dramabike Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Τι φνωμη εχετε για αυτον τον υπολογιστη και κυριως για τον επεξεργαστη του?Το μονο που με κομπλαρη ειναι οτι εχει ταχυτηα 1.80GHZ.http://www.e-shop.gr/product?id=PER.902225.Σας ευχαριστω πολυ και καλες γιορτες. 1
spook Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Από πλευρά hardware, είναι ότι καλύτερο νομίζω σε σχέση με τα χρήματα που θα δώσεις. Η οθόνη του είναι καλή για τα γούστα μου και δεν έχω ιδιαίτερο παράπονο. Ένα πράγμα που με χαλάει είναι το γεγονός ότι όλο το touchpad και λίγο το σασί του, γεμίζουν δακτυλιές. Σε γενικές γραμμές αξίζει και με το παραπάνω κατά την άποψη μου και αυτός είναι και ο λόγος που σήμερα το πήρα αλλά από mediamarkt καθότι εκεί το έχουν στα 599... http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/DELL-15R-Inspiron-3537-i7-4500U-8GB-1TB,99452,480508,1021851.html?langId=-18&et_lid=5&etcc_par=Price+Search+Engine&etcc_med=Price+Search+Engine&etcc_cmp=Productlisting&et_cid=3&etcc_ori=skroutz.gr
Michelson Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Σε turbo mode φτάνει τα 3GHz οπότε μην αγχώνεσαι, θα σε καλύψει μια χαρά σε επεξεργαστική ισχύ. Αυτό με τις δαχτυλιές ισχύει αλλά κατά τα άλλα είναι πολύ καλό μηχάνημα για τα λεφτά του και από mediamarkt αξίζει γιατί έχουν και πολλές άτοκες.
roufosk Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 η cpu εχει turbo boost στα 3,00ghz προχωρα την αγορα αφοβα αλλα οπως ειπε και ο φιλος απο media στα 599 μαζι με win εγω τον αγορασα πριν 3 μερες απο κωτσο στα 625
paylidis Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Για μένα καλύτερα δες τη σειρα 55χχ... Παιζει και κάποια προσφορά τελευταία... Η ποιότητα κατασκευης στα 35χχ ειναι τραγική για τα δεδομένα της DELL. ΕΠίσης ο επεξεργαστης ειναι κάπως αργός και διπύρηνος αλλα κερδίζει πολύ σε αυτονομία! Στα + πάντα η εγγυηση τους...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα