Andrew13_98 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Μια χαρα ειναι ο 4670k! Ριξε μια ματια εδω, δεν ξερω βεβαια κατα ποσο και σε ποσους εχει πετυχει Υπαρχουν και αρκετα βιντεακια στο youtube να δεις, απ'οσους το εχουν κανει ειδα βιντεο στο youtube για games με Hybrid Physx και επαθα την πλακα μου! μπορει καποιος να μου προτεινει μια καρτα της Nvidia για να την εχω μονο για το PhysX?
konstantinos77 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 ειδα βιντεο στο youtube για games με Hybrid Physx και επαθα την πλακα μου! μπορει καποιος να μου προτεινει μια καρτα της Nvidia για να την εχω μονο για το PhysX? http://www.geforce.com/hardware/desktop-gpus/geforce-gt640 1
Andrew13_98 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 http://www.geforce.com/hardware/desktop-gpus/geforce-gt640 Ευχαριστώ Έχεις κάτι συγκεκριμένο να προτείνεις (Έκδοση; Κατασκευαστής; ) από την λίστα στο Skroutz? http://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?from=catspan&keyphrase=geforce+gt+640
konstantinos77 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Ριξε μια ματια στις εγγυησουλες ,δεν ειναι μεγαλες οι διαφορες ουτε τα λεφτα πολλα εξαλλου και μην βλεπεις τις oc δεν αξιζει .Τσεκαρε asus ,gigabyte. 1
Alchemist` Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Ευχαριστώ Άρα για να έχεις "ποιοτικό" PhysX χρειάζεσαι μια πάρα πολύ καλή κάρτα (συνεπώς και ακριβή ) Το βασικό Point, το οποίο για κάποιο λόγο εξακολουθείς να χάνεις, είναι ότι δεν χρειάζεσαι το PhysΧ. Δεν το λέω αυτό για να σε αναγκάσω να πάρεις AMD κάρτα (παρεξηγούμε καμιά φορά λόγω του avatar που έχω) αλλά γιατί δεν πρέπει να σε ενδιαφέρει το θέμα... ΚΑΘΟΛΟΥ! Διέγραψέ το τελείως από το μυαλό σου και επέλεξε gpu με άλλα κριτήρια. 1
Andrew13_98 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Το βασικό Point, το οποίο για κάποιο λόγο εξακολουθείς να χάνεις, είναι ότι δεν χρειάζεσαι το PhysΧ. Δεν το λέω αυτό για να σε αναγκάσω να πάρεις AMD κάρτα (παρεξηγούμε καμιά φορά λόγω του avatar που έχω) αλλά γιατί δεν πρέπει να σε ενδιαφέρει το θέμα... ΚΑΘΟΛΟΥ! Διέγραψέ το τελείως από το μυαλό σου και επέλεξε gpu με άλλα κριτήρια. ναι ρε μεγαλε αραξε δεν παρεξηγουμαι τωρα δεν ξερω εαν παρακολουθησα ενα διαφημιστικο / marketing trick αλλα οπως και να 'χει μου φανηκε μεγαλη η διαφορα... Edit: Για να το λες κατι θα ξερεις Edit 2: gpu εχω ηδη κλειδωσει στο μυαλο μου την R9 280x (Asus) Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2013 από Andrew13_98
AnimalPlanet Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 H διαφορα ειναι μεγαλη μονο σε παιχνιδια που υποστηριζουν το physX της nVidia, τα οποια ειναι και πολυ λιγα σε αριθμο οπως αναφερθηκε. Αν παιζεις για παραδειγμα BF4, COD Ghosts κλπ δεν θα σου χρειαστει. Μερικοι απο τους πιο "τρανταχτους" physX τιτλους: Batman: Arkham Origins Metro Last Light Borderlands 2 Planetside 2
Andrew13_98 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 H διαφορα ειναι μεγαλη μονο σε παιχνιδια που υποστηριζουν το physX της nVidia, τα οποια ειναι και πολυ λιγα σε αριθμο οπως αναφερθηκε. Αν παιζεις για παραδειγμα BF4, COD Ghosts κλπ δεν θα σου χρειαστει. Ευχαριστώ πολύ Συλλογίζοντας τα προαναφερθουσα κατεληξα στο οτι δεν ειναι αναγκη να αγορασω nvidia Ευχαριστω τους συμμετεχοντες Ασχετο: το βιντεακι με το planetside 2.... just epic xD
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα