killer76 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα. Έστω οτι έχω ενα κειμενακι σε σελίδα του wp και στο τελος θελω να βάλω ενα λινκ που να λεει "Δείτε φωτογραφίες". Θέλω οταν γίνεται το hover στο λινκ ή έστω κλικ, να ανοίγει ένα baloon ή lightbox με φωτος. Πως θα μπορούσα να το κάνω? Θα προτιμούσα ενα ballon με 3-4 φωτογραφίες διπλα-διπλα και όταν γίνει κλικ σε καποια από αυτές να ανοιγει σε lightbox
killer76 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δοκίμασε το fancybox plugin. Καλησπέρα και χρονια πολλα. Επειδη απουσιαζω και δεν μπορω να δοκιμασω το πλαγκιν, ειδα ενα ντεμο που απλα ανοιγει τις εικονες οταν πατας πανω. Δεν νομιζω οτι μπορει να κανει αυτο που θελω. Εγω θελω να παταω ή χοβερ πανω σε μια λεξη και να ανοιγει ενα κουτακι σαν baloon που μεσα να εχει 3-4 φωτος, κειμενο αν θελω κλπ. Οπως ειπα ομως δεν το δοκιμασα ακομα. Θα το δοκιμασω και θα σου πω
SlackulatoR Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Χρόνια πολλά, μπορείς να κάνεις πολλά με το fancybox, για να κάνεις αυτό που θες θα πρέπει να τροποποιήσεις τον κώδικα. Τώρα για το αν υπάρχει κάτι έτοιμο δεν γνωρίζω.
cyclo Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 αν θέλεις να γίνεται στο hover, θα χρειαστείς tooptip. το οποίο μπορείς είτε να γίνεται με ajax το loading είτε pre-load. αν τώρα θέλεις στο click, θα χρειαστείς lightbox/fancybox plugins.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα