lj23 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα στο φόρουμ Έχω έναν latitude e6430 με 2 θύρες USB 3.0. Πήρα έναν σκληρό δίσκο με θύρα 3.0 και οταν τον ένωνω με το λάπτοπ δεν τον διαβάζει. Έχω εγκαταστήσει το κατάλληλο λογισμικό απο τη ντελ. Αυτο που πρεπει να κάνω είναι οπότε ένωνω τον εξωτερικό σκληρό πρεπει να τρέχω το λογισμικό του USB απο την αρχή για να τον αναγνώρισει. Μ φαίνεται λόγο Κουφό κάθε φορά που συνδέω τον σκληρό να πρεπει να τρέχω και το προγράμμα. Μπορει κάποιος να βοηθήσει πριν πάρω την ίδια την ντελ; Τι μπορει να εχει; μηπωσ φταει ο σκληρός; Δεν έχω και 2ο για να κάνω κάποια σύγκριση. Ευχαριστω. Sent from my iPhone using Insomnia Κάποιος φίλος insomniac μια βοήθεια στο πρόβλημα ; Sent from my iPhone using Insomnia
lj23 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 καλημερα, όπως ανέφερα και χθες το βράδυ έχω δύο θύρες usb 3.0 οι οποίες και δε λειτουργούν καθόλου. Ούτε με flashακι 2.0, ούτε με εξωτερικό σκληρό 3.0 η μόνη προϋπόθεση για να λειτουργήσουν είναι, όταν έχω εισάγει τον σκληρό ή το φλασάκι, να τρέξω ένα πρόγραμμα της ντελ.. υπάρχει περίπτωση κάθε φορά να θέλει να τρέχω το πρόγραμμα; ευχαριστώ. Εάν κάποιος φίλος γνωρίζει ας δώσει μία λύση
magdalhnh Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δεν είναι λογικό να μην δουλεύουν αμέσως. Πάρε την Dell, αφου έχεις εγγυηση μην φοβάσαι. Dell 2108129810
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα