dr_papas Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα, αποφασισα να φτιαξω ενα νεο pc και πηρα αυτο το κουτι http://www.e-shop.gr/product?id=PER.810847. Θελω να εκγαταστησω ενα ανεμιστηρα μπροστα το οποιο συμφωνα με τις προδιαγραφες του ειναι 12 cm. Δεν μπορω να τον χωρεσω ομως και επισης δεν μπορω να καταλαβω τις τρυπες του κουτιου οπως φαινεται στην φωτογραφια. Καθε βοηθεια ευπροσδεκτη..
dr_papas Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 οκ το βρηκα βγαζω την προσοψη μπροστα και παει φορετος μεσα, ομως τι βιδακια βαζω μεσα στα ποδαρακια αυτα κατι βιδακια ψιλα που εχει το κουτι δεν κανουν τα πιεζουν
madsc Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Κατά κανόνα τα απαραίτητα βιδάκια έρχονται με τους ανεμιστήρες. /sc
konpat Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Και στο δικό μου aerocool (pc2) μ΄αυτό τον τρόπο μπαίνει ο μπροστινός ανεμιστήρας και χρειάζεται μεγάλες και λεπτές βίδες με "βόλτες"στην ακρη τους, τις οποίες θα έπρεπε να έχει το κουτί μέσα.Δεν είναι οι συνιθισμένες βίδες που χρησιμοποιούν άλλα κουτιά ,ακόμη και τα ανεμιστηράκια της aerocool που πουλούνται ξεχωριστά δεν δίνουν τέτοιες βίδες.
dr_papas Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Και στο δικό μου aerocool (pc2) μ΄αυτό τον τρόπο μπαίνει ο μπροστινός ανεμιστήρας και χρειάζεται μεγάλες και λεπτές βίδες με "βόλτες"στην ακρη τους, τις οποίες θα έπρεπε να έχει το κουτί μέσα.Δεν είναι οι συνιθισμένες βίδες που χρησιμοποιούν άλλα κουτιά ,ακόμη και τα ανεμιστηράκια της aerocool που πουλούνται ξεχωριστά δεν δίνουν τέτοιες βίδες. Καμία ιδέα για το που μπορούμε να βρούμε τετοιες βίδες?
άδικος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Αν δεν τις έχει ήδη απ'το κουτί τρέχα γύρευε. Πιο εύκολο είναι να κόψεις τα 4 στηρίγματα & να ανοίξεις τις τρύπες για να τον βιδώσεις κανονικά.
konpat Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Καμία ιδέα για το που μπορούμε να βρούμε τετοιες βίδες? Στο δικό μου μπροστά υπηρχε ήδη ένας ανεμιστήρας.βιδωμένος με τέτοιες βίδες και για αυτό δεν είχα πρόβλημα.Θα μπορούσες να επικοινωνήσεις μαζί τους μήπως και σου τις στείλουν.Εγώ πάντως θα τους έστελνα το κουτί πίσω και θα έπαιρνα κάποιο άλλο.
dr_papas Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δεν γίνεται να επιστρέψω το κουτί τώρα έτσι και αλλιώς το έλεγε στην περιγραφή ότι δεν περιλαμβάνεται ο μπροστινός ανεμιστήρας. Σκέφτομαι να πάρω τα μαγαζιά με βιομηχανικά προιοντα σβάρνα με το μπροστα μέρος του κουτιού που βγαίνει μπας και βρώ βίδες. Στο δικό μου μπροστά υπηρχε ήδη ένας ανεμιστήρας.βιδωμένος με τέτοιες βίδες και για αυτό δεν είχα πρόβλημα.Θα μπορούσες να επικοινωνήσεις μαζί τους μήπως και σου τις στείλουν.Εγώ πάντως θα τους έστελνα το κουτί πίσω και θα έπαιρνα κάποιο άλλο. Με ποιον να επικοινωνήσω, με το e-shop? χλωμό μου φαίνεται
silverado Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Σκέφτομαι να πάρω τα μαγαζιά με βιομηχανικά προιοντα σβάρνα με το μπροστα μέρος του κουτιού που βγαίνει μπας και βρώ βίδες. Σωστα το ειπες, καιρος να το κανεις.
konpat Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δεν γίνεται να επιστρέψω το κουτί τώρα έτσι και αλλιώς το έλεγε στην περιγραφή ότι δεν περιλαμβάνεται ο μπροστινός ανεμιστήρας. Σκέφτομαι να πάρω τα μαγαζιά με βιομηχανικά προιοντα σβάρνα με το μπροστα μέρος του κουτιού που βγαίνει μπας και βρώ βίδες. Με ποιον να επικοινωνήσω, με το e-shop? χλωμό μου φαίνεται Αν δεν κάνω λάθος η infoquest είναι αντιπρόσωπός τους εδώ(αν κάνω λάθος διορθώστε με).Επικοινωνησε μ' αυτους ,δεν χάνεις τίποτα.
Roger Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Λογικα χρειαζεσαι τις χοντρες βιδες που χρησιμοποιουνται ευρεως για τους ανεμιστηρες των τροφοδοτικων. Ή βρισκεις ενα παλιο τροφοδοτικο καμμενο και παιρνεις τις βιδες ή αν εισαι απο Αθηνα κανεις μια βολτα στο μοναστηρακι και θα βρεις σε ενα μαγαζακι που μαζευει ολο το scrap. Στην τελικη ελα να σου δωσω εγω που εχω πολλες. 1
άδικος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Μα δε κάνουν αυτές οι βίδες. Η διάμετρος τους είναι όσο το πάχος του πλαστικού στο οποίο στηρίζεται το φαν. Δες τη φωτό
dr_papas Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Ειναι αληθεια ότι οι βίδες που χρειάζονται είναι εξαιρετικά ψηλές σε διάμετρο τόσο πολύ μάλιστα που έχω αμφιβολίες αν θα βρώ τελικά..
άδικος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Αν δεν τις έχει ήδη απ'το κουτί τρέχα γύρευε. Πιο εύκολο είναι να κόψεις τα 4 στηρίγματα & να ανοίξεις τις τρύπες για να τον βιδώσεις κανονικά. Η στη τελική πέρνα τον & κόλλα τον στα στηρίγματα με σιλικόνη
dr_papas Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δεν το σκέφτηκα σαν λύση και αν χαλάσει πως θα τον βγάλω μετά?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα