icenex Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Επειδή η φώτο που έβαλες είναι λίαν επειικώς για τον πούτσο(εγω προσωπικά δεν καταλαβαίνω που ειναι τι) απο αυτό που καταλαβαίνω εγώ το ανεμιστηράκι κάθετε δεξιά όπως βλέπω την φώτο σώστα?Για να τελειώνει το θέμα πήγαινε σε ένα χρωματοπωλείο κ ζήτα βίδες με παξιμάδι κ τελείωσε το θεμα που έχει πολλά μήκη κ σίγουρα κατι θα βρεις σε αυτές τις διαστάσεις...Να δες ..Ελπίζω να πιάνεις το σκεπτικό μου..Αν δεν ειναι εφικτό αυτό που λέω βάλε παραπάνω φώτος να καταλάβουμε πως ακριβώς είναι το όλο θέμα.
gdriver Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 εάν φοβάσαι τη σιλικόνη και έχεις πρόβλημα χώρου για δεματικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις μεσινέτζα. αυτήν την πλαστική και πολλή δυνατή κλωστή για ψάρεμα. χωράει παντού και είναι πολύ διακριτική. το μόνο που μπορεί να σε δυσκολέψει είναι να την περάσεις από την τρύπα λόγω του ότι είναι εύκαμπτη.
Roger Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Επειδή η φώτο που έβαλες είναι λίαν επειικώς για τον πούτσο(εγω προσωπικά δεν καταλαβαίνω που ειναι τι) απο αυτό που καταλαβαίνω εγώ το ανεμιστηράκι κάθετε δεξιά όπως βλέπω την φώτο σώστα?Για να τελειώνει το θέμα πήγαινε σε ένα χρωματοπωλείο κ ζήτα βίδες με παξιμάδι κ τελείωσε το θεμα που έχει πολλά μήκη κ σίγουρα κατι θα βρεις σε αυτές τις διαστάσεις...Να δες ..Ελπίζω να πιάνεις το σκεπτικό μου..Αν δεν ειναι εφικτό αυτό που λέω βάλε παραπάνω φώτος να καταλάβουμε πως ακριβώς είναι το όλο θέμα. Να τελειωνει το θεμα,αλλα να μιλαμε και καλυτερα θα πρεπει,διαβαζουν και παιδια και γυναικες. 1
icenex Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Να τελειωνει το θεμα,αλλα να μιλαμε και καλυτερα θα πρεπει,διαβαζουν και παιδια και γυναικες. Καταρχήν έθιξα τις φώτος οχι κάποιον συγκεκριμένα κ δεύτερον δεν νομίζω να προσβλήθηκε κάνεις απλά χρησιμοποιησα μια έκφραση που ακούγεται καθημερινώς.Οσο για τα γυναικόπαιδα που λες μια χαρά ξέρουν τις συγκεκριμένες εκφράσεις δεν πιστεύω να περίμεναν απο μένα να τις μάθουν κ πόσο μάλλον σε αύτην την ηλικία που απευθύνεται το φόρουμ, γιατί δεν νομιζω να το διαβάζουν 5χρονα.Εν πάση περιπτώση εγώ ζητώ εκ τον προτέρων συγνώμη για όποιον ένιωσε προσβεβλημένος για το προηγούμενο ποστ μου. Τέλος βλέπω το εξής φόρουμ ως μια παρείστικη ατμόσφαιρα κ στο δικό μου το μυαλό θεωρώ οτι όπως αν καθόμασταν γύρω απο ένα τραπέζι κ θα λέγαμε την γνώμη μας μαζί με τα "βρισίδια" έτσι κ εδώ, εξού κ ο τρόπος που μίλησα πιο πάνω.Απο τι στιγμή που δεν προσέβαλα κάποιον δεν θεωρώ οτι έκανα κάτι κακό κ στην τελική τι θέλετε ένα αποστηρωμένο φόρουμ??
άδικος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Η διαφορά εδώ είναι πως δεν βλέπεις ποιος κάθεται & διαβάζει & σίγουρα δε γνωρίζεις ποιούς έθιξες.
icenex Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Η διαφορά εδώ είναι πως δεν βλέπεις ποιος κάθεται & διαβάζει & σίγουρα δε γνωρίζεις ποιούς έθιξες. Νομίζω απάντησα πιο πάνω "βλέπω το εξής φόρουμ ως μια παρείστικη ατμόσφαιρα" κοινώς σαν να μιλούσα με φίλους(είτε είναι γυναίκες ειτε 12χρονα γτ δεν νομίζω να διαβάζουν το εξης φόρουμ παιδάκια μικρότερης ηλικίας).Με λίγα λόγια μεταξύ φίλων δεν νομίζω να θιγόταν κανείς απο την συγκεκριμένη εκφρασή μου.
Roger Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Οσο και παρειστικα να μιλαμε δεν μπορει να γραφουμε σαν να μιλαμε σε πλατεια. Οταν καποιος ζηταει συγγνωμη ,εγω προσωπικα την δεχομαι και κανω πισω.Δεν υπαρχει λογος εξαλλου για συνεχεια.
icenex Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Οσο και παρειστικα να μιλαμε δεν μπορει να γραφουμε σαν να μιλαμε σε πλατεια. Οταν καποιος ζηταει συγγνωμη ,εγω προσωπικα την δεχομαι και κανω πισω.Δεν υπαρχει λογος εξαλλου για συνεχεια. Εγώ πάλι το βλέπω να μιλάει ο καθένας οπως θα μιλούσε κ αν ημασταν δίπλα δίπλα ή σε πλατεία όπως αναφέρεις(δεν μου αρέσουν οι φραγμοί) εφόσον δεν προσβάλει κάποιον προσωπικά.Και πολυ απλά αν κάποιος νιώσει προσβεβλημένος το λέει κ προφανως θα ακούσει την συγνώμη αν απέναντι βρίσκεται ενας λογικός κοινωνικός άνθρωπος.Δεν χρειάζεται να βάλουμε και εσρ σε φορουμ.Αυτά απο εμένα φιλικά.
dr_papas Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Για το φίλο που δεν καταλαβαίνει την φωτό μια μικρή βοήθεια...... (και η συγνώμη δεκτή γιατί μέχρι να την διαβάσω ναι μου την έδωσε λίγο μπορώ να πώ αλλα οκ). Στα ποδαράκια λοιπόν μπαίνει φορετός ο ανεμιστήρας και οι βίδες που χρειαζονται είναι εξαιρετικά λεπτές. Τελοσπαντων ευχαριστώ όλους για τις ιδέες τους και μάλλον μολις βρώ λίγο χρόνο θα κανω την πατέντα με τη σιλικόνη. Οταν το κάνω θα ποστάρω φωτο! Καλά να περάσετε και καλή πρωτοχρονιά.
icenex Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Οπώς προείπα δεν το έκανα για να σε προσβάλω εσένα προσωπικά απλά να θίξω οτι η συγκεκριμένη φώτο απο μονη της δεν σου δίνει πλήρη εικόνα.Anyway απο αυτό που βλέπω εγώ μπορείς να βρείς βίδες σε τέτοιο μέγεθος σε χρωματοπωλείο.Αν οπώς λες ειναι φορετό τότε δεν χρειάζεται να βρεις μακριές βίδες απλά βίδες κ με κεφαλάκι αλλιώς μαζί με τις βίδες θα πάρεις κ ροδελίτσες.Αυτο το προτίνω με την προυπόθεση οτι στα ποδαράκια απο οσο κατάλαβα βιδώνουν οι βίδες κ λογικά έχουν κ σπιρώματα.Δεν χρειαζεται να μπείς στην διαδικασία με την σιλικόνη.Βάλε κ το ανεμιστηράκι πάνω να δούμε πως κουμπώνει κ τράβα κ καμια φώτο απο αλλη γωνία κ αμφάς.
άδικος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 [...] Δεν χρειαζεται να μπείς στην διαδικασία με την σιλικόνη.Βάλε κ το ανεμιστηράκι πάνω να δούμε πως κουμπώνει κ τράβα κ καμια φώτο απο αλλη γωνία κ αμφάς. Σε μια ώρα θα έχει πέσει απ'τους κρασμούς
dr_papas Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Από ότι είδα έχουν σπιρώματα μέσα τα πλαστικά..
icenex Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Σε μια ώρα θα έχει πέσει απ'τους κρασμούς το είπα για να βγάλει το παιδί φώτο όχι να το βάλει ετσι...Αν έχει σπιρώματα πήγαινε βρες βίδα σε χρωματοπωλείο,σίγουρα θα βρείς.Κάτι τέτοιο θες απλά στην διάσταση του σπιρώματος κ κοντή δεν είναι ανάγκη να φτασει μέχρι το τέλος απο τα ποδαράκια 1-1.5 cm μήκος είναι αρκετό.Καλύτερη επιλογή με κεφάλι οι βίδες αλλιώς παρε ροδελίτσες όπως είπα. πάνω κάτω θες σαν την μάυρη βίδα που σου έβαλα απλά σε διάσταση ίδιου με του σπιρώματος.Τα άλλα στα έβαλα για να πάρεις ιδέα τι πάνω κατω μπορεί να σου κάνει εξίσου καλά.
άδικος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Πάντως εγώ καταλαβαίνω πως είναι ειδικές βίδες πολύ λεπτές & όχι σαν αυτές τις κοινές λαμαρινόβιδες/ξυλόβιδες. Ρίξε τη κόλλα να τελειώνει μάστορα
icenex Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Πάντως εγώ καταλαβαίνω πως είναι ειδικές βίδες πολύ λεπτές & όχι σαν αυτές τις κοινές λαμαρινόβιδες/ξυλόβιδες. Ρίξε τη κόλλα να τελειώνει μάστορα οχι μωρέ, σιγά μην θέλει κ βίδες που βάζεις στα διαστημόπλοια.Για μένα δοκίμασε λαμαρινοβιδες κ αμα δεν γίνεται δουλειά τότε πήγαινε στην έσχατη λύση της κόλλας. Υπάρχουν βίδες σε αυτές τις διαστάσεις δεν είναι τόσο μικρές οσο νομίζεις κ το ξέρω σίγουρα οτι θα βρείς δεν δούλευα τσάμπα 4 χρόνια σαν σιδεράς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα