.no money no honey :P

Δημοσ.

Σίγουρη απάντηση δεν υπάρχει και απο την στιγμή που ειναι το τροφοδοτικό no name δεν ξέρεις αν αργότερα τα παίξει η δεν μπορει να ανταποκριθεί απο την αρχή , δεν θέλω να σε παρω στον λαιμό μου οποτε περίμενε να απαντήσει και καποιος αλλος

Δημοσ.

ολος ο υπολογιστης ειχε φτιαχτει part by part στο πλαισιο.αν ρωτησω στην εξυπηρετηση,υπαρχει περιπτωση να μου δωσουν αξιοπιστη απαντηση ?

Δημοσ.

απαντησαν πως τα 500watt ειναι μια χαρα,αμα ηταν 450 θα υπηρχε προβλημα.προχωρησα με την παραγγελια,ευελπιστω να μην υπαρξει καποιο προβλημα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...