crazzyyhuhuh Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα σας και καλές γιορτές! θα ήθελα να σας ρωτήσω εάν από μόνο του το Laptop είναι σάπιο και δεν crasarei στα παιχνίδια όπως για παράδειγμα Dota ή LOL ή είναι φορτωμένο! Το Laptop είναι το ACER ASPIRE 5732Z Μου κολλάει, crasharei, απίστευτα όταν μπαίνω σε Game. Ποια είναι η γνώμη σας;
TheLordOne Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δεν εχεις καλη καρτα γραφικων και πολυ λιγη RAM λογικο μου ακουγεται!
SPANK Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Κυρίως ειναι η κάρτα γραφικών που σε κρατάει πισω 1
crazzyyhuhuh Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Ναι ε.....ήλπιζα να υπήρχε κάποια λύση ώστε να την πάλευα λίγο....
sprake Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 εμενα παντως η μητερα μου που εχει χειροτερο λαπτοπ απ το δικο σου, παιζω μια χαρα LOL, ολα σε low ομως , και εχω τα windows 8.1.
Roger Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Μου κολλάει, crasharei, απίστευτα όταν μπαίνω σε Game. Ποια είναι η γνώμη σας; Η γνωμη μας ειναι οτι για games χρειαζεσαι desktop. 1
poulinos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 δεν ξερω αν στο συγκεκριμενο λαπτοπ αλλαζει η καρτα για να παρει κατι λιγο καλυτερο.
Xristaras12 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Οπως ειπαν και οι αποπανω η καρτα γραφικων δεν ειναι για παιχνιδια σε καμια περιπτωση.Μην χαλας την ωρα σου και τα νευρα σου προσπαθωντας να παιξεις στο συγκριμενο λαπτοπ!
poulinos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 αλλιως οπως ειπαν δοκιμασε τα παντα στο Low Μηπως και παιξει οσο παιξει.τα 4 giga μνημη δεν θα σωσουν το λαπτοπ.εχω και εγω ενα toshiba με διπυρηνο και 4 gb μνημη αλλα σε παιχνιδια εχει ενσωματωμενη Intel(Παλια intel) και ολα σουρνονται λογω καρτας γραφικων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα