Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

...και χρειάζεται μεγάλες και λεπτές βίδες με "βόλτες"στην ακρη τους, τις οποίες θα έπρεπε να έχει το κουτί μέσα.Δεν είναι οι συνιθισμένες βίδες που χρησιμοποιούν άλλα κουτιά...

Ειναι αληθεια ότι οι βίδες που χρειάζονται είναι εξαιρετικά ψηλές σε διάμετρο τόσο πολύ μάλιστα που έχω αμφιβολίες αν θα βρώ τελικά..

Στα αριστερα μπαινουν αυτα τα πλαστικα και θηληκωνουν στις τρυπες του ανεμιστηρα και μετα βιδωνουν με ψιλα βιδακια.Λιγο μεγαλυτερα να ειναι σε διαμετρο τα βιδακια θα διαλυσουν και θα ανοιξουν τις πλαστικες υποδοχες,οποτε κανε πατεντα οπως σου προτεινε ο αδικος.Συγκρατησε το καλα γιατι ο ανεμιστηρας εχει κραδασμους.

Για δες καλύτερα τη φωτό & μετά ξαναπές αν περνά λαμαρινόβιδα από 'κει χωρίς να το διαλύσει

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για δες καλύτερα τη φωτό & μετά ξαναπές αν περνά λαμαρινόβιδα από 'κει χωρίς να το διαλύσει

δεν μπορώ να ξέρω την διάμετρο απο μια φώτο αλλα λιγότερο απο 2χιλιοστα αποκλείεται να βάλανε για τέτοια δουλειά.Κ επειδή λέτε το μακρύ σας κ το κοντό σας ορίστε μια φώτο απο διάφορες βίδες που έχω σπίτι απο διαφορα μερεμέτια που έκανα κατα καιρούς κ οι βίδες ειναι αγορασμένες απο χρωματοπωλεία.Οχι ειδική κατασκευή.Μην λέμε κουφά.

Στη τελική προτίνω στο παιδί να πάρει το Pc να το φέρει σπίτι μου να του δώσώ εγώ βίδες όλα κ καποια απο αυτές στη φώτο θα κάνει πολλές είναι 2 χιλιοστών. ;)

post-279402-0-22087400-1388509384_thumb.jpg

Δημοσ.

Εμείς οι υπόλοιποι που λέμε το μακρύ & το κοντό μας σου βγάζουμε το καπέλο για την εξαιρετική συλλογή βιδών που διαθέτεις & την εξειδίκευση στο αντικείμενο.

Πάρτο πάνω σου μάστορα.

Δημοσ.

Ελατε ρε guys μην μαλωνετε μερες που ειναι.Αλλαζει ο χρονος σε λιγο.

Φιλε icenex εισαι στην τσιτα,χαλαρα.Προσπαθουμε να βοηθησουμε σε θεμα που βλεπουμε μονο μια φωτο.

Η ψιλη βιδα ειναι υποκειμενικο,ψιλη ειναι και η βιδα του iphone που θα κολυμπαει εκει μεσα.

Σε οποιο χρωματοπωλειο και να πας και να ζητησεις ψιλες βιδες θα σου πει διαλεξε απο τα σκαφακια εκει μπροστα ,οπου η ψιλοτερη ειναι γουρουνοβιδα για την δουλεια μας και θα διαλυσει της πλαστικες υποδοχες σαν γαρυφαλλο.Αν εσυ εχεις συλλογη απο ψιλες βιδες,αυτο ειναι ενα αλλο θεμα.

Δημοσ.

Εμείς οι υπόλοιποι που λέμε το μακρύ & το κοντό μας σου βγάζουμε το καπέλο για την εξαιρετική συλλογή βιδών που διαθέτεις & την εξειδίκευση στο αντικείμενο.

Πάρτο πάνω σου μάστορα.

Like στην ειρωνεία.Απο εκεί κ πέρα το ποστ-φώτο μου ήταν καθαρά να πληροφορήσει το παλικάρι οτι αν πάει σε χρωματοπωλείο θα βρεί μεγάλη γκάμα από βίδες κ σίγουρα θα βρεί κατι για να κάνει την δουλειά του σωστά.Δηλαδή εσύ θεωρείς καλύτερο να κολλάει κ ξεκολάει το ανεμιστηράκι όποτε θέλει να το καθαρίσει η αν καεί.Το μακρύ και κοντό που είπα και θίχτηκες, το είπα επειδή βιαστήκατε να συμφωνήσετε με το παλικάρι επειδή είπε οτι δεν θα βρει εύκολα βίδα κ αμέσως συμφωνήσατε χωρίς να ξέρετε τι διάσταση έχει εντέλει αυτο το σπίρωμα μιας κ δεν το έχετε δει απο κόντα κ σίγουρα δεν μπορείς να ξέρεις για τι βίδες μπορεί να βρεις σε ενα χρωματοπωλείο ενώ εγώ που έχω μια άλφα εμπειρία(λόγω δουλειάς) ξέρω τι υπάρχει εκει έξω.

Ps η φώτο που παραθέτω είναι αφιερωμένη στον άδικο μιας κ βλέπω σου χρειάζεται φίλε μου.

Φιλικά ο "μάστορας" του Insomnia.

Ελατε ρε guys μην μαλωνετε μερες που ειναι.Αλλαζει ο χρονος σε λιγο.

Φιλε icenex εισαι στην τσιτα,χαλαρα.Προσπαθουμε να βοηθησουμε σε θεμα που βλεπουμε μονο μια φωτο.

Η ψιλη βιδα ειναι υποκειμενικο,ψιλη ειναι και η βιδα του iphone που θα κολυμπαει εκει μεσα.

Σε οποιο χρωματοπωλειο και να πας και να ζητησεις ψιλες βιδες θα σου πει διαλεξε απο τα σκαφακια εκει μπροστα ,οπου η ψιλοτερη ειναι γουρουνοβιδα για την δουλεια μας και θα διαλυσει της πλαστικες υποδοχες σαν γαρυφαλλο.Αν εσυ εχεις συλλογη απο ψιλες βιδες,αυτο ειναι ενα αλλο θεμα.

δεν μαλώνω χαλαρός είμαι.βρε επειδή ξέρω τα λέω όλα αυτά αν πας απο εκεί θα βρείς, ακομή κ στο πράκτικερ πιστέυω θα βρεί(φαντάσου).

post-279402-0-56262700-1388512868_thumb.jpg

Δημοσ.

:rolleyes:

Όντως είσαι στη τσίτα τελικά αλλά δε τρέχει τπτ.

Καλά να'μαστε & με το νέο έτος παίδες.

Ζυγώνει, κλείνει ο ίντερνες γι'απόψε.

Καλή πρωτοχρονιά!

Δημοσ.

:rolleyes:

Όντως είσαι στη τσίτα τελικά αλλά δε τρέχει τπτ.

Καλά να'μαστε & με το νέο έτος παίδες.

Ζυγώνει, κλείνει ο ίντερνες γι'απόψε.

Καλή πρωτοχρονιά!

Οχι εγώ θεώρησα οτι παραπληροφορείτε το παιδί(λόγω άγνοιας προφανώς) το ανάφερα με την εξής κουβέντα "μακρύ κοντό" κ με ειρωνέυτηκες.Ποιός είναι στη τσίτα στην προκειμενη?

Τεσπα Καλή χρονιά να έχουμε παίδες κ συγνώμη αν κάποιοι παρεξήγησαν τον τρόπο που γράφω γιατί δε μπορώ να γράψω το ύφος που τα λεώ εδω πάνω. :)

Δημοσ.

Λοιπον παιδια πήγα σε τρία μεγάλα μαγαζιά με βιομηχανικά προιόντα και δοκιμάσαμε ότι βίδα υπήρχε αλλά τζίφος. Ηρθα σπίτι λοιπόν με την προοπτική να βάλω σιλικόνη να τελειώνω. Τι έκανα τελικά : Πήρα τις 4 πιο ψιλές βίδες που είχε το κουτί και τις έβαλα ( τις είχα δοκιμάσει στη αρχή άλλά έσπασαν τον οδηγό). Αφού λοιπόν τις βίδωσα όλες έσπασαν (ρωγμή) στην αρχή τους οδηγούς αλλά μετά όσο βίδωναν έβρισκαν πάνω στο θηλύκωμα του ανεμιστήρα με αποτέλεσμα να σφίγγουν. Ολα πήγαν μια χαρά. Τώρα δεν ξέρω αν ήταν αυτές οι βίδες τελικά η αν έπρεπε να σπάσει (να ανοίξει λίγο ο οδηγός τους στην αρχή- το πλαστικό) αλλά όλα οκ. Ευχαριστώ όλους για τις ιδέες τους.

post-123470-0-96460800-1388756930_thumb.jpg

Δημοσ.

Ε, και συ δε πήγες στη σπίτι του icenex να σου βρει 4 βίδες  :P

Good job, απλά σε τυχόν αφαίρεση να προσέξεις μη διαλύσουν.

Αν τύχει, τότε κάνεις τη πατέντα #1

Δημοσ.

Ε, και συ δε πήγες στη σπίτι του icenex να σου βρει 4 βίδες  :P

Good job, απλά σε τυχόν αφαίρεση να προσέξεις μη διαλύσουν.

Αν τύχει, τότε κάνεις τη πατέντα #1

ουστ

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...