Προς το περιεχόμενο

[RAM] DDR3@1866 CL9 2x8GB Corsair, 94€!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
  • Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλό. Αν και έχω Kingston Beast 2133 16GB στο δικό μου, δεν μπορώ να αγνοήσω την τιμή, κάποιος φίλος θα κάνει Χριστούγεννα :)

Δημοσ.

10€ κάτω από το γερμανικό που δείχνεις?

85€ κάτω απο τον επόμενο στην Ελλάδα?

Μακάρι να μην είναι λάθος...θα τις είχα παραγγείλει ήδη, αλλά δεν είμαι σίγουρος πως θα λειτουργήσουν με τη μητρική μου (Sabertooth 990FX R2.0, αν κάποιος ξέρει σίγουρα κάτι παραπάνω).

Θα δείξει, προφανώς, αν κάποιος τις παραγγείλει.

Το λινκ δεν λειτουργει..

Ποιανού? Και τα δικά μου και του Questioner μου ανοίγουν μια χαρά.

Δημοσ.
Από κάτω λέει όμως:

"Τρέχων Απόθεμα Προμηθευτή: Εξαντλημένο

Συγγνώμη, αλλά αυτό το προιόν δεν είναι διαθέσιμο προς το παρόν."

Δημοσ.

Hahaha Πάλι προσφορά έβγαλαν, όσο πήραμε τις προηγούμενες θα πάρετε και αυτές, ούτε καν στο κόπο δεν θα μπω να ανοίξω Link!

Δημοσ.

Η τιμή είναι σε φυσιολογικά επίπεδα. Τίποτα το extreme.

Ας διορθωθεί ο τίτλος και να μπει στο τέλος ένα tag που να δείχνει ο,τι έχει εξαντληθεί.

Δημοσ.

Παίζει κάπου αλλού τέτοια τιμή?

Πάντως πρέπει να ήταν λάθος ή να είχαν ελάχιστα κομμάτια γιατί μια παραγγελία που έκανα στο ΟΚcomputer (πριν ανοίξει το thread) την ακύρωσαν με την δικαιολογία οτι εξαντλήθηκε.

Δημοσ.

Ας διορθωθεί ο τίτλος και να μπει στο τέλος ένα tag που να δείχνει ο,τι έχει εξαντληθεί.

2*8GB είναι η RAM. Στα 94Ε μόνο 8αρα βρίσκεις. Αλλά όπως είπα από το συγκεκριμένο καφενείο μην έχετε ελπίδες (αν πρόλαβε κανείς γιατί εξαρχής έγραφε εξαντλημένο).

Δημοσ.

Παίζει κάπου αλλού τέτοια τιμή?

Πάντως πρέπει να ήταν λάθος ή να είχαν ελάχιστα κομμάτια γιατί μια παραγγελία που έκανα στο ΟΚcomputer (πριν ανοίξει το thread) την ακύρωσαν με την δικαιολογία οτι εξαντλήθηκε.

2*8GB είναι η RAM. Στα 94Ε μόνο 8αρα βρίσκεις. Αλλά όπως είπα από το συγκεκριμένο καφενείο μην έχετε ελπίδες (αν πρόλαβε κανείς γιατί εξαρχής έγραφε εξαντλημένο).

Στο link που είχα δώσει παραπάνω την έδιναν μέχρι και χθες γύρω στα 10€ ακριβότερα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...