Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με πιστόλι ρεύματος εννοείς ε? Μου φαίνεται καλύτερη λύση αυτή παρά να τρέχω για βίδες. Ούτως η άλλως επειδή δοκίμασα και θηλυκώνει μέσα στις υποδοχές κάτι ψιλά θέλει από κόλλα ίσα ίσα να κρατήσει

Δημοσ.

Ναι καταλαβα,εγω κοιταγα στα δεξια τις τρυπες που εχει το σασι για ανεμιστηρα.Στα αριστερα μπαινουν αυτα τα πλαστικα και θηληκωνουν στις τρυπες του ανεμιστηρα και μετα βιδωνουν με ψιλα βιδακια.Λιγο μεγαλυτερα να ειναι σε διαμετρο τα βιδακια θα διαλυσουν και θα ανοιξουν τις πλαστικες υποδοχες,οποτε κανε πατεντα οπως σου προτεινε ο αδικος.Συγκρατησε το καλα γιατι ο ανεμιστηρας εχει κραδασμους.

Δημοσ.

για μένα κανε το εξής αν δεν βρεις βίδες που είναι το καλύτερο εγώ σαν πατέντα θα προτιμούσα να το δέσω το ανεμιστηράκι με τα συρματάκια τέτοια..

post-279402-0-08727000-1388391721_thumb.jpg

Δημοσ.

Ναι αλλά πως να το δέσω από που? Θα μπορούσα να βάλω δεματικά το σκέφτηκα αλλά δεν έχω που να τα πιάσω

Δημοσ.

[...]Θα μπορούσα να βάλω δεματικά το σκέφτηκα αλλά δεν έχω που να τα πιάσω

Περισσεύει καθόλου πλαστικό στο πίσω μέρος των τρυπών αφού φορέσεις τον ανεμιστήρα;

Δημοσ.

Δεν το πολυκαταλαβα αυτό δεν πρεπει να υπάρχει χώρος όλες οι τρύπες του ανεμιστήρα (και οι τέσσερις από κάθε πλευρά) μπαίνουν μέσα στα πλαστικά

Δημοσ.

Δε το εξήγησα εγώ καθόλου, λογικό είναι.

Εννοώ αφού βάλεις το φουρφούρι & τερματίσει στη θέση του, περνάς δεματικό & σφίγγεις το κυλινδρικό πλαστικό μονάχα, αλλά ακριβώς μετά τη πρώτη τρύπα του ανεμιστήρα (σαν στοπ). Αυτό όμως αν χωρά η δέστρα. Εσύ θα το δεις.

Δημοσ.

Τώρα το πιασα δυστυχώς δεν μπορω να το δώ τώρα αλλά από ότι θυμάμαι δεν υπάρχει χώρος να περάσει δεματικό ανάμεσα στο πλαστικό και την τρύπα του ανεμιστήρα.

Δημοσ.

Λογικο ειναι,ο ανεμιστηρας θα πρεπει να κατσει στην θεση του και τα περιθωρια να ειναι ακριβως ετσι ωστε να το σφιξουν οι βιδες και να μην κουνιεται,ειπαμε ,θα υπαρχουν κραδασμοι σε αλλη περιπτωση.

Ριξε λιγη θεμοκολληση σε καθε γωνια για να πιασει την τρυπα του ανεμιστηρα με τις πλαστικες εσοχες.

Δημοσ.

ναι βρε μαστορα οκ,οταν μπει ο ανεμιστηρας στις τεσσερις πλαστικες υποδοχες δεν υπαρχει πουθενα χωρος ή σημειο να πιασει η δεστρα.Βλεπεις τεσσερις τρυπες οπου και οι τεσσερις ειναι των πλαστικων υποδοχων,μονο βιδα μπορει να μπει εκει και να κατσει,ή σιλικονη να πιασει και υποδοχη και ανεμιστηρα.

Δυσκολο να ειπωθει με λογια η πατεντα που εχεις ο καθεις στο κεφαλι του.γι αυτο δεν καταλαβαινομαστε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...