Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια για σας. Εχω μια απορια. Πως γινεται να δω μια ταινια με εναν φιλο που ειναι μακρια?

Π.χ εχω μια ταινια στον υπολογιστη μου και θελω να την δω με εναν φιλο που ειναι μακρια αλλα χωρις να την κανω upload καπου. Οπως ειναι το teamviewer η skype screenshare καπως ετσι.

Δημοσ.

Μπορείς μέσου του vlc αλλά είναι αρκετά πολύπλοκο στην ρύθμιση για κάποιον που δεν το έκανε ποτέ,μιας και το πετύχεις μια φορά μετά είναι εύκολα,μπορείς να το βάλεις να μετατρέψει και την ταινία για να «χωράει» μέσα από την γραμμή να μην ξεπερνάει δηλαδή το upload που έχεις.

Προφανώς θα πρέπει να ρυθμίσεις τον δικό σου Η/Υ μέσου του teamviewer από τον φίλο σου για να ξεκινήσει να παίζει,εκτός και αν το βάλεις να παίξει κάποια συγκεκριμένη ώρα.

http://www.wikihow.com/Use-VLC-Media-Player-to-Stream-Multimedia-to-Another-Computer

Δημοσ.

Απο'τι ειδα ομως αυτο ειναι για streaming σε αλλον υπολογιστη που ειναι ομως στο ιδιο network. Εγω και ο φιλος μου ειμαστε μακρια και οχι στο ιδιο network. Βρηκα ενα προγραμματακι αλλα εκει πρεπει να ανεβασεις το καθε τι θελεις να δεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...