Grigori Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπερα παιδια... T προβλημα με τον ήχο συμβαινει τις τελευταιες δυο ημερες. Εχω λαπτοπ toshiba L755-18P και εκει που ακουω μια χαρα σταματει ο ηχος. Πρωτη φορα εγινε οταν εβλεπα με το bs μια ταινια και ξαφνικα σταματησε ο ηχος. Ειπα μηπως ειναι θεμα bs και πηγα στο youtube αλλα και παλι τιποτα δεν ακουγοταν. Εκλεισα το καπακι του λαπτοπ σαν αδρανοποιηση το ανοιξα παλι και ως δια μαγειας ειχε λυθει το προβλημα. Αυτο γινεται συνεχως και κανω το ιδιο ακριβως πραγμα. Εχω ελεγξει μηπως θελει η καρτα ηχου αναβαθμιση απ'οτι ειδα δεν θελει ειναι up to date μ λεει. Εχω ψιλοαπελπιστει γτ δεν εχω ξαναντιμετωπισει αναλογο προβλημα ειτε σε λαπτοπ ειτε σε desktop. Εχετε να μου προτεινετε καποια λυση; Σαν υστατη λυση το φορματ θα ελυνε το προβλημα; Υστατη γιατι το καλοκαιρι εκανα φορματ και απ'οσο ξερω δεν είναι οτι καλυτερο να κανεις τοσο συχνα φορματ. Σημειωση: οταν συνεδεσα το λαπτοπ με τη τηλεοραση με καλωδιο HDMI ακουγοταν κανονικοτατα ο ηχος.. Σας ευχαριστω πολυ.
WalkerSW Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δυο πιθανες αιτιες!! Η software ή προβλημα με την καρτα.... Αν ειναι το πρωτο, ένα φορματ ναι ισως το διορθώσει το προβλημα.... Και οχι το να γινεται φορματ δεν ειναι κακο απλα πολλες φορές ειναι αχρείαστο.... Πριν κανεις ομως οτιδήποτε ... δοκιμασε πληρη απεγκατασταση των drivers ηχου και ξαναεγκατασταση των τελευταιων. 1
Grigori Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Ευχαριστω πολυ για τη γρηγορη απαντηση σου. αν δεν ειναι θεμα software να φοβηθω;
Grigori Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Μπορεις να μου κανεις και μια εκτιμηση ποσο να φοβηθω; Σε ευρω...;
N1KOSSS Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Αφού οταν κανεις αδρανοποίηση και το ξανά ανοίγεις λύνεται πάντα το πρόβλημα και αφού στην tv ο ήχος επεξεργάζεται και μεταδίδεται κανονικά , δεν μπορει παρΑ να ειναι θέμα software ... Θα σου έλεγα ακριβώς το ίδιο πράγμα δηλαδή επανεγκατάσταση των drivers, με μια μικρή υπόνοια για πρόβλημα στα ενσωματωμένες ηχεία ( πολύ λίγες πιθανότητες )
Grigori Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Μολις εκανα απεγκατασταση και εγκατασταση τους drivers..με τη προυποθεση πως εμφανιζοταν καθε δυο μερες τουλαχιστον το προβλημα σε κανενα τριημερο θα ξερω.. Σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας.
Grigori Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δυστυχως για εμενα δεν ειναι θεμα λογισμικου. και αναρωτιεμαι ποσα ευρω πρεπει να ανησυχω :/ Σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας!
WalkerSW Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Να επισκευαστει ενσωμματωμένη δεν γινεται, μονο με αλλαγή μητρικης που δεν συμφέρει.... Μια λύση είναι να παρει μια εξωτερική καρτα ήχου... και όποτε είναι δυνατον να χρησιμοποιείς το hdmi για έξοδο ήχου...
telegamesvg Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δυστυχως για εμενα δεν ειναι θεμα λογισμικου. και αναρωτιεμαι ποσα ευρω πρεπει να ανησυχω :/ Σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας! Να ρωτησω τι ειναι αυτο που σε εκανε να βγαλεις αυτο το πορισμα ?
Grigori Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Να ρωτησω τι ειναι αυτο που σε εκανε να βγαλεις αυτο το πορισμα ? Απεγκατεστησα τους drivers και τους εγκατεστησα παλι.. Δεν σημαινει οτι δεν ειναι θεμα λογισμικου εφοσον εξακολουθει να συμβαινει; Αυτο νομιζα.. Βεβαια το πιο λογικο ειναι να ειναι θεμα λογισμικου καθως δεν γινεται να φτιαχνει η καρτα ηχου μολις αδρανοποιω τον υπολογιστη οπως ειπε και ο Ν1ΚΟSSS.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα