Προς το περιεχόμενο

[RAM] DDR3@1866 CL9 2x8GB Corsair, 94€!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μα πιο πάνω έχω άλλο screenshot που λέει αριθμό παραγγελίας και Shipped...

edit: Δεν έχω ακόμα το τιμολόγιο, αύριο ή μεθαύριο. Μου κάνει εντύπωση που δεν πιστεύετε με τίποτα ότι κάποιος πρόλαβε. Έχεις δίκιο όμως, δεν έχει ιδιαίτερη σημασία, καλή χρονιά και σε εσένα :)

• Like 1
  • Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ε το point του Konstantin77, φανταζομαι πως ειναι οτι μπορει να μεσολαβησε καποιος διακανονισμος για να σου στειλουν τις μνημες σε μια αλλη τιμη λογω του λαθους, οπως συμβαινει συνηθως σε τετοιες περιπτωσεις.

Δεδομενου οτι τοσες ημερες δεν υπαρχει αναφορα παραλαβης απο κανεναν αλλον και δεδομενου οτι κατεβασαν αμεσως την "προσφορα" λογω του λαθους. Υποθεσεις ειναι αυτα, τωρα ειτε παρελαβες, ειτε οχι δεν αποτελει θεμα για να χαλαμε τις καρδιες μας :)

Δημοσ.

Το αλλαξαν σε 191 τωρα :P

Χα,χα,χα :-D .Είχανε τραβήξει την κουρτίνα και έκρυβαν το 1.Όσο το σκεφτόμουν να τις χτυπήσω και να πουλήσω αυτές που έχω εμφανίστηκε το 1.Φυσικά θα παραλάβουνε όσοι πρόλαβαν....

Δημοσ.

Από αυτή την προσφορά στην τοπ συστεμς στην αρχή του τόπικ που το εχει τωρα 248 ευρώ (ίδιος κωδικός ακριβώς)!

http://www.topsystems.gr/products/Corsair-Vengeance-Memory%2C-16-GB-:-2-x-8-GB%2C-DIMM-240%252dpin%2C-DDR3%2C-1866-MHz-%2F-PC3%252d15000%2C-CL9%2C-1.5-V%2C-unbuffered%2C-non%252dECC.html

Απλά παρατήρησα το εξής περίεργο...

Στην αναβάθμιση που έκανα επειδή τους είπα ότι παρήγγειλα μνήμες που τις βρήκα "σκοτωμένες", λόγω της αργοπορίας με εξυπηρέτησην δανείζοντάς μου 2 kingston hyperbeast 2x4GB. Στα bios αυτές φαινόντουσαν έτσι ακριβώς με χρονισμό (?) 9-9-9-27-1,60-1,20.

Μόλις περασα τις Corsair, αυτές μου γράφουν Corsair 8192MB - 1333MHz το οποίο μου φαίνεται κουφό (!), χρονισμένες προς το παρόν στα 1600MHz. Επίσης στους χρονισμόυς λέει 9-10-9-27-2Ν-1,50-1,30

Το κουτί επάνω (και η αγορά) γράφει 1866MHz.

Μπορεί να με διαφωτίσει κάποιος? Επίσης έχει νόημα να τις χρονίσω στα 1866MHz αφού τα αντέχουν (?)

Δημοσ.

Ρε ΜΗ ΨΑΡΩΝΕΤΕ τώρα βγαίνουν οι ddr4 και θα τις δείνουν για ένα κομάτι ψομί τις ddr3 θα πέσουν πιο πολυ οι τιμες περιμεντε λίγο ακόμα.

Δημοσ.

Να προσθέσω ότι βρήκα το εξής:

http://www.corsair.com/en/memory-by-product-family/vengeance/vengeance-16gb-dual-channel-ddr3-memory-kit-cmz16gx3m2a1866c9.html

Tested Voltage 1.5
SPD Voltage 1.5
Speed Rating PC3-15000 (1866MHz)
SPD Speed 1333MHz
Tested Speed 1866Mhz
Tested Latency 9-10-9-27
SPD Latency 9-9-9-24

Μάλλον στα settings του bios έχει την spd τιμή.......
Δημοσ.

Ρε ΜΗ ΨΑΡΩΝΕΤΕ τώρα βγαίνουν οι ddr4 και θα τις δείνουν για ένα κομάτι ψομί τις ddr3 θα πέσουν πιο πολυ οι τιμες περιμεντε λίγο ακόμα.

Ναι και θα παμε να αγορασουμε καινουργιο υπολογιστη για να βαλουμε ddr4 μνημες :P

Δημοσ.

Δεν είναι απαραίτητο να τρέχει παραπάνω το έχει pc με ddr4 καθώς αυτα που προσφέρει δεν είναι αποδοτικά για τις σημερινές απαιτήσεις ενοώ ποιώς ανθρωπος εκτώς απο επαγγελματία χρειάζεται πάνω από 32 gb ram ή πάνω από 2000 hz ταχήτητα ?

Δημοσ.

Δε βρίσκω λόγω να μειωθούν οι τιμές των ddr3, τουλάχιστον όχι εντυπωσιακά.Μάλλον θα παιχτεί ότι έγινε και με τις ddr2 που ακόμα και σήμερα είναι πανάκριβες (ακόμα και μεταχειρισμένες).Αν κάποιος θέλει μνήμες και βρει κάποια προσφορά εγώ λέω go for it.

Καλή κίνηση πάντως του topsystem (και απογοήτευση το info-technologyπου μου τις ακύρωσε).Αν βγάλει πάλι καμιά καλή προσφορά ίσως να το ξαναδοκιμάσω τελικά.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι οτι πεις.Γιαυτο οι τιμες αντι να πεφτουν εχουν ανεβει στα υψη. Λες και καποιος με 16Gb ram θα εχει προβλημα για να χρειαστει και παραπανω ειδικα σε παιχνιδια. Πιο troll δεν γινεται...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...