alex999 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα,θελω να αγοράσω καινουργιο Smartphone και θα ηθελα κατι αξιολογο μεχρι τα 150 βαρια 200 ευρω! Εχω στον νου μου το Μοto G και το Lumia 620 αλλα σκεφτομουν μηπως μπορω να βρω κατι καλυτερο που να εχει και 2 sim(δεν το θεωρω απαραιτητο αλλα θα με βολευε) και ας ειναι και απο κινα,απλα δεν εχω καμια ιδεα για το τι παιζει με καταστηματα και συσκευες απο εκει!Αν εχετε να μου προτεινετε κατι θα με βοηθουσε πολυ!
Beerloah Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Θεωρώ ότι πρέπει να αναζητήσεις το smartphone σου, ανάμεσα στα δύο που έγραψες (Lumia 620 & Motorola G αντίστοιχα). Όσον αφορά προτάσεις σε κινέζικα, είμαι αντίθετος προσωπικά και προτείνω ένα εκ των δυο προαναφερθέντων.
alex999 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Aπλα αρκετοι γνωστοι μου εχουν παρει τελευταια κινητα απο κινα και ειναι αρκετα ικανοποιημενοι οποτε σκεφτηκα ισως αξιζει!Το Moto G μονο amazon και clove ; εχουμε ιδεα ποτε θα ερθει ελλάδα;
nickthegreek22 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 άμα θες κινεζικο πας σε αυτό http://www.minitake.com/en/pomp-w99-5-mtk6589t-android-421-quad-core-wifi-3g-phone-p-73184.html αλλιώς πας στο moto g..και αυτό το κινεζικο είναι καλύτερο από το moto g...
Millennium Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Και εγώ σου προτείνω Moto G αν κοιτάς σε Android λόγω χαρακτηριστικών και υποστήριξης ή Lumia 620 από WP.
mr.boor Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Αν πας σε κινέζικο για μένα πολύ καλή επιλογή στα χρήματα που διαθέτεις είναι το Xiaomi Hongmi Red Rice WCDMA, εγώ το έχω πάρει και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος μέχρι στιγμής.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα