Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας θελω να αγορασω ενα κινητο μεχρι 140Ε δεν μπορω να παω παραπανω δυστιχως τα κινητα που εχω στο νου μου ειναι το ace 2 αλλα μου εχουν μει οτι μετα την αναβαθμισει κολλαει πολυ μετα το s duos αλλα και αυτο κολλαει που και που και τελος το l5ii πιο μου προτεινεται * αγοραζω μονο απο ελλαδα.

Δημοσ.

Καλησπέρα φίλε,

 

Το Samsung Duos και γενικά τα android στο budget του συγκεκριμένου, δεν είναι και ότι καλύτερο από άποψη ταχύτητας. Καλό θα είναι να δεις 2x Νόκια Lumia σε αυτό το χρηματικό ποσό, τα οποία είναι τα εξής. 

 

Link.png Site: Nokia Lumia 520

Link.png Site: Nokia Lumia 620

 

Είναι εύχρηστα, αλλά και εξίσου ταχύτατα -παρόλο το μικρό budget τους-. 

 

Υ.Γ Αν είσαι κάθετα αρνητικός με τα Windows Phone και θες να αξίζει η αγορά android, ανεβάζεις αναγκαστικά το όριο χρημάτων λιγάκι παραπάνω και πας για το Motorola Moto G. 

Δημοσ.

Ανάλογα το budget σου . από Android ΜΌΝΟ Moto g στα 200 ευρώ . Αν είναι να το πάρεις, σκέψου μόνο το 16gb καθώς δεν παίρνει κάρτα sd. Πέρα από αυτό όλα τα άλλα Android είναι πολύ laggy και δεν αξίζουν τα λεφτά τους.

 

Αλλιώς απο Wp πας στο 620 στα 140 ευρώ η στο 920 στα 230 που είναι και πολύ ανώτερο απόλα όσα ανέφερα

Δημοσ.

επειδη δεν προτημω wp μπορω να αναιβασω το budget μου στα 150Ε και σκευτομαι για το xperia m τι λετε (αλιως παω για το 620)

 

Δε το συνιστώ με τίποτα, καλύτερα να πας στο Lumia 620. 

 

Υ.Γ Δεν είμαι ενάντια της Sony, απλά ακόμα και σε αυτό το budget το 620 είναι πιο "value for money".

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...